Boyum.. :/

benim boyum 1.60 ve bunu kendime hic sorun etmedim, etmiyorum..
bosuna insanlarin seni gereksiz komplexe sokmalarina izin verme..
ayrica yasin daha kücük ve boy atma ihtimalin cok yüksek..

Ahh o insnlar işteee.

Lise3'e geçtim bu sene. :)

Bende senin yaşındayken öyle komplekse girdim ki boyum yüzünden, sonunda sosyal fobik oldum Hem boyum kısa hem aşırı zayıfım bide gelişmediğim için 16 yaşında adet gördüm.

Şimdi boyuma takılanlara diyorum ki "Rabbim beni az ve öz yaratmış"

Seviyorum bi buçuk metre boyumu

sakın uzun boylu olayım diye düşünme. benim boyum 1.73 ama şimdiye kadar hiç bir yararını görmedim aksine sıkıntısı bile var diyebilirim. kıyafet konusunda sıkıntı, ayakkabı konusunda sıkıntı, arkadaş ortamında sıkıntı daha neleeer neler?..

sakın uzun boylu olayım diye düşünme. benim boyum 1.73 ama şimdiye kadar hiç bir yararını görmedim aksine sıkıntısı bile var diyebilirim. kıyafet konusunda sıkıntı, ayakkabı konusunda sıkıntı, arkadaş ortamında sıkıntı daha neleeer neler?..

canım 16 yaşındaysan max. 1-2 cm daha uzarsın. ama bence boyunu takma. benim 1.62 boyunda bir arkadaşım var, sevgilisi 1.90...bence çok tatlılar. hem uzun boylu olursan sevgili bulma oranın da düşüyor. malum türk erkeklerinin boy ortalaması fazla değil, bir de bu açıdan bak olaya

rahmetli dedemin bana bir lafı vardı "uzayıp da deveyi mi öpeceksin" diye bence kendini olduğun gibi kabullen ve sev.

kısa değilsin ki. gayet normal standartlara göre. beren saat de 1.63
hem daha 16 yaşındasın boyun uzar en az 5 cm daha. bacakları inceltmek istiyorsan da sporun yanında beslenmene de dikkat etmelisin. bu yaşta öğrenirsen sağlıklı beslenmeyi hem çok fit bir vücudun olur hem de ileride problem yaşamazsın.

valla cnm aile tarafın uzunmuş daha uzarsın spopr yap. ama boyun böyle kalırsada üzülme ne varki allahım aklımızı almasın başımızdan. benim ailem kısa ve bende kısayım 1,53 boyum. adet olunca uzamam durdu resmen baskette oynadım voleybolda ama genetik sonuçta. bacaklarımda kalın oda genetik inceltemiyorum. boşver kimsenin lafına bakma rabbim bizi böyle yaratmış şükretmeliyizki elimiz yağamızı sağlam aklımız tam.

çiğ bıldırcın yumurtası tüketisen boyun uzar biraz daha

Son düzenleme:

Daha çok küçüksün bu yaşta topuklu ne oluyor annen kesinlikle çok haklı.
Kızma annene.
Kızlar 20 yaşına kadar uzayabiliyor, hatta bazı uzmanlar bu yaşın 24 olduğunu söylüyor.
Beslenmene dikkat et.
Bol protein al.
Basketbol oynayabilirsin ayrıca yüzme de olabilir.
Bacaklarına gelince genetik olması eritemeyeceğin anlamına gelmez.

valla bu yeni nesilin maşallahı var,sen çok kısa değilsin merak etme.benim boyum 1.60.ortaokula giden çocuklara bakıyorum sulak yerde mi büyümüşler nolmuş diyorum valla,ben erken adet oldum 6. sınıfta adet olduktan sonra fazla uzamıyosun maalesef,gerçi annem babamda çok uzun değiller.ama 16 dan sonra uzamadım,ya da 1-2 cm dir belki farketmedim bile yani
canını sıkma boşver.olduğu kadar artık,hem normal standartlarda sayılırsın,aşırı kısa değilsin

biraz daha uzarsın. takma o kadar kafana bende lisedeyken çok uzun değildim ama şimdi 1.73üm. genetik olayına gelince, anne tarafım ve baba tarafımda 85 kilonun altında olan yok ama ben evlenene kadar 50 kilonun üzerine çıkmadım şimdide en fazla 55 oluyorum. spor yapar, dikkatli beslenirsen o genetiği yenersin.

canım snein yaşlarında hepimizi boya-kiloya çok takıyorduk..dah yaşın çok ufak.. uzarsın.. uzamassan bile boyun kısa falan değil.. gayet güzel

ben de 11 yasimda adet olmustum gecenlerde baktim okulda biseyler cizmissiz yasimizi boyumuzu sevdigimiz seyleri falan yazmisiz
ozaman boyum 1.55 mis 11 yasindayken su an 1.70 sonra 15 yasimdayken antalyaya tatile gitmistim orda biriyle tanistim onun yasi 19du ben ondan kisaydim neyse aradan iki sene gecti sonuc olarak tekrar görüstügümüzde cocugun boyu benden kisa kalmisti
yani demem oki uzarsin rahat 5cm daha

