• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle saçma bir şekilde ayrılmayı sindiremiyorum !

Sonuç olarak karşında ki kişide olgun düşünce yapisi olmadığından ve seni bu şekilde saçma bir neden ile üzdugünden şahsi fikrim bu ayrılığı sorgulamadan kabullenmen sonuç da daha 5 ayda ne olduğunu gördün daha fazla zamanından çalınmasına izin vermemelisin elbet gönlüne göre biri de hayatına girecektir.Etraf bu olayları sevgili döneminde kabullenip evlendikten sonra bin pişman olan boşanan ve boşanmayip ömrünü mutsuz bir şekilde devam ettiren insanlarla dolu . Sen sanslisin ki 5 . Ay da gerçek yüzünü gördün .

Benim çevremde de çok var evlenince değişir diyip evlendikten sonra bin pişmanlık yaşayanlar. Burada da her gün neler okuyoruz. Gördüğüm kadarıyla iyi yönde değişen erkek yok gibi bir şey. Hatta evlenince imzayı attık resmileştirdik rahatlığıyla iyi olanlar bile bozulmaya, eski özeni göstermemeye başlıyor. Belki de devam etseydik daha çok üzülürdüm o yüzden hayırlısı buymuş diyorum..

Bu nasıl bir ayrilma.." Başkalarıyla yaşayacağımi yasayayim olmazsa dönerim " kapısı. Hayatında başka biri vardır.Ailelerle tanıştırmak önemli değil.Bende tanıyordum ailesini.Benden ayrıldıktan 4 gün sonra da o kizi getirip tanıştırdı.Erkekler böyle şeylerin planini çok iyi yapıyor. Ruhunuz duymaz.Üstelik guveniyorsunuz,sevdiğine inanıyorsunuz.Işte neymiş kendinden başka kimseye bu kadar guvenilmemeliymis.. Sonra tepetaklak oluyorsunuz. Yüzünu göstermiş. Kendi geleceğinize odaklanin. Kendinizi düşünün.

Sizin sevgilinizin de benimkinden aşağı kalır yanı yokmuş. Tahmin edebiliyorum o dönem yaşadığınız hayal kırıklığını. Önemli olan tabi ki benim geleceğim bunu çok iyi anladım zaten. Ayrıldığımızda final dönemimin ortasındaydım son senemdeyim hani bu sınavların benim için önemli olduğunu düşünmedi bile ayrılmak için insan en azından onların bitmesini bekler kalmış zaten 3 gün bir şey o kadar da mı sabredemedin be adam. Önce baktım kafamı toplayamıyorum odaklanamıyorum, sonra kendi kendime gaz verdim bak adam seni düşünmedi bile pat diye çıktı hayatından onun için geleceğini yakma diye. Çok şükür kalan sınavlarım da iyi geçti.

Başkasını bulmuş. Ondan bu özgüven.

Öyleyse yakında çıkar zaten kokusu. O zaman da Allah'a havale etmekten başka bir şey yapamam.

Canım yaa, erkek egosu iste ne yaparsın. Anlayabiliyorum seni. Eminim sevmiyorsun da o hıyarı. Gerçekten de hiyarmis ne saniyo kendini nasıl simarttin nasıl kaldırdım bi taraflarını da boyle ucuz davranabiliyorlardı. Bu çocuk sevmiyo seni canım sevse boyle kestirip atmaz bahane aramış belli ki. Simdi sorsan bisey demez sen istedim ayrildik iste der . zaten ilgisizmis. Değmez boylelerine. Mesaj bile atma arama bosver

Sevmiyor değildim, sevmesem zaten ayrılırdım arada tartışmalarımız da oluyordu çünkü. Ama sanırım ben şımarttım bu kadar. Bu ona özel bir şey değildi gerçi. Ben sevdiklerim mutlu olsun istiyorum doğal olarak. Yeri geliyor kavga da ediyorduk çok alttan almazdım hatta genelde o alttan alırdı çünkü ben haklı oluyordum çoğunda. Ama aramız iyiyken de belki de kimseden görmediği kadar değer görmüştür benden . Huyum kurusun hemen çok bağlanıyorum her şeye. Belki de önce bu huyumu değiştirmem lazım. Çünkü herkes değmiyor buna.

iyi olmuş sana kusura bakmada şimdi. madem kafana bişey takıldı telefon et neden msjlaşmaya devam ediyosunki.. insan gibi konuşabilirdiniz. kaç yaşındasınız bilemem tabi ama demekki sevmiyormuş seni. yada bilmiyorum çok trip yapan biriysen ondanda sıkılmış olabilir. hiç umursama madem rest çekmiş resmen sana

