ayyyy eveetBen de seninle aynı boyda ve minyonum. Erkek arkadaşım da 1,72 ve o da minyon sayılır diğer erkeklere göre. Biz resmen tencere kapak olduk, olmasaydı da sorun olmazdı zira boyumdan ve küçük göstermekten hiçbir zaman rahatsız olmadım. 40 yaşına gelince 30 gibi durmak ister birçok insan, bize ise Allah'ın emri. :) Takma kafana, milletin eleştirisinden sana ne?
Bunun için ameliyat mı olunur, saçmalama.korkuyorum amaliyattan
Ben 21 yasindayim boyum 1.53 ben dert etmiyorum evliyim ve mutluyum allah boyle yaratmis yapacak birsey yok ben seviyorum boyumu boyun uzun olunca ne diyecektin peki arkadasim derdin sadece bu olsun dunyada daha kotu seyler var dert edecekYAŞ 18
ayyy ne bileyim işte dert oluyor bazen çocuk muamelesi yiyorum resmenBen 21 yasindayim boyum 1.53 ben dert etmiyorum evliyim ve mutluyum allah boyle yaratmis yapacak birsey yok ben seviyorum boyumu boyun uzun olunca ne diyecektin peki arkadasim derdin sadece bu olsun dunyada daha kotu seyler var dert edecek
amannnnnnnn bende 1,60 ım senin yaşındayken çok takıodum ama 18 yaşındasın illa takıosun pilates yap basketbol oyna voleybol oyna esnetecek 5 10 cm uzatacak sporlar bunlar bu yaşta
aman uğraşamam diosan uğraşma çünkü gerçekten minyonluk çok güzel bişey yaşın arttıkça daa ii anlıycaksın bunu eşimde 1,75 falan ideal işte bende 1,70 olsaydım nası sarıp sarmalıycaktı dimi nası miniğim die sevecekti ben mi onu taşıycaktım
amannnnnnnn bende 1,60 ım senin yaşındayken çok takıodum ama 18 yaşındasın illa takıosun pilates yap basketbol oyna voleybol oyna esnetecek 5 10 cm uzatacak sporlar bunlar bu yaşta
aman uğraşamam diosan uğraşma çünkü gerçekten minyonluk çok güzel bişey yaşın arttıkça daa ii anlıycaksın bunu eşimde 1,75 falan ideal işte bende 1,70 olsaydım nası sarıp sarmalıycaktı dimi nası miniğim die sevecekti ben mi onu taşıycaktım
ayyy evet yaaa öyle yapayım bari kesin benimde benden bayaaa uzun bi eşim olur kesiiin edi ile büdü gibi oluruz ayyy ne komik ya :) :) ama şirin olur yaaaaa evet o kötü oluo biz eşimle mağazaya gidioz spor takılıoz mesela kimse iplemio ama böyle işten çıkıp gidioz etrafıomızda pervane oluolar birazda ye kürküm ye devri işte boşver sende onlara yaşlı muamelesi yap heheheh
yok beeeee öyle düşünme ha şimdi öyle çoook uzun birinden hoşlanıosan bilemem tabi[/QUOTE
yok yaaa nerdeeee ben kısayım diye bakan yok hazal kaya gibi kızım aslında niye öyle oluyor blmyrm galiba birazda deli dolu bi kızım çocuksu hareketlerim var
alllahım ya tam bi özgüven bankasısısnız :) :) :)bu ne yaa bak kızıcam yine haaa sen kadınsın ya güçlü dur ' biraz ben kısayım diye bakan yok ' demek ne demek ya
sen bakılacak bişeymisin marulmusun Allasen burnun yukarda olsun biraz hadi bakim naşşşş kim kime bakmıomuş
evet o herşeyin ustası ama bazen yarmıyor işeher şey özgüven meselesi
ne kadınlar var kısa olup acayip bakımlı, tarz ve dikkat çeken
özgüvenli olun yeter