• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyum uzun olsa beni severmiş dengesiz ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Hoşlandığım çocukla buluşmuştuk bidaha aramamıştı 2 3 gün sonra yazdı . Tekrar konuştuk bugunde aradı . Gayet güzel iki insan gibi sohbet ettik . Birini sevmek istediğini mutlu bi hayat istediğini söyledi . Ben çok güzelmişim karakaşlı kara gözlüymüşüm tam istedipi gibi bir kızmışım ama boyum kısaymıl o 170 istiyomuş yani bu onun takıntısıymış . Öyle olsaymış olurmuş . Bende beni teselli etmesinin anlamsız olduğunu ondan bi beklentim olmadığını zaten ilk buluşmada eski sevgilisinden bahseden ve dış görünüşe bu kadar önem veren bi insanı sevemeyeceğimi söyledim oda her istediğim zaman benim le olabileceğini bi arkadaşa ihtiyacı olduğunu söyledi bende benim bir arkadaşa ihitiyacım yok saol dedim telefonu kapattık mesaj atmış hikaye attım baksana diye bende kötü dedim oda hmm ben beğenmiştin dedi bende başkalarıda beğenir dedin oda sana sormuştum dedi . Dengesiz mi ne anlamadım böyle aşağılamadım madem boyum sorun buluşmadan öncede sordun niye buluştun ya da niye arıyosun derdin ne offf

Ya olabilir bende uzun boylu insanlardan hoşlanıyorum ama beğenmediğim adamla buluşmam yada aramam neden arayıp bunu söylüyosun
Senin de beynin yok tatlım , ben beyinsiz biriyle olmak istemiyorum deseydin :işsiz: Dış Görünüs diyen adamdan uzak dur , sinir bozmaya değmez.

Kader belkide zaten sevmek içinde bi neden aranmaz zaten benim için o kişi ben sevdiğim için güzeldir boyu uzun yada kısa diye sevilmez ki
Bir insana beni neden sevmedin diye sorulmazmis.sevmemis iste abi diyor sevmemis.boyumu sevmemistir kilomu sevmemistir beni neden sevmedin diye sorulmaz.cok sevdgm bir yaziydi aklima o geldi

Sorun zaten o o günden sonra olmayacağını anladim ve iletişime geçmedim ama ben ona neden olmadı diye sormadan bana boyun uzun olsaydı olurdu gibi saçma bi açıklama yapiyo
Böyle insanlar yüzünden özgüvenini kaybetme. İnsan hoşlanmasa bile daha uygun bi şekilde bitirebilir. Bu insan tartışmaya bile değmez. Başka yedekler bulsun.

Böyle tiplerden birşey olmaz önünüze bakın yüz verirseniz git gel git gel dengenizi bozar böyleleri çünkü.Ayrıca çok kaba gösteriş meraklısı dış görünüsü ele alıyor duygulara pek önem vermiyor.Yoksa kırmamak adına birşey hissedemedim der boyu söylüyor hem yazıyor maksat tek kalmamak

Şimdiden bile dengemi bozdu altüst oldum boy takıntısı olan insan hiç görüşmez ben yara bandı olamam ki kimseye
Böyle tiplerden birşey olmaz önünüze bakın yüz verirseniz git gel git gel dengenizi bozar böyleleri çünkü.Ayrıca çok kaba gösteriş meraklısı dış görünüsü ele alıyor duygulara pek önem vermiyor.Yoksa kırmamak adına birşey hissedemedim der boyu söylüyor hem yazıyor maksat tek kalmamak

Back