Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
böyle saçma bir şekilde ayrılmayı sindiremiyorum !
- Konu Sahibi flz99
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?aslında hiçte basit bir sebepten ayrılmamışsınız. ilişki anlayışlarınız, beklentileriniz ve beklentilere verdiğiniz karşılıklar tutmadığı için ayrılmışsınız ki bu da çok büyük bir neden. ama ortada büyük bir aşk yada bağlılık yok ben bunu anladım. başka ufuklara yelken açın... her şey daha güzel olur inşallah..
Basit birşey değil ki bu adam başlı başına sorun muş. Bence zaten ayrılmak için ortaya konu atmış
Belki de dediğiniz gibi bilerek konuyu açmıştır, erkeklerden her şey beklenir.
aslında hiçte basit bir sebepten ayrılmamışsınız. ilişki anlayışlarınız, beklentileriniz ve beklentilere verdiğiniz karşılıklar tutmadığı için ayrılmışsınız ki bu da çok büyük bir neden. ama ortada büyük bir aşk yada bağlılık yok ben bunu anladım. başka ufuklara yelken açın... her şey daha güzel olur inşallah..
Doğru ilişkiye dair sorunlarımız zaten vardı hani yok değildi. Ama zamanla yoluna koyuluyordu. En başlarda daha çok anlaşamıyorduk sonra karşılıklı beklentilerimizi, nasıl bir ilişki istediğimizi konuşup orta yolu bulmuştuk az çok. Hani en başta böyle bir olay olsa anlardım ama bu konu hakkında problemimizin olmadığı bir dönemde bu şekilde davranmasına anlam veremedim. Aynen dediğiniz gibi zaten büyük bir bağlılık olsa bu şekilde davranmayı tercih etmezdi, bu laflar hareketler kaybetmekten korkmayan insan davranışları. Ya da beraber yapamayacağımızı düşünüyorsa düzgün bir şekilde ayrılmayı da seçebilirdi bu şekilde kaçmayı değil. Benim kırıldığım kısım orası zaten.
moralini bozmak istemem ama zaten seni umursamıyormuş gibi geldi bana.
Yani mesaj gibi saçma bir olayda ayrılmak için bahanesi olmuş.
Hiç ugraşma bence.
Bende mesajın bahane olduğunu düşünüyorum, o yüzden gerçek nedeni merak ediyorum aslında biraz da o yüzden konuşmak istemiştim ama hiç konuşmaya bile değmez sanırım.
trip atmış.
ergen mi bu?
boşver sessiz kal. ilk konuşan kaybeder oynuyor.
bi de facebookunu kapatmış, ordan burdan yazmıyor falan. sen de engelle onu seni çevrimiçi göremesin. sinir krizine girip sonrasında arar ya da başkasını bulup daha fenasını yapar.
demek ki konuşmayı beceremiyor, mesaj falan da sevmiyor. insan seviglisyle telefonda konuşmaz mı yahu.
ergen mi bu?
bi de facebookunu kapatmış, ordan burdan yazmıyor falan. sen de engelle onu seni çevrimiçi göremesin. sinir krizine girip sonrasında arar ya da başkasını bulup daha fenasını yapar.
demek ki konuşmayı beceremiyor, mesaj falan da sevmiyor. insan seviglisyle telefonda konuşmaz mı yahu.
Belki de dediğiniz gibi bilerek konuyu açmıştır, erkeklerden her şey beklenir.
Doğru ilişkiye dair sorunlarımız zaten vardı hani yok değildi. Ama zamanla yoluna koyuluyordu. En başlarda daha çok anlaşamıyorduk sonra karşılıklı beklentilerimizi, nasıl bir ilişki istediğimizi konuşup orta yolu bulmuştuk az çok. Hani en başta böyle bir olay olsa anlardım ama bu konu hakkında problemimizin olmadığı bir dönemde bu şekilde davranmasına anlam veremedim. Aynen dediğiniz gibi zaten büyük bir bağlılık olsa bu şekilde davranmayı tercih etmezdi, bu laflar hareketler kaybetmekten korkmayan insan davranışları. Ya da beraber yapamayacağımızı düşünüyorsa düzgün bir şekilde ayrılmayı da seçebilirdi bu şekilde kaçmayı değil. Benim kırıldığım kısım orası zaten.
