AYNEN YAbence çok güzel bişey, boşverin tadını çıkarın.
insanlar konuşmak istedikten sonra herşeye yorum yapabilirler.
örn: ben 53-55 kiloyken herkes ne kadar zayıf olduğumu çirkin göründüğümü kemiklermn sayıldığını söylerdi. sonra 60 küsür kilo oldum bu sefer de çok kilo alma aman dikkat et popon büyüdü demeye başladılar. yani insanlara yorum yapacak bişey olsun da gerisi önemli değil.
kendinizle barışık olun, kadınlara minyonluk daha çok yakışıyor bence
:)Uzun olan da kısa olan da mutsuz. Çok şe'yapma.
KÖTÜ OLAN TARFLARIDA VARBayılıyorum minyon kızlara keşke bende öyle olsaydım
Şu an dert ettiğiniz şeylerle bundan en fazla 15 yıl sonra övünmeye başlayacaksınız. :)BENİM BOYUM YAŞIMA GÖRE KISA BEN ÇOK DERT ETMİYORUM YALNIZ ÇOK DERT ETMİYORUM DIŞARIDAN GELEN TEPKİLER ÜZMÜYORDA DEGİL HANİ ŞİMDİ BEN MİNYON TİPLİ Bİ KIZIM YAŞIMIDA GÖSTERMİYORUM TABİ BUDA ÜZÜYOR BENİ AMA NEYSE VELASIL KELAM ÖYLE OLUNCA ÇOK ÜZÜLÜYORUM NE YAPMALIYIM ?
özel davetlerde topuklu giyiyorum normaldede hep düz alıştık sanırım hiç bi sıkıntıda yok :)OOOO
MAŞALLAH NASIL YAPIYORSUNUZ O UZUN SEN KISA NASIL DURUYOR
çok süper yaözel davetlerde topuklu giyiyorum normaldede hep düz alıştık sanırım hiç bi sıkıntıda yok :)
belkide haklısınız ama bilemeyizŞu an dert ettiğiniz şeylerle bundan en fazla 15 yıl sonra övünmeye başlayacaksınız. :)
haklısınız ya fazla takıntı haline getrmşmbence çok güzel bişey, boşverin tadını çıkarın.
insanlar konuşmak istedikten sonra herşeye yorum yapabilirler.
örn: ben 53-55 kiloyken herkes ne kadar zayıf olduğumu çirkin göründüğümü kemiklermn sayıldığını söylerdi. sonra 60 küsür kilo oldum bu sefer de çok kilo alma aman dikkat et popon büyüdü demeye başladılar. yani insanlara yorum yapacak bişey olsun da gerisi önemli değil.
kendinizle barışık olun, kadınlara minyonluk daha çok yakışıyor bence
istiyorum ama beceremiyorumE daha 18 yaşında değil misin ?olgunluk oturur zamanla merak etme. Ha bu arada topuklu falan giymek zorunda değilsin eğer istemiyorsan. Kendinle barışık olman yeterli.
korkuyorum amaliyattanCanım eyer mutsuz isen bu sende psikolojik sorunlara yol acar
O yüzden bir doktor görün git konus riskler neler bu amelyata uygun msun bir araştı :)
Amelyat sonra 1.68 olursun bence buda standart
43 kiloyumFazla kilon var mı? Kilo varsa ver ama mutlaka, bende kilo milo yok.