Boyum Nasıl Uzar :(

Hasel10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
42
0
Öncelikle merhaba,
Ben 1995 doğumluyum ve boyum çok kısa 1.54 boyum var kendimi çok kötü hissediyorum trambolin aldık o işe yararmı spor yararmı nasıl yapmalıyım size boyum daha nekdar uzar ihtimal varmı uzaması için İnanın kendimi çok kötü hissediyorum arkadaşlarımın yanında ne yapmam gerekiyor fikriniz varmı yada çevrenizde öyle kısa boylu olupta uzayan varmı benim yaşımda..? Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler...

valla tam bilmiyorum ama burda bir arkadas ayni bunun gibi bir konuda yorumda bulunmustu ve yazmistiki adet olmaya baslayinca boy uzamasida yavas olmak üzere devam edermis ama okadar dert etme bir kadin icin care iyikötü var topuklu ayakkabilar kurtariyor hem yasinda daha ufak bekle bakim daha uzarsin üzme kendini

havuç suyu iç sürekli.süt iç.spor yap.yükseye atla zıpla hep.bide bunları yaparken uzayacağına inanarak yap.beyninde hep uzun boylu olduğunu düşün.işe yarar inan bana.ama sakın boy uzatmak için ilaç falan kullanma.

Yorumunuz için çok teşekkürler :) Havuç mu yiyim suyunu mu içiyim aynı şeylermidir ?

aynı şey canım.ama yediğinde 1-2 tane yiyosun.ama suyunu fazla içe biliyosun.

aynı şey canım.ama yediğinde 1-2 tane yiyosun.ama suyunu fazla içe biliyosun.

Anladım ya bu forumda okudum bi üye lise yıllarında falan duvara çizgi çizmiş zıplamış hep git gide yükseltmiş 1 sene yapmış bunu lise yılarında 1.55 bile yokmuş şimdi 36 yaşındaymış şuan ve 1.65 olmuş boyu

olabilir.sen sadece inanarak yap.düşünce gücünle 20 sm birden bile uzaya bilirsin.

ergenlikte çok hızlı bir uzama olur daga sonra yavaşlar yılda 1cm gibi falan 21 yaşına kadar falan uzamanın devam ettiğini duymuştum. Sizin 1 kaç cm uzama şansınız var ceviz fındık yumurta süt peynir havuç yiyin spor yapın hoplayıp zıplayın yürüyüş yapın sürekli hareket

Çok teşekkürler yorumlarınız için mesela günde kaç saat zıpllamalıyım basket falan ..?

yiğenimden biliyorum en iyi boy uzama yöntemi; ip atlamak. eğer alt katınızda çalışan aile varsa onların çalıştığı saatlerde evde bile ip atlasan kimseyi rahatsız etmezsin. ayrıca hergün süt içmeyi ihmal etme emin ol çok büyük katkısı oluyor.

adet donemınden sonra boy uzaması cok aşağı sevıyelere düşer.. ne yaparsan yap buna cok katkıda bulunamaz.. 24 yasına kadar uzar bır ınsan. ama bayanlarda bu adet donemınden sonra yavaslar..

Yorumlarınız için çok teşekkürler.Umudumu yitirmeyeceğim ve çalışmalara başlıcam çok yakında..

Yasiniz kucuk daha, saglikli beslenerek; ozellikle sut ve balik urunleri ile az da olsa boyunuxun uzama sansiniz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…