Bende mesajın bahane olduğunu düşünüyorum, o yüzden gerçek nedeni merak ediyorum aslında biraz da o yüzden konuşmak istemiştim ama hiç konuşmaya bile değmez sanırım.
aynen canım hiç cevap verme seninde onu önemsemediğini anlasın.
trip atmış.
ergen mi bu?
Ergen olsa yine iyi yaşına verirdik ama 30'una yaklaşmış adam
Bundan önceki erkek arkadaşımla gün boyu mesajlaşırdık, üstüne telefonda da saatlerce konuşurduk da yine de birbirimizden sıkılmazdık. Tamam her insan aynı değildir bende ona göre davranıyordum zaten. 5 aylık sevgiliyiz bu zamana kadar ki maksimum telefonla konuşma uzunluğumuz 5 ya da 6 dk oldu. Sanki çocuğu sürekli aradım aradım taciz ettim de dayanamadı kaçtı benden Böylesini de ilk defa görüyorum valla.
Bağlanma sorunu olabilir, kendini değersiz görüyor olabilir vs.
ama bunların hiçbirisi senin suçun değil.
sonra seni tekar suçlar da bu, beni sen terkettin vs. diye. :)
bu kişiyle bir gelecek görebiliyor musun bu şekilde?
Bağlanma sorunu vardır belki de. Bundan önce uzun süreli bir ilişkisi olmamış zaten. Hatta başlarken demiştim çabuk sıkılıyorsun galiba, bana da böyle mi yapacaksın o zaman, hemen sıkılacak mısın diye. Yok öyle şey olur mu zaten yaşım da artık ilerledi ben artık ciddi ilişki istiyorum, ayrıca senden sıkılıp ayrılırsam bana geri zekalı derler gençsin, çok güzelsin, okumuşsun mesleğin var, çok iyi bir insansın daha ne istim ki dedi dedi kandırdı galiba beni
Zaten yukarıda birine de yazmıştım kesin konuşsak beni suçlar ben kızdım öyle dedim sen hemen iyi tamam o zaman öyle olsun diyip benden vazgeçtin diye Öyle bir ego işte onda ki :) Yok canım bir gelecek göremiyorum. Ben sadece böyle ayrılığı hak etmedim diye içerledim, ya da başka bir nedeni varsa öğrenmek istiyordum o yüzden konuşmayı düşündüm yoksa barışmak, tekrar ilişkiye başlamak için değil.
kusura bakma ama zaten takmıyomus seni
Yok niye kusura bakayım, bende öyle düşünüyorum görünen köy klavuz istemiyor zaten.
ne zamandır berabersiniz,yani ne kadar sürmüştü bu ilişki?
5 ay canım.
Sakın içini dökme işine girme çünkü direk hala beni önemsiyor olarak görür karşıdaki
Sende sırra kadem bas, facebookunu kapat başka şeyler yap ama iletişime geçme
Hoş adam şimdiden sıkılıyorum gibi muhabbete girmeye başlamış zaten
Bu kadar çabuk bitirebiliyorsa zaten aklında varmış
Zaten yukarıda birine de yazmıştım kesin konuşsak beni suçlar ben kızdım öyle dedim sen hemen iyi tamam o zaman öyle olsun diyip benden vazgeçtin diye Öyle bir ego işte onda ki :) Yok canım bir gelecek göremiyorum. Ben sadece böyle ayrılığı hak etmedim diye içerledim, ya da başka bir nedeni varsa öğrenmek istiyordum o yüzden konuşmayı düşündüm yoksa barışmak, tekrar ilişkiye başlamak için değil.
işte bena rada bazı sayfaları okumayınca böyle oldu ahaha
senin canın sağolsun boşver :)
Ada
Adamın hayatında başka birisi var nuhtemelen iki kişiyi aynı anda idare ediyor diğer taraf olayı farkedince yada işkillenmeye başlayınca bitanesini bitirmek zorunda kalmış gibi geldi bana. İyi tanıyormuydun nekadar süredir ilişkiniz vardıKızlar o kadar saçma bir şekilde ayrıldık ki sinirden içim içimi yiyor resmen. Ortada doğru düzgün bir neden bile yok. Gayet normal konuşurken konu bir anda tartışmaya döndü ve 15 dakika içinde ayrıldık. Ayrılmanın bile bir adabı vardır ama beyefendi bu yaşa gelmiş ama bunu öğrenememiş demek ki.
