benim boyum 1.60 ve bunu kendime hic sorun etmedim, etmiyorum..
bosuna insanlarin seni gereksiz komplexe sokmalarina izin verme..
ayrica yasin daha kücük ve boy atma ihtimalin cok yüksek..
Ben öğrencilerim arasında görünmüyorum bile
boyun 1.57-58 civarı uzun olsaydım iyi olurdu tabi ama kısa halimden de gayet memnunum. Mesela kafamı hiçbir yere vurmuyorum
en az 165 e kdr uzarsın sonrası da olabilir tabi bu beslenmene ve spora bağlı, genlerin müsaitmiş ne de olsa.16 yaş lise kaça tekabül ediyor buarada öğrencilerimden yola çıkıp bir cevap verebilirim sana. 9-10. sınıfta uzarsın ondan sonra ki uzama çok yavaş olur ancak birkaç santim
Merhaba KK bayanları. Buraya ne çok konu açıyorum ben böyle.Neyse.
Yaşım 16 ve boyum 1.62 ..Amca ve dayı tarafım uzun. Anne ve babam da normal. Ama ben en az bi 1.70 kadar olmak istiyorum. Arkadaşlarıma bakarak kısayım. Sene başında benden kısa olanları gördüm, hepsi dev gibi olmuş. Ben kısacık kalmışım. İyice stres yaptım kendime. Uyuyamıorum. Annemle de aram biraz kötü. Konularımı okuyanlar bilir. Geçen gün arkadaşının kızıyla yan yana geldim. kız benden küçük 14 yaşında ama benden 5 cm uzun Anne babası da normal boydalar. Annem söyle bi baktı. Sen çok kısa kalmışsın dedi. Kuzenlerim falan uzun. Ben aralarında en kısayım neredeyse. Sağolsun annem 5 cm dolgu topuk bile giydirmio bana. Yaşın daha çok küçük diyo. Bide bu boya 50 kiloyum. Yağ, fazlalık falan yok ama bacaklarımın vücuduma göre kalın olduğunu düşünüyorum. Genetik, eritemezsin o bacakları diyolar.
Uzar mıyım sizce ? Ne yapmam gerekir 5 cm kadar uzamak için ? Bide bacaklarımı inceltmek için en uygun hareket nedir ? Basket oyna diyorlar. Bu yaştan sonra işe yarar mı ?
Çok soru sordum galiba. Kusura bakmayın.
Bende senin yaşındayken öyle komplekse girdim ki boyum yüzünden, sonunda sosyal fobik oldum Hem boyum kısa hem aşırı zayıfım bide gelişmediğim için 16 yaşında adet gördüm.
Şimdi boyuma takılanlara diyorum ki "Rabbim beni az ve öz yaratmış"
Seviyorum bi buçuk metre boyumu
sakın uzun boylu olayım diye düşünme. benim boyum 1.73 ama şimdiye kadar hiç bir yararını görmedim aksine sıkıntısı bile var diyebilirim. kıyafet konusunda sıkıntı, ayakkabı konusunda sıkıntı, arkadaş ortamında sıkıntı daha neleeer neler?..
canım 16 yaşındaysan max. 1-2 cm daha uzarsın. ama bence boyunu takma. benim 1.62 boyunda bir arkadaşım var, sevgilisi 1.90...bence çok tatlılar. hem uzun boylu olursan sevgili bulma oranın da düşüyor. malum türk erkeklerinin boy ortalaması fazla değil, bir de bu açıdan bak olaya
rahmetli dedemin bana bir lafı vardı "uzayıp da deveyi mi öpeceksin" diyebence kendini olduğun gibi kabullen ve sev.
kısa değilsin ki. gayet normal standartlara göre. beren saat de 1.63
hem daha 16 yaşındasın boyun uzar en az 5 cm daha. bacakları inceltmek istiyorsan da sporun yanında beslenmene de dikkat etmelisin. bu yaşta öğrenirsen sağlıklı beslenmeyi hem çok fit bir vücudun olur hem de ileride problem yaşamazsın.
çiğ bıldırcın yumurtası tüketisen boyun uzar biraz daha
Daha çok küçüksün bu yaşta topuklu ne oluyor annen kesinlikle çok haklı.
Kızma annene.
Kızlar 20 yaşına kadar uzayabiliyor, hatta bazı uzmanlar bu yaşın 24 olduğunu söylüyor.
Beslenmene dikkat et.
Bol protein al.
Basketbol oynayabilirsin ayrıca yüzme de olabilir.
Bacaklarına gelince genetik olması eritemeyeceğin anlamına gelmez.
valla bu yeni nesilin maşallahı var,sen çok kısa değilsin merak etme.benim boyum 1.60.ortaokula giden çocuklara bakıyorum sulak yerde mi büyümüşler nolmuş diyorum valla,ben erken adet oldum 6. sınıfta adet olduktan sonra fazla uzamıyosun maalesef,gerçi annem babamda çok uzun değiller.ama 16 dan sonra uzamadım,ya da 1-2 cm dir belki farketmedim bile yani
canını sıkma boşver.olduğu kadar artık,hem normal standartlarda sayılırsın,aşırı kısa değilsin
ben de 11 yasimda adet olmustum gecenlerde baktim okulda biseyler cizmissiz yasimizi boyumuzu sevdigimiz seyleri falan yazmisiz
ozaman boyum 1.55 mis 11 yasindayken su an 1.70 sonra 15 yasimdayken antalyaya tatile gitmistim orda biriyle tanistim onun yasi 19du ben ondan kisaydim neyse aradan iki sene gecti sonuc olarak tekrar görüstügümüzde cocugun boyu benden kisa kalmisti
yani demem oki uzarsin rahat 5cm daha
16-17 li yaşlarda uzama durmaya başlar en fazla 1-2 cm belki uzarsın. hem senin canın sıkılmış insanların
canı sıkıldığı zaman orasına burasına takar. hem 1.62 gayet iyi bir boy manken mi olacaksın :)
17 yaşındayım ben ve 1.70 im ve 2,3 senedir böyleyim ve memnunum çünkü kimsenin istediği gibi değilim
yani ben böyleyim kim ne derse desin bu değişmez zaten kimsenin lafı içinde değiştirmeye çalışmam
bırak diğerlerinden farkın olsun . internette çok güzel bacak egzersizleri var düzenli bir şekilde yaparsın olur biter
Hem değişmek istiyorsan da o ya da bu dediği için değil kendi isteğin için değiş boyuna da bu kadar takma
çünkü takacak bir durum yok
Ben atayım kendimi camdan o zaman
Şakası bir yana.
17 yaşındayım Boyum 1,56 ve çoook mutluyum
Bir ara aşırı takıntı oluşmuştu bende.Uzatıcı hap filan kullanmayı da düşünmüştüm.Gerçi benim sorunum bariz genetik.
Ana baba da kısa olunca pek bir ihtimal kalmıyor hani.
Hatta ben öğretmenlerimin bile espri malzemesi olmuştum bir ara.Neler neler diyenler oldu boyumda ilgili.
Aksine alınganlık yapmadım kendimla dalga geçtim.Seviyesini bilerek tabi.
Yani kendinle barışık ol önce.
Bir de bir arkadasım var benden 1 yaş küçük.Aynı apartmanda yıllardır kardeş gibi büyüdük.Onun boyu 1.80.Hiç de memnun durmuyor.