Boyum.. :/

canım ben 17 yaşına kadar 1.68dim.18 yaşından sonra bi uzadım şuan 1.80 boyum.24 yaşındayım artık uzamam inşallah:KK52:

yani canım 18-19 yaşına kadar uzarsın merak etme.tabi ailede kısa boy genetik değilse:)

Bence bu kadar moralini bozma. Dünyanın sonu değil ki. :KK31:
Ama seni anlayabiliyorum. Benimde boyum tam tersine uzundu hep yaşıtlarıma göre. Hala öyle ama gene var benim gibi leyleklerde :KK1:
Dalga geçerlerdi. Eve gelince ağlardım. Hatta boyumu kısaltmak için ameliyat mı olsam diyordum. :KK53:
Şimdi durdu. İnşallah uzamaz. 15 yaşındayım 1.72.. Geçen sene 1.70'ti. Çok fazla uzama olmadı yani, inşallah böyle kalırım. :KK1:
Ama bence senin boyun gayet iyi. Uzarsın, birden atanlar oluyor. Belli olmuyor bu ama uzamazsan bile hiç sıkıntı yapma derim. :KK71:

Merhaba KK bayanları. Buraya ne çok konu açıyorum ben böyle. :KK9: Neyse.

Yaşım 16 ve boyum 1.62 .. :kk77: Amca ve dayı tarafım uzun. Anne ve babam da normal. Ama ben en az bi 1.70 kadar olmak istiyorum. Arkadaşlarıma bakarak kısayım. Sene başında benden kısa olanları gördüm, hepsi dev gibi olmuş. Ben kısacık kalmışım. İyice stres yaptım kendime. Uyuyamıorum. Annemle de aram biraz kötü. Konularımı okuyanlar bilir. Geçen gün arkadaşının kızıyla yan yana geldim. kız benden küçük 14 yaşında ama benden 5 cm uzun :KK53: Anne babası da normal boydalar. Annem söyle bi baktı. Sen çok kısa kalmışsın dedi. :KK59: Kuzenlerim falan uzun. Ben aralarında en kısayım neredeyse. Sağolsun annem 5 cm dolgu topuk bile giydirmio bana. Yaşın daha çok küçük diyo. :KK47: Bide bu boya 50 kiloyum. Yağ, fazlalık falan yok ama bacaklarımın vücuduma göre kalın olduğunu düşünüyorum. Genetik, eritemezsin o bacakları diyolar. :KK59:
Uzar mıyım sizce ? Ne yapmam gerekir 5 cm kadar uzamak için ? Bide bacaklarımı inceltmek için en uygun hareket nedir ? Basket oyna diyorlar. Bu yaştan sonra işe yarar mı ? :KK59:

Çok soru sordum galiba. Kusura bakmayın. :KK53:

Benimde kardeşim 166 ve 14 yaşında. Süt ve voleybol boyunu uzatan. Spor yapıyormuydun bilmiyorum ama yararı fazla.
Annein dolgu topuk giydirmemesi normal, ben 18 yaşındayım ben bile yeni yeni ve çok nadir giyerim.
Boy kızlarda 16 yaşına kadar diye biliyorum, tabi bu durumun aksi olanlar var ama genel olarak böyle diye okumuştum.
Basket oynarsan bacakların kalınlığı geçmez. Çünkü sporla o kalınlık kasa dönüşür ve eritemezsin. Ama pilates yaparsan bacaklarını eritebilirsin.
annen ve babanın boyunu yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
Boyun da fena değil kasma kendini...

canım ben 17 yaşına kadar 1.68dim.18 yaşından sonra bi uzadım şuan 1.80 boyum.24 yaşındayım artık uzamam inşallah:KK52:

yani canım 18-19 yaşına kadar uzarsın merak etme.tabi ailede kısa boy genetik değilse:)

Annenin babanın boyu kaç ve bir şey yaptın mı ki uzamak için:26:

ah canımm benimm ne kadar kısa boyun varmış senin öyle çok vahim bir durum.napacaksın şimdi ya boyun 1.70 olmazsa.çok üzücü bide millet derdim var diyo yani seninkinin yanında onların ki dert mi:89:

Benimde kardeşim 166 ve 14 yaşında. Süt ve voleybol boyunu uzatan. Spor yapıyormuydun bilmiyorum ama yararı fazla.
Annein dolgu topuk giydirmemesi normal, ben 18 yaşındayım ben bile yeni yeni ve çok nadir giyerim.
Boy kızlarda 16 yaşına kadar diye biliyorum, tabi bu durumun aksi olanlar var ama genel olarak böyle diye okumuştum.
Basket oynarsan bacakların kalınlığı geçmez. Çünkü sporla o kalınlık kasa dönüşür ve eritemezsin. Ama pilates yaparsan bacaklarını eritebilirsin.
annen ve babanın boyunu yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
Boyun da fena değil kasma kendini...