Kısaca şöyle özetleyeyim; geçen akşam konuşurken konu mesajlaşma olayına geldi. İşte insan biraz birbirini özlemeli hep elinin altında gibi olmamalı falan dedi mesajlaşmayı zaten hiç sevmem ben dedi. Bende dedim ki biz zaten sürekli mesajlaşmıyoruz ki. O da ben genel konuştum zaten üzerine alınma dedi. Bende yani mesajlaştığın tek kişi benim başka kim üzerine alınsın diye tavır aldım. Onun üzerine mesajlaşmayı sevmezsin, telefonda uzun uzun konuşmayı anlamsız bulursun, sık sık görüşmek de sana göre değil. Ne seversin sen inan anlamadım dedim. O da anlamadıysan zor geldiyse yolun açık olsun demiş. Adam bana hadi kapı orada gibi bir cümle kurunca bende alttan almadım tabi, ne diyim o zaman mesajlaşıp, konuşup, buluşmak zorunda kalmayacağın rahat bir ilişki bulursun umarım kendine iyi bak dedim. O da sadece "sende" yazmış ve çocuk sırra kadem bastı. Facebookunu kapadı. O andan beri whatsappa girmiyor.
Ayrılabiliriz orada bir problem yok ama böyle basit bir konunun sonunun bu olmasına üzüldüm. İki yetişkin insanız neticede, bir araya gelip ilişkiye bakış açılarımız farklı, yapamıyoruz birbirimizi kırmadan ayrılmak en iyisi şeklinde konuşup ilişkiyi bitirmek varken böyle kaçar gibi ayrılması o kadar ağrıma gitti ki. Ve en çok kırıldığım nokta da bana direk yolun açık olsun diyebilmesiydi. Seven insan böyle kolay vazgeçebilir mi?
Soruma gelirsek; o kadar kızgınım, o kadar kırıldım ki bir şekilde ona bunu söylemek istiyorum. İçimdekileri dökmeden bu sinirim kesinlikle geçmeyecek. Bir yanım hiç umursama ne hali varsa görsün diyor ama diğer yanım en azından bir kereliğine iletişime geçip içinde kalanları söyle, rahatla ve sonra da tamamen hayatından çıkar diyor. Sizce hangisini yapsam daha iyi olur?
Sakın içini dökme işine girme çünkü direk hala beni önemsiyor olarak görür karşıdaki
Onun aklında varmış da benim haberim yokmuş, saf saf sahipleniyormuşum ilişkimizi. Zaten buraya yazınca sakinleştim biraz, arama fikrinden vazgeçtim şu an. Bu kafayla zaten evlenirse canı sıkılıp, karısından da bir gecede boşanma kararı alır galiba. Yol yakınken bu yönünü görmem iyi oldu, en azından bu şekilde avunuyorum.
işte bena rada bazı sayfaları okumayınca böyle oldu ahaha
senin canın sağolsun boşver :)
Ahaha her konuda tüm sayfaları okumaya kalksak zaten ohoo :) Teşekkürler yorumların için
Ada
Adamın hayatında başka birisi var nuhtemelen iki kişiyi aynı anda idare ediyor diğer taraf olayı farkedince yada işkillenmeye başlayınca bitanesini bitirmek zorunda kalmış gibi geldi bana. İyi tanıyormuydun nekadar süredir ilişkiniz vardı
Yok iki kişiyi aynı anda idare ettiğini sanmıyorum. Annesiyle tanışmıştım, telefonu hep ortadadır istediğim zaman bakabilirdim saklamazdı. Zaten hep resimlerimiz falan da var telefonunda. Facebookta profil fotoğrafı ikimizin resmiydi. Birini daha idare ediyor olsa böyle davranamazdı. Ama son zamanlarda biriyle tanışıp, onunla ilişki yaşamaya karar verip de benimle bu yüzden mi ayrılmıştır o konuda emin olamam tabi ki.
