• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle saçma bir şekilde ayrılmayı sindiremiyorum !

Bu ihtimali de düşünmedim değil, zaten 3 gündür ayrılığımıza neden bulmaya çabalarken 1 numaralı komplo teorisyoni oldum çıktım :KK70: Ama ne bilim zaten akşamları genelde hep konuşurduk, tatil günleri de buluşuyorduk.Ne ara nerde kimi buldu ki. İş yerinde de öyle bir ortam yok genelde hep erkek var. Gerçi erkek milleti bu kuytu köşede dişi sinek olsa bile onu bulup peşinden giderler. :63:

Bende kk'de takıla takıla aklıma ilk bu ihtimal geldi :KK70:
Valla içinde o niyet olan insan her şekilde yapar.
Net üzerinden bile bulur yani birilerini.
Hele hele erkek milleti o konuda kendini çoktan aştı zaten.. :110::110:

Açıkcası sevgilinizin her sözünü bende ilişkiye başladığım kişilere sıralıyorum ki nolur nolmaz bi gün gelirde bu yanlışa düşmesin diye belki ufak bi uyarı yaptı sizin tribi görünce de gitsin daha iyi dedi..çünkü tüm o sözler olası triplere karşı uyarı mahiyetinde benim görüşüme göre..

Bana kalırsa sakın msj konuşma vs yapma içindeki kırıklığı gösterme ve senden haber almasına yol acacak facebook da durum vs güncellemesi yapma yakın zamanda dönüş yapacaktır senden hoşlanıyorsa...hoşlanmıyorsa gücünle eyvallah demiş olursun..o tarz karakter olduğum için bu tavsiyem.

Mesajlaşmayı sevmemesini anlayabilirim ama dengeyi kurmak gerekiyor bence. Telefonla konuşmayı da çok sevmez mesela. Zaten bende evde pek rahat konuşamıyorum. Öyle olunca da ağırlıklı olarak telefonda konuşma yerine mecburen mesajlaşmayı tercih ediyorduk. Yukarıdaki mesajlarda da dediğim gibi bu konuyla ilgili bir sorunu varmış gibi davranmıyordu ki yeri geliyor ben meşgul etmim diye cevap atmazdım 1 saat geçtikten sonra falan o yazardı orda mısın işin mi var diye. Benim kızgınlığım, bu ara sık da görüşemiyorduk zaten benim sınavlarım onun işi falan. Telefonda da az konuşuyoruz. Mesajlaşmayı da kesersek geriye ne kalacak ki?

Bende kk'de takıla takıla aklıma ilk bu ihtimal geldi :KK70:
Valla içinde o niyet olan insan her şekilde yapar.
Net üzerinden bile bulur yani birilerini.
Hele hele erkek milleti o konuda kendini çoktan aştı zaten.. :110::110:

Son zamanlarda oyuna dalmıştı acaba oyundan mı birini buldu, net üzerinden diyince o aklıma geldi şimdi. :cry:

Ne kadar zamandır birliktesiniz? Yaslar kac?

5 ay kadardır birlikteydik, ben 23 o 29. Konunun saçmalığına bakınca ergen ilişkisi gibi geldi galiba :))

İki yetişkiniz demişsiniz ama hiç de yetişkin gibi durmuyorsunuz. En azından siz pek de yetişkin sayılmazsınız bana göre.

Altta kalmamak, laf sokmak ve ille de içindekileri söylemek vs... bunlar yetişkin insan davranışları değil.

Susmayı bilmeli insan bazen... Sürekli car car konuşmak, itici ve hatta çirkef insan görüntüsüne sebep oluyor.

İki yetişkiniz demişsiniz ama hiç de yetişkin gibi durmuyorsunuz. En azından siz pek de yetişkin sayılmazsınız bana göre.

Altta kalmamak, laf sokmak ve ille de içindekileri söylemek vs... bunlar yetişkin insan davranışları değil.

Susmayı bilmeli insan bazen... Sürekli car car konuşmak, itici ve hatta çirkef insan görüntüsüne sebep oluyor.

Niye? yetişkin insanların birilerine kızıp, kırılma hakkı veya kızdığı zaman içinden geçenleri karşısındakinin de bilmesini isteme hakkı yok muymuş ?

Niye? yetişkin insanların birilerine kızıp, kırılma hakkı veya kızdığı zaman içinden geçenleri karşısındakinin de bilmesini isteme hakkı yok muymuş ?
vardır elbet ama bunu hırs haline getirip de telefona sarılıp ağzına gelen her şeyi söyleme hakkı yoktur. veya laf sokma, aklınca karşıdaki insanı rezil etme vs...

böyle davrananlar yaşça yetişkin olabilirler ama ilkokul düzeyinde bir olgunluğa sahiplerdir sadece.

vardır elbet ama bunu hırs haline getirip de telefona sarılıp ağzına gelen her şeyi söyleme hakkı yoktur. veya laf sokma, aklınca karşıdaki insanı rezil etme vs...

böyle davrananlar yaşça yetişkin olabilirler ama ilkokul düzeyinde bir olgunluğa sahiplerdir sadece.

