Benim 1 ay olacak 6 gun sonra.Ayriligin safagini sayiyorum.Ayrilmadan once de ben ayrilayim diye ugrasti.Baska biriyle konustugunu ve ayrilmak istedigini soyledi hemde benim onun uyudugunu sandigim bir saatte.Ama o hergun o saatlerde uyanikmis .Meger o saatlerde hep kizla konusuyormus.Bir arada saat 20 den sonra hep telefonum annemde ya da sarjda yazma diyordu.Meger o da yalanmis.Yani o kadar cok sey aklima geliyorki konustugu seylerden.Zamanla taslar yerine oturuyor. Canimi o kadar acitti ki .Beni en korktugum yerden vurdu. Saglam vurdu. Ben iliskiye baslamadan olurda bir gun sevgin biterse ayril.Ama yeterki aldatma. Insanin korktugu sey basina gelirmis.Ilk 1 hafta kendime gelemedim.Ne yemek ne uyku.. Yataktan cikmadim.Zayifladim.O hafta icinde de is vardi .Yardima gitmeliydim.Ama calisirken bayildim. isi yarim birakip benim derdime dustuler.Annem agladi benim yuzumden.Ben bunlari gordukce ,yasadikca kendime " Ne oluyoruz?" dedim. O kizla gununu gun ederken ustelik haberlerini de alirken ben evde kendimi odama kapatmis ziril ziril agliyordum.Simdi yuzumde bir maskeyle geziyorum.Mutluluk ,iyiyim maskesi.Ama gece olunca iste onu bir Allah bilir bir ben. Bol dua ediyorum.Rabbim bir an once kurtarsin beni.Ilk haftaki halimle simdiki halim arasinda bayagi fark var.Unutmak degil de kabullendim ve alistim.Zamanla aklima bile gelmeyecek.Tabi kotu tarafi yasanilan guzel anilarin akla gelmesi.Ilk tanisma zamanlari falan.Bu da kalbimin bir oyunu.Onu da zamanla kalbime gomucem. Genelde boyle konu acanlara yorum yapiyorum.Hep ayni seyleri konusuyorum. Ama inanin boyle rahatliyorum. .Tesekkur ederim uzun oldu kusura bakamayin
Siz de mantiginizi on plana koyun.Gercekten onlar benim gozumun onundeyken yapabiliyorsam siz hayli hayli yaparsiniz.Zor ama insan alisiyor. Bu yasadigim sey beni daha guclendirdi.Sizi de guclendirecektir.