Sonuç olarak karşında ki kişide olgun düşünce yapisi olmadığından ve seni bu şekilde saçma bir neden ile üzdugünden şahsi fikrim bu ayrılığı sorgulamadan kabullenmen sonuç da daha 5 ayda ne olduğunu gördün daha fazla zamanından çalınmasına izin vermemelisin elbet gönlüne göre biri de hayatına girecektir.Etraf bu olayları sevgili döneminde kabullenip evlendikten sonra bin pişman olan boşanan ve boşanmayip ömrünü mutsuz bir şekilde devam ettiren insanlarla dolu . Sen sanslisin ki 5 . Ay da gerçek yüzünü gördün .
Bu nasıl bir ayrilma.." Başkalarıyla yaşayacağımi yasayayim olmazsa dönerim " kapısı. Hayatında başka biri vardır.Ailelerle tanıştırmak önemli değil.Bende tanıyordum ailesini.Benden ayrıldıktan 4 gün sonra da o kizi getirip tanıştırdı.Erkekler böyle şeylerin planini çok iyi yapıyor. Ruhunuz duymaz.Üstelik guveniyorsunuz,sevdiğine inanıyorsunuz.Işte neymiş kendinden başka kimseye bu kadar guvenilmemeliymis.. Sonra tepetaklak oluyorsunuz. Yüzünu göstermiş. Kendi geleceğinize odaklanin. Kendinizi düşünün.
Canım yaa, erkek egosu iste ne yaparsın. Anlayabiliyorum seni. Eminim sevmiyorsun da o hıyarı. Gerçekten de hiyarmis ne saniyo kendini nasıl simarttin nasıl kaldırdım bi taraflarını da boyle ucuz davranabiliyorlardı. Bu çocuk sevmiyo seni canım sevse boyle kestirip atmaz bahane aramış belli ki. Simdi sorsan bisey demez sen istedim ayrildik iste der . zaten ilgisizmis. Değmez boylelerine. Mesaj bile atma arama bosverKızlar o kadar saçma bir şekilde ayrıldık ki sinirden içim içimi yiyor resmen. Ortada doğru düzgün bir neden bile yok. Gayet normal konuşurken konu bir anda tartışmaya döndü ve 15 dakika içinde ayrıldık. Ayrılmanın bile bir adabı vardır ama beyefendi bu yaşa gelmiş ama bunu öğrenememiş demek ki.
Kısaca şöyle özetleyeyim; geçen akşam konuşurken konu mesajlaşma olayına geldi. İşte insan biraz birbirini özlemeli hep elinin altında gibi olmamalı falan dedi mesajlaşmayı zaten hiç sevmem ben dedi. Bende dedim ki biz zaten sürekli mesajlaşmıyoruz ki. O da ben genel konuştum zaten üzerine alınma dedi. Bende yani mesajlaştığın tek kişi benim başka kim üzerine alınsın diye tavır aldım. Onun üzerine mesajlaşmayı sevmezsin, telefonda uzun uzun konuşmayı anlamsız bulursun, sık sık görüşmek de sana göre değil. Ne seversin sen inan anlamadım dedim. O da anlamadıysan zor geldiyse yolun açık olsun demiş. Adam bana hadi kapı orada gibi bir cümle kurunca bende alttan almadım tabi, ne diyim o zaman mesajlaşıp, konuşup, buluşmak zorunda kalmayacağın rahat bir ilişki bulursun umarım kendine iyi bak dedim. O da sadece "sende" yazmış ve çocuk sırra kadem bastı. Facebookunu kapadı. O andan beri whatsappa girmiyor.
Ayrılabiliriz orada bir problem yok ama böyle basit bir konunun sonunun bu olmasına üzüldüm. İki yetişkin insanız neticede, bir araya gelip ilişkiye bakış açılarımız farklı, yapamıyoruz birbirimizi kırmadan ayrılmak en iyisi şeklinde konuşup ilişkiyi bitirmek varken böyle kaçar gibi ayrılması o kadar ağrıma gitti ki. Ve en çok kırıldığım nokta da bana direk yolun açık olsun diyebilmesiydi. Seven insan böyle kolay vazgeçebilir mi?
Soruma gelirsek; o kadar kızgınım, o kadar kırıldım ki bir şekilde ona bunu söylemek istiyorum. İçimdekileri dökmeden bu sinirim kesinlikle geçmeyecek. Bir yanım hiç umursama ne hali varsa görsün diyor ama diğer yanım en azından bir kereliğine iletişime geçip içinde kalanları söyle, rahatla ve sonra da tamamen hayatından çıkar diyor. Sizce hangisini yapsam daha iyi olur?