Babam : 1.72 yada 74 de olabilir.
Annem : 1.65

ah canımm benimm ne kadar kısa boyun varmış senin öyle çok vahim bir durum.napacaksın şimdi ya boyun 1.70 olmazsa.çok üzücü bide millet derdim var diyo yani seninkinin yanında onların ki dert mi:89:

Benim derdimde bu. Derdim başkalarına benzemiyor diye konu açmayacak değilim heralde. :KK68:
Herkesin derdinin aynı olması yada aynı derecede olması gerekmez doğal olarak.

ay ne dertmiş ama çok dert gördüm hüzünlendim seninkinde resmen kızdım yani ki kızılacak kadar var kendinizde kötü durumda olanları görmüyosunuz neden boyum 1.62?bizim bi komşumuzun kızı var doğuştan sakat yürüyebilmek için nelerimi vermezdim diyor onun yanında kusura bakma güzelim ama senin gibileri görmek bi hayli sinir bozucu.1.76 boyum var hiçte güzel bişey değil boyum 1.70 kende güzel değildi.ve benim kendi görüşüm bi bayana o kadar uzun boy hiç yakışmıyor.boyum 1.55 desen neyse dicem o da hoş bişey değil ya bana kalırsa..:KK57:

Babam : 1.72 yada 74 de olabilir.
Annem : 1.65

Benim derdimde bu. Derdim başkalarına benzemiyor diye konu açmayacak değilim heralde. :KK68:
Herkesin derdinin aynı olması yada aynı derecede olması gerekmez doğal olarak.

Tahmini olarak internetten gördüğm bi hesaplma da boyunuzun genetik uzaması gereken nokta 163. Çevre etkenleri spor süt kalsiyum vs. haric tabi.

ay ne dertmiş ama çok dert gördüm hüzünlendim seninkinde resmen kızdım yani ki kızılacak kadar var kendinizde kötü durumda olanları görmüyosunuz neden boyum 1.62?bizim bi komşumuzun kızı var doğuştan sakat yürüyebilmek için nelerimi vermezdim diyor onun yanında kusura bakma güzelim ama senin gibileri görmek bi hayli sinir bozucu.1.76 boyum var hiçte güzel bişey değil boyum 1.70 kende güzel değildi.ve benim kendi görüşüm bi bayana o kadar uzun boy hiç yakışmıyor.boyum 1.55 desen neyse dicem o da hoş bişey değil ya bana kalırsa..:KK57:

Büyüklerimle tartışma diyaloglarına girme gibi bir huyum yoktur.
Ben burda yardım istedim, derdimi paylaştım. Kimseyle derdimin aynı olması gerekmez.
Yada ben derdimi görmezden geleyim. Konu açmayayım. Ne de olsa şunun şu derdi var diyemem.
Herkesin sorunu kişiseldir.
Bir başkasının sorunuyla kıyaslanamaz.
Yardım etmek isteyen üyelerimiz sağolsunlar yorumlarını yazıyorlar zaten.

Tahmini olarak internetten gördüğm bi hesaplma da boyunuzun genetik uzaması gereken nokta 163. Çevre etkenleri spor süt kalsiyum vs. haric tabi.

Allahıma bin şükür sorunsuz bir şekilde genetiğe ulaştım. Basketbol, kalsiyum açısından uzama dönemine uğraşacağım.
Yorumunuz ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. :KK71:

Son düzenleme:

Ben burda yardım istedim, derdimi paylaştım. Kimseyle derdimin aynı olması gerekmez.
Yada ben derdimi görmezden geleyim. Konu açmayayım. Ne de olsa şunun şu derdi var diyemem.

Allahıma bin şükür sorunsuz bir şekilde genetiğe ulaştım. Basketbol, kalsiyum açısından uzama dönemine uğraşacağım.
Yorumunuz ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. :KK71:

Rica ederim. Dış etkenlerle de en fazla 10 cm olabilirmis uzama yani 173e kadar yolun var. Ama dediğim gibi bunlar sadece tahmini. İstediğin olur inşallah canım.

Ay canim niye takiyosun ki boyu bu kadar kafaya uzun olmak guzel olmak akilli olmak demek degilki ben 25 yasinda ve 160cm yim yani senden bile kisayim ama inan bi gün bile kisayim diye düsünmedim.tabi ortaliklarda 180gibide dolanmiyorum yani annen babanda oyle pek uzun sayilmazlar yani senin boyunu niye kisa buluyo ki annen yada baskalarina ne senin boyundan ben boyumdan memnunum de olsun bitsin buyuk bir ihtimalle daha uzarsin ama istedigin boya ulasamazsanda uzulme schakirada 155 boyunda ama dünyanin en sexy gacilari arasinda:KK61:

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Biliyorum en güzel yıllarımdayım. Ama çevremdeki kişileri görünce moralim bozuluyor. Dedim ya sene başında benden kısa olanlar beni geçmiş. Yerimde sayıyor gibi hissediyorum. Sonra işte ergenliğe girince boy uzamaz falan diyolar. :KK59:

güzelim yaaaaa, yeni trend ayakkabıları hiç görmüyomusun, süper modeller en az 10-15 cm topuğu var, benim de hep içimdedir bu ayakkabılar, boyum 174 ama inan memnun değilim, hiç şık ayakkabı giyemiyorum, 2m y e yaklaşıyorum ve yürüyemiyorum:26: evlenmeden önce tek sorunum boyumdu, çünkü ben de hemen hemen bütün erkeklerden uzundum, düşünsene psikolojim alt üsttü, ve herkes, ailem, kendimden daha kısa biriyle evlencemi söylüyolardı, çok bunalım geçirdim ergenlik yıllarımı, ama kendimden uzun bi eşim var çok şükür,:KK34: şimdi senin boyun kısa değil, 150 lik arkadaşlarım var ve inan çok çıtır duruyolar hiç yaşlanmıyolar, senin boyun normal, istediğin insanla birlikte olabilirsin, ve benim gözlemlediğim şey erkekler çıtı pıtı hatunlardan hoşlanıyolar, boyunun keyfini çıkar, istediğin zaman, çıtır, istemediğin zaman ayakkabıyla dal gibi bir hatun olabilirsin:21:

Aslında bir fikrim var.
Diyet topikleri gibi, biz de boy topiği açsak nasıl olur?
Orada her gun belirlediğimiz egzersizleri yaparız ve mesela bugün şu kadar peynir yenecek süt içilecek deriz.
Her ay uzama oranını güncelleriz.
Ne dersiniz?

Bak tatlım boyunda hiç birşey yok çok sıkmışsın kendini bu kadar sıkmaya değer mi konu bir tek boy olsun keşke Allah başka dertler vermesin şansın bahtın açık olsun yeter bu boy falan filan hikaye Rabbim başta herkese sağlık versin takma kafaya bu saatten sonra uzayamasanda boyun bence en ideal boy onun dışında sağlıcakla kal eyww:82:

tweety bence sen en az 1.65 olursun fast food yemeyi kesip sağlıklı beslenmeye başlarsan :21: ayrıca o bacakların da diyet ve spor yaparsan bal gibi de erir
bende 22 yaşındayım 1.58 boyundayım , 1.62 olsaydım harika olurdu kız 4 santim daha uzun olurdum işte. 18 yaşından sonrada topuklu giyersin. hem erkek arkadaşta kolay bulursun :KK1: türk erkekleri uzun kadın sevmiyolar pek kendileri pek uzun olmadıkları için.

Anne -baba kısa olunca biraz zor.Düzenli beslenme ve spor ile biraz daha uzanabilir.Bunu takıntı yapma,herkes kısa boylu zaten. :KK66:
Bu boy konularında nedense hemen uzun boy dile getirilir.Uzun boy elbette daha güzeldir,herkesin istediği bir şey.O nedenle birini göğe çıkarırken ,diğerini yermek sadece bir savunma mekanizmasıdır.Bunu da unutmayalım. :KK70:

Küçükken süt içmedin mi kız sen.Benim babamın boyu 1.70 annemin 1.60 benimse 1.73 :))5 yaşına kadar süt içmişim;basketbol,vs. sporlarla da hiç uğraşmadım.

21 yaşından sonra boy uzaması durur.Bol bol spor yap,zıpla,vücudunu esnet.Bence uzar boyun.Akrabalarında da uzun boylular varmış zaten.Üzme kendini.:nazar:

ne kadar çok kafana takarsan uzayamazsın hergün süt iç ve yoğurt ye ben 19 yaşındayım 1.70im senin yaşındayken ben de o boydaydım ama uzadım.topuklu giymeni önermem yaşın daha küçük kemik bozuklukları yaşarsın .canını sıkma :)

nees .!.:
Küçükken süt içmedin mi kız sen.Benim babamın boyu 1.70 annemin 1.60 benimse 1.73 :))5 yaşına kadar süt içmişim;basketbol,vs. sporlarla da hiç uğraşmadım.

21 yaşından sonra boy uzaması durur.Bol bol spor yap,zıpla,vücudunu esnet.Bence uzar boyun.Akrabalarında da uzun boylular varmış zaten.Üzme kendini.

İçmişim ama ne kadar içmişim bilmiyorum. :KK9:
Diş doktorum bana küçükken az süt içtiğin için dişlerin çarpık demişti. Şimdi tel takıyorum hatta. :KK15:
Ama şu an içiyorum :KK69:

jemma .!.:
tweety bence sen en az 1.65 olursun fast food yemeyi kesip sağlıklı beslenmeye başlarsan ayrıca o bacakların da diyet ve spor yaparsan bal gibi de erir
bende 22 yaşındayım 1.58 boyundayım , 1.62 olsaydım harika olurdu kız 4 santim daha uzun olurdum işte. 18 yaşından sonrada topuklu giyersin. hem erkek arkadaşta kolay bulursun türk erkekleri uzun kadın sevmiyolar pek kendileri pek uzun olmadıkları için.

Kendileir uzun değil ya. Kadınlar da uzun olmasn istiyorlar. :63:

Hepinize yorumlarınız için çook teşekkür ederim. Moralim düzeldi. :KK9: Fikirde bulunmak isteyen arkadaşları takipteyim. :KK70:

X