Benim 1 ay olacak 6 gun sonra.Ayriligin safagini sayiyorum.Ayrilmadan once de ben ayrilayim diye ugrasti.Baska biriyle konustugunu ve ayrilmak istedigini soyledi hemde benim onun uyudugunu sandigim bir saatte.Ama o hergun o saatlerde uyanikmis .Meger o saatlerde hep kizla konusuyormus.Bir arada saat 20 den sonra hep telefonum annemde ya da sarjda yazma diyordu.Meger o da yalanmis.Yani o kadar cok sey aklima geliyorki konustugu seylerden.Zamanla taslar yerine oturuyor. Canimi o kadar acitti ki .Beni en korktugum yerden vurdu. Saglam vurdu. Ben iliskiye baslamadan olurda bir gun sevgin biterse ayril.Ama yeterki aldatma. Insanin korktugu sey basina gelirmis.Ilk 1 hafta kendime gelemedim.Ne yemek ne uyku.. Yataktan cikmadim.Zayifladim.O hafta icinde de is vardi .Yardima gitmeliydim.Ama calisirken bayildim. isi yarim birakip benim derdime dustuler.Annem agladi benim yuzumden.Ben bunlari gordukce ,yasadikca kendime " Ne oluyoruz?" dedim. O kizla gununu gun ederken ustelik haberlerini de alirken ben evde kendimi odama kapatmis ziril ziril agliyordum.Simdi yuzumde bir maskeyle geziyorum.Mutluluk ,iyiyim maskesi.Ama gece olunca iste onu bir Allah bilir bir ben. Bol dua ediyorum.Rabbim bir an once kurtarsin beni.Ilk haftaki halimle simdiki halim arasinda bayagi fark var.Unutmak degil de kabullendim ve alistim.Zamanla aklima bile gelmeyecek.Tabi kotu tarafi yasanilan guzel anilarin akla gelmesi.Ilk tanisma zamanlari falan.Bu da kalbimin bir oyunu.Onu da zamanla kalbime gomucem. Genelde boyle konu acanlara yorum yapiyorum.Hep ayni seyleri konusuyorum. Ama inanin boyle rahatliyorum. .Tesekkur ederim uzun oldu kusura bakamayin :KK43: Siz de mantiginizi on plana koyun.Gercekten onlar benim gozumun onundeyken yapabiliyorsam siz hayli hayli yaparsiniz.Zor ama insan alisiyor. Bu yasadigim sey beni daha guclendirdi.Sizi de guclendirecektir.

Son düzenleme:
Birincisi; o zaten ayrılmaya yer ariyomus hiç bir "iliski" bu şekilde bitmez. Seni sevmediği ortada bu yüzden. Ikincisi; ayrılmaya bahane arayip ilk bulduğu kapıdan kaçan bi adama değil içini dökmek,kitap yazsan bir satırını bile anlamaz.yani o yüzden hiç kendini küçük düşürme ulaşarak,yazarak,arayarak. Aman diyim.

Benim 1 ay olacak 6 gun sonra.Ayriligin safagini sayiyorum.Ayrilmadan once de ben ayrilayim diye ugrasti.Baska biriyle konustugunu ve ayrilmak istedigini soyledi hemde benim onun uyudugunu sandigim bir saatte.Ama o hergun o saatlerde uyanikmis .Meger o saatlerde hep kizla konusuyormus.Bir arada saat 20 den sonra hep telefonum annemde ya da sarjda yazma diyordu.Meger o da yalanmis.Yani o kadar cok sey aklima geliyorki konustugu seylerden.Zamanla taslar yerine oturuyor. Canimi o kadar acitti ki .Beni en korktugum yerden vurdu. Saglam vurdu. Ben iliskiye baslamadan olurda bir gun sevgin biterse ayril.Ama yeterki aldatma. Insanin korktugu sey basina gelirmis.Ilk 1 hafta kendime gelemedim.Ne yemek ne uyku.. Yataktan cikmadim.Zayifladim.O hafta icinde de is vardi .Yardima gitmeliydim.Ama calisirken bayildim. isi yarim birakip benim derdime dustuler.Annem agladi benim yuzumden.Ben bunlari gordukce ,yasadikca kendime " Ne oluyoruz?" dedim. O kizla gununu gun ederken ustelik haberlerini de alirken ben evde kendimi odama kapatmis ziril ziril agliyordum.Simdi yuzumde bir maskeyle geziyorum.Mutluluk ,iyiyim maskesi.Ama gece olunca iste onu bir Allah bilir bir ben. Bol dua ediyorum.Rabbim bir an once kurtarsin beni.Ilk haftaki halimle simdiki halim arasinda bayagi fark var.Unutmak degil de kabullendim ve alistim.Zamanla aklima bile gelmeyecek.Tabi kotu tarafi yasanilan guzel anilarin akla gelmesi.Ilk tanisma zamanlari falan.Bu da kalbimin bir oyunu.Onu da zamanla kalbime gomucem. Genelde boyle konu acanlara yorum yapiyorum.Hep ayni seyleri konusuyorum. Ama inanin boyle rahatliyorum. .Tesekkur ederim uzun oldu kusura bakamayin :KK43: Siz de mantiginizi on plana koyun.Gercekten onlar benim gozumun onundeyken yapabiliyorsam siz hayli hayli yaparsiniz.Zor ama insan alisiyor. Bu yasadigim sey beni daha guclendirdi.Sizi de guclendirecektir.

