BOYUM KISA NE YAPMALIYIM ?

Canim benim de boyum 1.57 ve ben boyumdan cok memnunum :) nisanlimin boyu 1. 80 kusur ama skinti yok
Hatun dedigin mini minnacik olacak her delige girebilecek uzun olup napcan :) kisaligin cozumu var topuklu giyersin uzar ama uzun olsan onu kisaltamayacan bir de boyle dusun

26 yasindayim ve 1.55 boyundayim. Cok da memnunum boyumdan hatta uzun olmak istemezdim. Ogretmenim ve gelen mufettisler ogrenci saniyor beni elbise giyince :) İlerde kucuk gosterince memnun olacaksin sen de :) Minyon insanlar kolay yaslanmaz ben simdiden tadini cikariyorum

Bende 1 60 ım tek dez avantajını polis olamadıgım için gördüm onun dısında hep avantajlı olan bendım hep önde dururdum koroda sırada vs. bence kısa olmak hiçte kötü değil :)

OOOOOO MAŞALLAH BOŞVER YA TOPUKLUYU O İNSANIN AYAGINA ZARAR BENCE YER TABANLI GİY ONLAR DAHA RAHAT HERKESİN DERDİ FARKLI İŞTEN BENDE ÇOK UZUN OLMAK İSTEMYRM Kİ 1.65 OLSAM YETER BÖYLE ÇOCOK GİBİ GÖRÜNÜYORUM

AYYY BUNDA ÇOK HAKLISIN İŞTE AMA TUAF DURMUYORMU SEN KISA O UZUN

Başkalarının ne düşündüğü, ne dediği bu kadar önemli mi? Sen ayna karşısında kendini beğeniyorsan en güzeli sensin.. Hayatını başkalarının düşünceleri üzerine değiştirme. Topuklu ayrıca çok ta yakışır bence. Bir dene bakalım :)

Yok valla havam bile oluo kaptin citir kizi die o benden 5 yas buyuk :) ben daha 22 lerde gosteriyorum ama 27 yim.

EVET BELKİ GÜZEL OLUR AMA İŞTE... TBİ Kİ BAŞKALARININ SÖZÜ ÖNEMLİ DGL AMA BAZEN CAN SIKAR DERECEDE

adet günlerinde ip atla. işe yarıyor. yukarı esneme hareketleri yap. hani meyve toplama hareketinden.. ben de işe yaradı mesela. 1.70 boyum.

Yapman gereken şey kendinle barışık olmak. Biraz klişe olacak ama ''Senin bedenin, senin hayatın ''Bende senin yaşlarında boy takıntım nedeniyle topuklu ayakkabılar giyerdim. Sonra bir gün ayağımı feci bir şekilde kırdım. 6 aya yakın odamdan bile temel ihtiyaçlarım için başkalarının yardımıyla çıkabildim. Hülasa önemli olan sensin. Kendini olduğun gibi sev; boymuş, posmuş salla gitsin. Beğenmeyen paşa oğluna almayıversin

HAY AGZINA SAGLIK AYNEN ÖYLE YA DAHADA Bİ ÖZGÜVEN GELDİ ŞİMDİ BANA YA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…