BOYUM KISA NE YAPMALIYIM ?

EVET BELKİ GÜZEL OLUR AMA İŞTE... TBİ Kİ BAŞKALARININ SÖZÜ ÖNEMLİ DGL AMA BAZEN CAN SIKAR DERECEDE
İnsanlar hep böyledir. Eleştirmekten zevk alan bir toplumumuz var.
Sırf dış görünüşte değil, her konuda eleştirme hakkını kendinde görenler var. Onlar bu hakkı kendinde görüyorsa, sen de kendine güvenip özgüveninden taviz vermemelisin.. Bu dünyaya bir kez geldin, elalem böyle diyor diye zamanını tüketmek yerine, şimdiden kendine topuklu ayakkabı bakabilirsin mesela.. :)
Zaman değerlidir. Kafana takma. Allah sağlık vermiş var mı ötesi?

^Ben de ayni boydayim esim de 1 82 falan. Esim bu halimden cok memnun. Ama heryerde cocuk saniyorlar. Burada benim de etkim var makyaj yapmiyorum falan kot tsort.. Genc gözükmenin faydasini ileride görecegiz galiba.
Bazen gelen tepkilere bozuluyorum ama buna izin vermememiz lazim.
Ben de böyleyim yani napayim. beyenmiyorsun diye kendimi mi asayim.

Ileride de biz gencligimizle elestirenleri rahatsiz ederiz canim nolcak

Bnde 1.57 yim esim 1.80 hic sorun yasamadik sdece dugune flan gittgmzde dans etmk biraz zor oluyo onu da topukluyla hallettm:KK48: minyon olmayi seviyrm boyu hic dert etmedm bugune kdr ..topukluda giyiyorum ama genelde duz ayakkabilar tercihim bnu kndine dert etme her zman citir kalicaksin.banada kisa oldgumu soyleyenler cok oldu ama onemli olan senn ne dusundgn gerisi onemli degil

bencede hic kafana takma bazı insanlarda tam tersi minyon seviyor mesela bnim kuzenim erkek 185 nişanlısı 150 herkes yakışmıyorlr faln diyordu ama kuzenim bn minyon seviyorum diyor

Hiiiiic takma derim.

Lakin boy uzatan sporlardan yapabilirsin,hala birkac santim uzama sansim var.

Barfikste asilma, yuzme, basketbol vb.

26 yaşındayım 1,63üm boyumu hiç dert etmedim kısayım diye hiç düşünmedim.
Bu yaştan sonrada düşünüceğimi sanmam.
enfazla ilerde yeni nesil çok uzun derim.
Boşver milleti geç Aynanın karşısına benden Güzeli yok de.

X