Böyle şey olur mu

Karaktersiz demedim, zayif karakterli dedim. Peki sen bu konuda ne dusunuyorsun, sen karsinda guclu ve baskin karakterli bir erkek goruyor musun?

Benim gozumde erkek adam gerektiginde net istemiyorum/istiyorum diyip kestirip atabilmeli. Bunun benim ya da ailemin yapisiyla ilgisi yok ki. Ben istemezsem kimse bana baski kuramaz, ailesi ne tip olursa olsun sevgilin icin de keza. Onumde beni zorla evlendirmek istiyorlar diyip aglayan birine ben nasil saygi duyabilirim ki?

Net istemiyorum diyip kestirip atmali. Bir tanis gorus dediklerinde istemiyorum dedim ya diyip gecmeli. Boyle davranirsa ehhh hadi bir tanisayim bakayim derse bu isin sonunu alamaz, haberi ola.
Bende sizin gibi düşünüyorum arkamda sağlam durmuyosun istemiyorum de kestirip at dedim zaten baskı yapan annesi filan değil diğerleri işte onlara da laf anlatamıyorum şimdiye kadar hep geçiştirdim bende bıktım diyor

söz,nişan falan yapsanız. böylece de en azından 1.5 -2 yıl kazanırsın.sen de 3 yıldan biraz fedakarlık yap:)
o yaşta aile baskısı normal. insanlar böyle işte. illa evlen diye tutturuyorlar. onu anlayabiliyorum

Peki siz böyle bir ailenin içine girmekten korkmuyor musunuz? Evlilik sadece iki insan arasında olmuyor malesef. Bugün ailesine 30uma kadar evlenmeyeceğim diyemiyorsa yarın evliliğimiz oturana kadar 1-2 sene çocuk düşünmüyoruz diyebilecek mi?
Bilmiyorum bu konuda çok yalnız hissediyorum kendimi.O da olsun da nasıl olursa olsun kafasında.Hiç mantıklı düşünmüyor.Çocuk içinde baskı yapmazlar herlde o kadar da değil ya

Bilmiyorum bu konuda çok yalnız hissediyorum kendimi.O da olsun da nasıl olursa olsun kafasında.Hiç mantıklı düşünmüyor.Çocuk içinde baskı yapmazlar herlde o kadar da değil ya

Mantıklı olanı evlilik içinde baskı yapılmaması. Kocaman adama hayatında biri varken komşu kızıyla tanış diyen insanlar %99 bebek için de baskı yapacaklar. Yaşınız cidden evlilik için daha çok küçük.

Mantıklı olanı evlilik içinde baskı yapılmaması. Kocaman adama hayatında biri varken komşu kızıyla tanış diyen insanlar %99 bebek için de baskı yapacaklar. Yaşınız cidden evlilik için daha çok küçük.
Ne yapmalıyım peki

Bende sizin gibi düşünüyorum arkamda sağlam durmuyosun istemiyorum de kestirip at dedim zaten baskı yapan annesi filan değil diğerleri işte onlara da laf anlatamıyorum şimdiye kadar hep geçiştirdim bende bıktım diyor

Diğerleri kim? Bir insana anne-babası dışında kim karışır? Anne babasının bile bir dereceye kadar karışması gerekirken.

Ne yapmalıyım peki

Bence bu işte baskı olmamalı. İçinizden geldiği zaman keyifle, isteyerek evlenmelisiniz. Şimdi söz yapayım da 1-2 sene oyalarım deseniz bile o 1-2 sene ağzınızdan burnunuzdan gelir. Ve sizi daha erken bir tarihe ikna ederler. Her detayını kendiniz planladığınız, hevesle hayal ettiğiniz bir düğün yerine, ne olduğunu anlamadan evli bulabilirsiniz kendinizi.
Şimdiye kadarki göstermiş olduğunuz tavır bence düzgün. Ben başka arkadaşlar gibi oyaladığınızı falan düşünmüyorum. Ne istediğini bilen oturaklı bir kızsınız. Ve aynı şekilde bir insanı hakediyorsunuz.

sevgılın gıdıp gorusecek belkı baska bı bayana umıt vermiş olacaktıı :63:aman amannn ben olsam ayrılmayı dusunurdum.karaktersızlıkten başka bır sey değil benım sevdıgım var bekleyecegım deyıp kestırıp atacaktı....