Olur mu öyle kusura bakmayın, içinizi döküp rahatlayın tabi ki, istediğiniz uzunlukta yazabilirsiniz isterseniz 1 sayfa dolusu yazın :)

Ben bu erkekleri anlamıyorum ya. Aldattın da ne oldu başın göğe mi erdi. Ama onların ki şu mantık, önce diğeriyle işi sağlama alıyorlar ki eğer onla olmazsa elindekini de kaybetmiş olmasın diye. Bu nasıl bir karaktersizliktir bilmiyorum. Benim de en korktuğum şey bu şekilde aldatılmak. Hatta sizin dediğinizin aynısını kelimesi kelimesine bende söylemiştim. Sevgin biterse, sıkılırsan anlarım bu durumu ve ayrılmak yerine aldatmayı tercih edersen senden ömür boyu nefret eden biri olur hayatında diye. Çok da iddialı konuşmuştu bu konu da asla olmaz diye ama insan güvenemiyor yine de.

Yaşanılan güzel anılar ya da onları hatırlatacak şeyler olmasa ayrılık acısı çok daha çabuk geçer zaten. Mesela anılarının olduğu bir yerden geçince ister istemez aradan uzun bir zaman geçse dahi eskiyi hatırlıyor. Bende diyorum bu şekilde ayrılmayı hak etmedim çünkü gerçekten değer verdim. Daha sevgili değilken bile ameliyat oldu ben ona hep moral vermeye çalıştım. Bir kaç hafta önce içimden geldi öylesine bir hediye aldım, verdim hatta çok duygulandı uzun zamandır kimse bana hediye almamıştı içinden geldiği için dedi. O kadar emeğim vardı hepsi bir anda çöp oldu, 15 dk da beni yabancı yerine koydu. En azından benim gözümün önünde değil sizin durumunuz gerçekten çok zor. Allah sabır versin size. En kısa zamanda atlatırsınız umarım.

Birincisi; o zaten ayrılmaya yer ariyomus hiç bir "iliski" bu şekilde bitmez. Seni sevmediği ortada bu yüzden. Ikincisi; ayrılmaya bahane arayip ilk bulduğu kapıdan kaçan bi adama değil içini dökmek,kitap yazsan bir satırını bile anlamaz.yani o yüzden hiç kendini küçük düşürme ulaşarak,yazarak,arayarak. Aman diyim.

Doğru haklısınız. Ben konuşsam bile ne kadarını dinleyip ciddiye alacak da utanacak zaten. Bir kulağından girip diğerinden çıkacak büyük ihtimal. Vazgeçtim aramaktan, buraya yazınca sakinleştim biraz olsun. Eğer bir gün kendi pişman olur da ararsa, o zaman söylerim söylemek istediklerimi.

"Her seyimmis gibi sevip,hicbir seyiymisim gibi birakip gitti."

Bana da öyle büyük bir yemin etti ki kesinlikle senden başkası olmaz diyordu. Seni asla uzmeyecegim ,mutlu edeceğim diyordu. Beni 3hafta aradan sonra aradi. Kim annemle konuşmuş dedi. Annemi kastediyordu.Tabi yalandi soyledigi şey. Ben annenle konuscam diyince tutuştu.Hayır konusmayacaksin annemin başka sorunları var dedi. Cevabini verdim ayrıldığı zaman gece buz kesmistim o an etimi kesselerdi kan gelmezdi.Birşey diyememistim. Ama bu arayışında söyledim. Beni kendinden kurtardigin için de teşekkür ederim dedim. Eminim o kizin benden hiç haberi bile olmadi. Ben Allaha havale ettim. Dua ediyorum. Bir gün güneş benim içinde doğacak. Çok teşekkür ederim. "Bazı yaralar kanatmadan kapanmaz" Bunu da atlatacagim. Evlenseydim ve yapsaydi daha kötü olurdu.Yüzünü gösterdi. Allah sizin de yardımcınız olsun. Sabri öğrendim. Allah yureklerimize ferahlık versin. Bu da bir ruzgardi esti geçti hayatimizdan..DEĞMEZ..sizin yaptığınız iyilik sizin yanınıza kâr.. varsın gerisini kendi düşünsun. Asıl kaybeden o. Siz değilsiniz.

Son düzenleme:
Back
X