Şahsi fikrim; eğer karşımdaki insan benim ona verdiğim değeri bu şekilde hiç edebiliyorsa, bir önceki akşam seni seviyorum diyip bir sonraki akşam dalga geçer gibi ortada doğru düzgün bir neden yokken 15 dk içinde benden ayrılıp, kayıplara karışıyorsa ve beni böyle aniden arkasında bırakırken üzülüp üzülmeyeceğimi gram umursamıyorsa benim de o insana içimdekileri söyleme, neden bu şekilde davrandığını sorma hakkım var. Yoksa arayıp ağzıma gelen küfürleri sayacak değilim, tarzım değil zaten böyle bir şey. Benim tereddüt ettiğim sadece peşinden koşuyormuşum gibi mi algılar kısmıydı böyle bir hakkım olup olmadığı değil.

Şahsi fikrim; eğer karşımdaki insan benim ona verdiğim değeri bu şekilde hiç edebiliyorsa, bir önceki akşam seni seviyorum diyip bir sonraki akşam dalga geçer gibi ortada doğru düzgün bir neden yokken 15 dk içinde benden ayrılıp, kayıplara karışıyorsa ve beni böyle aniden arkasında bırakırken üzülüp üzülmeyeceğimi gram umursamıyorsa benim de o insana içimdekileri söyleme, neden bu şekilde davrandığını sorma hakkım var. Yoksa arayıp ağzıma gelen küfürleri sayacak değilim, tarzım değil zaten böyle bir şey. Benim tereddüt ettiğim sadece peşinden koşuyormuşum gibi mi algılar kısmıydı böyle bir hakkım olup olmadığı değil.
Ben olsam öyle algılardım.

Sizi terkettiğim için deliye döndüğünüzü, geceler boyu ağladığınızı, gel desem koşa koşa yine bana geleceğinizi ama gururunuzdan siz de sanki beni istemiyormuş gibi yaptığınızı düşünürdüm.

Ben mi anlamadım acaba?

Oysaki baya baya sen ayrılmışsın.

Adam konuşmayı, mesajlaşmayı sevmem demiş. Sende direk iyi rahat bi ilişki yaşayacağın birini bulursun, kendine iyi bak diyip terketmişsin.

Adam peşinden koşup, ayrılmayalım diye yalvarmadığı için o mu olmuş sebepsiz ayrılan?

Bence düpedüz sen saçma sapan bi nedenden ayrılmışsın.

Ben olsam öyle algılardım.

Sizi terkettiğim için deliye döndüğünüzü, geceler boyu ağladığınızı, gel desem koşa koşa yine bana geleceğinizi ama gururunuzdan siz de sanki beni istemiyormuş gibi yaptığınızı düşünürdüm.

Evet herkes böyle dediğine göre sanırım o da bu şekilde algılayacak o yüzden bir şey yazmamaya karar verdim. Gerçi ağlayıp deliye döndüğüm doğru ama ayrıldığım için değil böyle benden kaçar gibi gitmesi sonucu gururum kırıldığından.

Ben mi anlamadım acaba?

Oysaki baya baya sen ayrılmışsın.

Adam konuşmayı, mesajlaşmayı sevmem demiş. Sende direk iyi rahat bi ilişki yaşayacağın birini bulursun, kendine iyi bak diyip terketmişsin.

Adam peşinden koşup, ayrılmayalım diye yalvarmadığı için o mu olmuş sebepsiz ayrılan?

Bence düpedüz sen saçma sapan bi nedenden ayrılmışsın.

Arada ki cümleyi atlamışsın sanırım :)

Zor geliyorsa yolun açık olsun o zaman dedi. Bunun tercümesi işine geliyorsa kalırsın, işine gelmiyorsa işte kapı orada değil midir? Böyle diyen bir adamın peşinden mi koşmam gerekiyordu ki? Bana yolun açık olsun diyorsa, bana da o yoldan gitmek düşer bence.

Arada ki cümleyi atlamışsın sanırım :)

Zor geliyorsa yolun açık olsun o zaman dedi. Bunun tercümesi işine geliyorsa kalırsın, işine gelmiyorsa işte kapı orada değil midir? Böyle diyen bir adamın peşinden mi koşmam gerekiyordu ki? Bana yolun açık olsun diyorsa, bana da o yoldan gitmek düşer bence.

Tamam istemiyosan yolun açık olsun biraz ağır olmuş ama hepimiz çoğu zaman beğenmiyosan git, işine gelmiyorsa güle güle tarzı şartlı cümleler kurmazmıyız.

Haklısın bu arada, bi insan ilişki yaşamak istiyosa tel, mesaj, görüşme sevmiyorum diyemez. Dumanla mı iletişim kurcakmış?