Ben düşünmeme sebebini yaşına veriyorum ama herhalde gözün kör olsaydı en azından söz nişan vs düşünürdün. Bence sen bir duygularını gözden geçir gerçekten bu adamla beraber olmak istiyor musun diye, yalnız onun yaptığı şey daha kötü, resmen arkandan iş çevirmiş.

Bence bu işte baskı olmamalı. İçinizden geldiği zaman keyifle, isteyerek evlenmelisiniz. Şimdi söz yapayım da 1-2 sene oyalarım deseniz bile o 1-2 sene ağzınızdan burnunuzdan gelir. Ve sizi daha erken bir tarihe ikna ederler. Her detayını kendiniz planladığınız, hevesle hayal ettiğiniz bir düğün yerine, ne olduğunu anlamadan evli bulabilirsiniz kendinizi.
Şimdiye kadarki göstermiş olduğunuz tavır bence düzgün. Ben başka arkadaşlar gibi oyaladığınızı falan düşünmüyorum. Ne istediğini bilen oturaklı bir kızsınız. Ve aynı şekilde bir insanı hakediyorsunuz.
Oyalamak gibi bir niyetim olsa ayrılmayı düşünmem veya bu konuyu bu kadar dert etmem ki banane başının çaresine baksın der geçerim.Neden öyle düşündüler anlamadım.Söz yapalım diyor tamam desem bu sefer evlilik için ailesi de bana baskı yapacak.O şekilde evlensem bile ne kadar mutlu olabilirimki ? Her şey içime sinerek olsun mutlu olalım istiyorum.1 2 ay ara verelim dedim bunuda yanlış anlayıp sevmiyorsun diyen arkadaşlar olmuş.Benim ordaki amacım biraz bensiz kalsın belki o şekilde de mutlu olabileceğini iyi birini bulabileceğini anlar biterse de biter diye düşünerek söylemiştim.Ayrılsam bi türlü ayrılmasam ayrı dert

Hem ne olacagimiz belli degil evlenmeyi dusunmuyorum ama vebalini almak istemiyorum deyip hemde adami bunaltanlarin karsisinda yptigi bisey icin saatlerce aglatiyomusunuz? Dengesizmisiniz? Madem ileriye yonekik emjn degilsiniz birakin adamin ipini. Sanki siz cok saglammissiniz gibi!heyallahim.

sevgılın gıdıp gorusecek belkı baska bı bayana umıt vermiş olacaktıı :63:aman amannn ben olsam ayrılmayı dusunurdum.karaktersızlıkten başka bır sey değil benım sevdıgım var bekleyecegım deyıp kestırıp atacaktı....
İlk görüşmede kimse ümitlenmez heralde hemde görücü usulüyken

Hem ne olacagimiz belli degil evlenmeyi dusunmuyorum ama vebalini almak istemiyorum deyip hemde adami bunaltanlarin karsisinda yptigi bisey icin saatlerce aglatiyomusunuz? Dengesizmisiniz? Madem ileriye yonekik emjn degilsiniz birakin adamin ipini. Sanki siz cok saglammissiniz gibi!heyallahim.
20 30 yıllık evlilikler bitiyor yahu neyin kafasındasınız dünyada yaşamıyosunuz herlde.Karşımdaki çocuk değil ki benim lafımla ağlasın belliki korktu bunaldı bi anda boşaldı siniri benim ne suçum var

Atama bekliyorum demissiniz mesleginizi merak ettim. Bir de sevgilinizin mesleği, çalışma durumu, aile yapısını merak ettim. Aranızda büyük fark var mı?

Atama bekliyorum demissiniz mesleginizi merak ettim. Bir de sevgilinizin mesleği, çalışma durumu, aile yapısını merak ettim. Aranızda büyük fark var mı?
Sağlıkçıyım o da lise mezunu kendi işini yapıyor aramızda bariz bi fark yok

şimdi adam gelmiş 28 yaşına aile baskısı normal.. sen 2-3 sene evlilik düşünmüyorsun ki yaşın 2-3 sene değil 5 sene beklemeye de müsait...

Sakın o istiyor diye evlenme hayatın tadını çıkart.. Kimse ilk sevdiğiyle evlenemiyor bu hayatta..
ben ilk sevdiğimle evlendim. 18imde :) o da 19du :) çok da mutluyuz. yazayım dedim...

X