- 13 Haziran 2015
- 957
- 602
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KAS KIZLARDA HOŞ DURMUYOR BENCE AMA BİLMYİRM ARAŞTRYRMDenemelisin, uzamasan bile zaten guzel kas + kemik yapisi icin spor yapmalisin. Google yap boy uzatan sporlara bak.
KENDİMİ SEVİYORUM AMA DIŞARDAN SERT ELEŞTRİ ALINCA ZORUMA GİDİYORhaha yaşımızda boyumuz da aynı
yani ben pek dert etmiyorum o kadar
yazları volrybol oynuyorum ama 1 cm uzamıyor
benim kilom çok biraz versem hani orantılı gözükse hiç dert etmem
valla yapıcak bir şey yok kendini böyle sev
ben de üzülüyorum arada sırada laf sokan oluyorKENDİMİ SEVİYORUM AMA DIŞARDAN SERT ELEŞTRİ ALINCA ZORUMA GİDİYOR
:) ÖYLE AMA BAZEN ÇOK CAN SIKICI OLUYOR26 yaşındayım 1,63üm boyumu hiç dert etmedim kısayım diye hiç düşünmedim.
Bu yaştan sonrada düşünüceğimi sanmam.
enfazla ilerde yeni nesil çok uzun derim.
Boşver milleti geç Aynanın karşısına benden Güzeli yok de.
OF OF BİLMİYORUMben de üzülüyorum arada sırada laf sokan oluyor
ama o da onların ayıbı boşver
bilmeyecek ne var ki kim dört dörtlük bu dünyada yani sen istesen onların başka bir şeyiyle dalga geçemez misinOF OF BİLMİYORUM
BOYUM 1.57
RİSKLİ OLABİLR O DAAmelyat ile 10 cm uzuyor haberin olsun
TUAF DURUYOR DEMEDİM BEN SADECE DİYORUM Kİ YÜZÜM OLGUN DEGİL ÇOCUK YÜZLÜYÜM BOYUMDA KISA ÇOCUK GİBİ GÖRÜNÜYORUM DEDİM BUDA KARŞIDAN GELEN TEPKİLER RAHATSIZ EDİYOR BAZEN DEDİMKim o etraf ya ? İnsanın boyunun eleştirildiğini de ilk defa duyuyorum. Hadi sen kendin takarsin anlarım da, başkasının boyuna laf söylemesi neyin kafası acaba? Bu değiştirebileceğin bir şey değil ki. Bir de tuhaf duruyor deyip durmussun. Allah aşkına Türkiye'nin boy ortalaması kaç ki tuhaf duracaksin? Sen kendine güven gerisini bosver.
ORASI ÖYLE AVANTAJLARI VARBen de seninle aynı boyda ve minyonum. Erkek arkadaşım da 1,72 ve o da minyon sayılır diğer erkeklere göre. Biz resmen tencere kapak olduk, olmasaydı da sorun olmazdı zira boyumdan ve küçük göstermekten hiçbir zaman rahatsız olmadım. 40 yaşına gelince 30 gibi durmak ister birçok insan, bize ise Allah'ın emri. :) Takma kafana, milletin eleştirisinden sana ne?
:) :) AMİİİİN :)Allah'a ellerini açıp " çok şükür ki kısa da görülse bir boyum var. Sen beni aklı kısalardan koru Ya Rabbim "de.
Fazla kilon var mı? Kilo varsa ver ama mutlaka, bende kilo milo yok.ORASI ÖYLE AVANTAJLARI VAR
RİSKLİ OLABİLR O DA
E daha 18 yaşında değil misin ? olgunluk oturur zamanla merak etme. Ha bu arada topuklu falan giymek zorunda değilsin eğer istemiyorsan. Kendinle barışık olman yeterli.TUAF DURUYOR DEMED
TUAF DURUYOR DEMEDİM BEN SADECE DİYORUM Kİ YÜZÜM OLGUN DEGİL ÇOCUK YÜZLÜYÜM BOYUMDA KISA ÇOCUK GİBİ GÖRÜNÜYORUM DEDİM BUDA KARŞIDAN GELEN TEPKİLER RAHATSIZ EDİYOR BAZEN DEDİM
TUAF DURUYOR DEMED
TUAF DURUYOR DEMEDİM BEN SADECE DİYORUM Kİ YÜZÜM OLGUN DEGİL ÇOCUK YÜZLÜYÜM BOYUMDA KISA ÇOCUK GİBİ GÖRÜNÜYORUM DEDİM BUDA KARŞIDAN GELEN TEPKİLER RAHATSIZ EDİYOR BAZEN DEDİM