Ama teknik olarak o şartlarını sunmuş, beğenmiyosan yolun açık olsun demiş, sende beğenmediğini belirtip ayrılmışsın . Sen terketmişsin yani adamı arayıp içini boşaltıcak bi durum yok, sakın öle bi şey yapıp restini yutma.

Diceklerini beklet biraz, o çocuk geri dönmezse bende hiç birşey bilmiyorum. O zaman söylersin :)

Bu olay bana kendimi hatırlattı benim de zamanında böyle bir erkek arkadasım vardı aynen böyle hem de ama ben onun peşinden koşardım alttan alırdım sonra noldu terketti gıttı sonra kendi kendine geri geldi ama bu sefer ilgisiz olan taraf ben oldum ama eskisi gibi de sevmiyordum ama noldu bu sefer ben Kıymetli oldum ama sonuç o mazi oldu şimdi başkasıyla nişanlıyım sözün özü hiç takma takmayınca senden değerlisi olmuyor:KK47:

Tamam istemiyosan yolun açık olsun biraz ağır olmuş ama hepimiz çoğu zaman beğenmiyosan git, işine gelmiyorsa güle güle tarzı şartlı cümleler kurmazmıyız.

Haklısın bu arada, bi insan ilişki yaşamak istiyosa tel, mesaj, görüşme sevmiyorum diyemez. Dumanla mı iletişim kurcakmış?

Ama teknik olarak o şartlarını sunmuş, beğenmiyosan yolun açık olsun demiş, sende beğenmediğini belirtip ayrılmışsın . Sen terketmişsin yani adamı arayıp içini boşaltıcak bi durum yok, sakın öle bi şey yapıp restini yutma.

Yahu ben günlerdir boşuna mı terk edilme acısı çekiyorum, farkında olmadan ben mi terk etmişim :D

Şöyle söylim sana, bu aslında basit bir konu orta yolu kolaylıkla bulabilirdik bu şekilde çıkış yapıp beğenmiyorsan gidersin demesini, eğer gidersen umrumda değil diyor olarak algıladım doğal olarak. Yani seven insan bu şekilde konuşmaz bence. Ben sadece onun başlattığını bitirdim o bana ayrılma seçeneği sundu bende kabul ettim. Bana göre bu seçeneği sunuyorsa zaten kendi içinde bir şeyleri bitirebilmiştir. Benim de ona çok kırıldığım şeyler oldu ama hiç bir zaman ya bana uyum sağla ya da ayrıl demedim sevdiğim, uzak kalmak istemediğim için. Zaten deseydim o da bu lafın altında kalmazdı madem istemiyorsun o zaman giderim derdi.

Diceklerini beklet biraz, o çocuk geri dönmezse bende hiç birşey bilmiyorum. O zaman söylersin :)

Ağzından bal damlıyor :)) Umarım geri döner ve geri döndüğünde beni bulamadığı zaman aklı başına gelir de yaptığı hatanın farkına varır.

bence zaten hiç sevmemiş.böyle bir sebepten dolayı hemen ayrılır mı bir erkek yav?:KK67:

Lafa gelince sürekli seni seviyorum diye geziyordu etrafta ama icraatta ne kadar sevdiğini görmüş oldum. Lafta herkes herkesi seviyor zaten.

Yahu ben günlerdir boşuna mı terk edilme acısı çekiyorum, farkında olmadan ben mi terk etmişim

Lafa gelince sürekli seni seviyorum diye geziyordu etrafta ama icraatta ne kadar sevdiğini görmüş oldum. Lafta herkes herkesi seviyor zaten.

Aynen öyle canım.böyle zamanlarda çıkar gerçek sevgi zaten.gerisi hep boş laf sorsan herkes birbiri için ölüyor :KK66:

Bu olay bana kendimi hatırlattı benim de zamanında böyle bir erkek arkadasım vardı aynen böyle hem de ama ben onun peşinden koşardım alttan alırdım sonra noldu terketti gıttı sonra kendi kendine geri geldi ama bu sefer ilgisiz olan taraf ben oldum ama eskisi gibi de sevmiyordum ama noldu bu sefer ben Kıymetli oldum ama sonuç o mazi oldu şimdi başkasıyla nişanlıyım sözün özü hiç takma takmayınca senden değerlisi olmuyor:KK47:

İlgisiz olmak en güzeli kesinlikle. Bir ara yine buna benzer mevzulardan tartışmıştık ben kendimi geri çektim, baktım bu sefer o benim üzerime düşüyor. Sonra ben kin tutamıyorum tabi yine eskisi gibi sevgi kelebeği oluverdim, bu da hoop kendini yine bulunmaz hint kumaşı sanmaya başladı. Genel olarak tüm erkeklerde var galiba bu olay. Karşısındaki kişinin ona çok değer verdiğini görünce suistimal etmeye çalışıyorlar.

Back
X