16-17 li yaşlarda uzama durmaya başlar en fazla 1-2 cm belki uzarsın. hem senin canın sıkılmış insanların
canı sıkıldığı zaman orasına burasına takar. hem 1.62 gayet iyi bir boy manken mi olacaksın :)
17 yaşındayım ben ve 1.70 im ve 2,3 senedir böyleyim ve memnunum çünkü kimsenin istediği gibi değilim
yani ben böyleyim kim ne derse desin bu değişmez zaten kimsenin lafı içinde değiştirmeye çalışmam
bırak diğerlerinden farkın olsun . internette çok güzel bacak egzersizleri var düzenli bir şekilde yaparsın olur biter
Hem değişmek istiyorsan da o ya da bu dediği için değil kendi isteğin için değiş boyuna da bu kadar takma
çünkü takacak bir durum yok

henüz 16 yasındasın daha uzarsın ama oyle bırden uzamayı bekleme.18 yasından sonra en fazla 1-2 cnm daha uzar boyun .yalnız 162 boyu nıye bu kadar dert ettın ben onu anlamadım .sanırım cevre pıskolojısı senı etkıledı .onlar uzun ben nıye uzun degılım gıbı .tatlım bu pıskolojıyı hemen at uzerınden cunku boyun gayet normal .hele kı turkıye de yasıyorsan .turk bayanlar hemen hemen boylar 160-165 dır .ayrıca bıraz daha buyuyunce de topuklu ayakkabıda gıyersın ıstedıgın boya ulasırsın .hem artık topuklu ayakkabı boy uzatmak amaclı degıl ,oyle bır duruma geldık kı zorunlu gıymek gıbı oldu .artık 15 yasındakı kızlarda bıle valla gorur oldum .yanı tabı sana bu yasta topuklu gıy demıyorum annene katılıyorum o konuda .buyuyunce zaten sureklı gıyceksın .

Zayıf kişilerde kısa boy tatlı oluyor ama yaa.

Arkadaş ortamı diyine bana dert oluyor zaten. Kızların hepsi benden uzun..

Güzel sözmüş. Ama ne bileyim ya. Shakira ve Pique'ye gülüoduk biz. benim başıma gelicek galiba.

Sağlıklı beslenmeye çalışıcam artık. Abur cubur yok !

çiğ bıldırcın yumurtası tüketisen boyun uzar biraz daha

Ayy. O çiğ çiğ yenir mi yaaa.

Arkadaşlarım giyince benden daha daha bi uzun oluyorlar. Onun için istemiştim topukluyu.
Yüzmeyle ilgileniyorum şimdi de baskete başlayacağım inşallah. Bi 5-6 cm daha uzasam yeter bana.

Arkadaşlarımın boyları bendn uzun. Dediğiniz gibi yeni nesil bi acaip. Bide dolgu topuk falan giyiyolar. Ben iyice komplekse giriyorum.

İnşallah ben de liseyi bitirdiğim zaman istediğim boya ulaşırım.

İnsanların söylediklerini çok da takmıyorum ama gelen geçen "şu senden uzun olmuş, bu senden uzun olmuş" diyince gıcık oluyorum. Dert ediyorum kendimee.
Bugün egzersizleri araştırdım, bulabildiklerimi deneyeceğim 1 ay kadar. :)

Ve son olarak yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Gelen yorumları takip ediyorum.

1,62 boy 16 yaşındasın
ve kısayım diyerek az biraz nankörlük yapıosun tatlım
ben 1.55 ve 21 yaşındaym ne diyeym yani
ama çok ta mutluyum fiziğim ve boyumdan topuklu ayakkabı giydimmi hiiiiiiççç kötü hissetmiyorum

Ben atayım kendimi camdan o zaman
Şakası bir yana.
17 yaşındayım Boyum 1,56 ve çoook mutluyum
Bir ara aşırı takıntı oluşmuştu bende.Uzatıcı hap filan kullanmayı da düşünmüştüm.Gerçi benim sorunum bariz genetik.
Ana baba da kısa olunca pek bir ihtimal kalmıyor hani.
Hatta ben öğretmenlerimin bile espri malzemesi olmuştum bir ara.Neler neler diyenler oldu boyumda ilgili.
Aksine alınganlık yapmadım kendimla dalga geçtim.Seviyesini bilerek tabi.
Yani kendinle barışık ol önce.
Bir de bir arkadasım var benden 1 yaş küçük.Aynı apartmanda yıllardır kardeş gibi büyüdük.Onun boyu 1.80.Hiç de memnun durmuyor.

1.80 çok fazla. Farkındayım. Okulda dalga konusu olmadım şimdiye kadar. Ama bu sene olabilirim. :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…