BOYUM KISA NE YAPMALIYIM ?

Benimle de babam çok dalga geçer mesela. Büyük valiz aldık, valizi sürüklerken kalktı bana valiz senden daha büyük falan dedi. Araba fuarına gidiyoruz, direksiyona oturuyorum, kalkıyor bana senin boyun onu kullanmaya yetmez, gaza frene ulaşamazsın, koltuğu direksiyona yapıştırırsak anca öyle kullanırsın falan diyor, arkasından da kahkahalarla gülüyor. Ama ben de gülüyorum mesela onunla beraber :) Ki kendisi de öyle 1,90 falan değil, 1,78 falan sanırım. Ayrıca kendisinin kocaman göbeği var, basketbol topu yutmuş gibi. Ben de ona sen araba kullanamazsın ama göbeğin senin yerine kullanabilir diyorum, yine gülüyoruz.
İnsanımız eleştri yapmaya bayılır yani, niyet ne olursa olsun sonuçta ortada boyla ilgili bi muhabbet dönüyor, takmayacaksın.

Benim boyumda 1.58 ve 20 yaşındayım kimsenin ne düşündüğü umrumda değil. Gayette minyon bi bayanım yaşımdan küçük gösteriyorum ve bu yaşlandığımda da öyle olacak her zaman genç kalacağım yani
Üzülmeyi bırakıp bu avantajın keyfini çıkarmalısın

Hani diyoruz ya insanlara asilanmis empoze edilmis bir guzellik anlayisi var, tv yoluyla insanlara iletiliyor genelde. Orn incecik olma gibi. Bu boy konusu da onlardan biri bence. Ben de kisa sayilirim ama boyumdan cok memnunum. Daha uzun veya kisa olmak istemezdim.

bence onemli olan boy-kilo oranidir. Seninle bu konuda dalga gecen birisi varsa eksiklik senin degil onundur. Ben minik olmayi seviyorum, ama bu demek degil ki uzun boylular kotu. Herkesin farkli ozellikleri oldugunu ve kaliplasmis bir guzellik anlayisi olamayacagini insanlar kabul etse keske.

Su boyla, ten rengiyle veya herhangi bir fiziksel ozellikle dalga gecen sekilci insanlar ne kadar acinasi halde olabildiklerini bir gorebilseler.

AYNEN YA

Şu an dert ettiğiniz şeylerle bundan en fazla 15 yıl sonra övünmeye başlayacaksınız. :)

uzun çizgili siyah beyaz elbiseler giyebilirsin . Eğer topuklu ayakkabı ile yürüyemiyorsan dolgu topuk ayakkabıları kullan daha rahat edersin.

boy bence sorun degil kafaniza takmayin ben160 esim 193 2001den beri evliyim su ana kadar boyla ilgili bir sorun yasamadik dugundede en yuksek topugu giymistim:) kafaniza takmayin bu.yadiniz ilerledikce avantajlarini goreceksiniz!sadece kilonuza dikkat edip dengeleyin ben evlendigimden beri 45 kiloydum tabii simdi hamileyim dolayisiyla kilo aldim!

haklısınız ya fazla takıntı haline getrmşm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…