BENİM BOYUM YAŞIMA GÖRE KISA BEN ÇOK DERT ETMİYORUM YALNIZ ÇOK DERT ETMİYORUM DIŞARIDAN GELEN TEPKİLER ÜZMÜYORDA DEGİL HANİ ŞİMDİ BEN MİNYON TİPLİ Bİ KIZIM YAŞIMIDA GÖSTERMİYORUM TABİ BUDA ÜZÜYOR BENİ AMA NEYSE VELASIL KELAM ÖYLE OLUNCA ÇOK ÜZÜLÜYORUM NE YAPMALIYIM ?
Ne olmus benimki 160 hicte kafama takmiyorum bide bende kiloda var 70 kiloyum ama giyinip suslenip ciktigimda benden guzeli yok pehhhh saka bi yana cidden oyle takma kafana cunku yapicak bisey yok.
Minyon gözükmene üzülme bende öyleydim yaşımı dediğim de inanmıyorlardı hatta sigara falan almak için kimlik gösterdiğim oluyordu şimdi ise çok mutluyum öyle Olduğum için kardeşimin menzubiyetine gittiğimde Evliyim hamileyim dediğim de şaşırıyorlardı çokta Hoşuma gitti , diğer avantajın ise rahat rahat topuklu giyebilceksin o müthiş platformlar sende sırıtmıcak mesela :) bir de böyle düşün
TABİ Kİ CANIM ÖYLE AMA İŞTE BİRAZ SIKINTI OLUYOR AMA TOPUKLUDA ÇOK GİYEMİYORUM Bİ YANDAN AVANTAJI VAR AMA HERKES BÖYLE DÜŞÜNMÜYOR BAZEN ÇOK SERT ELEŞTİRELERDE ALABİLİYORUM