Sonuç olarak karşında ki kişide olgun düşünce yapisi olmadığından ve seni bu şekilde saçma bir neden ile üzdugünden şahsi fikrim bu ayrılığı sorgulamadan kabullenmen sonuç da daha 5 ayda ne olduğunu gördün daha fazla zamanından çalınmasına izin vermemelisin elbet gönlüne göre biri de hayatına girecektir.Etraf bu olayları sevgili döneminde kabullenip evlendikten sonra bin pişman olan boşanan ve boşanmayip ömrünü mutsuz bir şekilde devam ettiren insanlarla dolu . Sen sanslisin ki 5 . Ay da gerçek yüzünü gördün .
Benim çevremde de çok var evlenince değişir diyip evlendikten sonra bin pişmanlık yaşayanlar. Burada da her gün neler okuyoruz. Gördüğüm kadarıyla iyi yönde değişen erkek yok gibi bir şey. Hatta evlenince imzayı attık resmileştirdik rahatlığıyla iyi olanlar bile bozulmaya, eski özeni göstermemeye başlıyor. Belki de devam etseydik daha çok üzülürdüm o yüzden hayırlısı buymuş diyorum..
Bu nasıl bir ayrilma.." Başkalarıyla yaşayacağımi yasayayim olmazsa dönerim " kapısı. Hayatında başka biri vardır.Ailelerle tanıştırmak önemli değil.Bende tanıyordum ailesini.Benden ayrıldıktan 4 gün sonra da o kizi getirip tanıştırdı.Erkekler böyle şeylerin planini çok iyi yapıyor. Ruhunuz duymaz.Üstelik guveniyorsunuz,sevdiğine inanıyorsunuz.Işte neymiş kendinden başka kimseye bu kadar guvenilmemeliymis.. Sonra tepetaklak oluyorsunuz. Yüzünu göstermiş. Kendi geleceğinize odaklanin. Kendinizi düşünün.
Sizin sevgilinizin de benimkinden aşağı kalır yanı yokmuş. Tahmin edebiliyorum o dönem yaşadığınız hayal kırıklığını. Önemli olan tabi ki benim geleceğim bunu çok iyi anladım zaten. Ayrıldığımızda final dönemimin ortasındaydım son senemdeyim hani bu sınavların benim için önemli olduğunu düşünmedi bile ayrılmak için insan en azından onların bitmesini bekler kalmış zaten 3 gün bir şey o kadar da mı sabredemedin be adam. Önce baktım kafamı toplayamıyorum odaklanamıyorum, sonra kendi kendime gaz verdim bak adam seni düşünmedi bile pat diye çıktı hayatından onun için geleceğini yakma diye. Çok şükür kalan sınavlarım da iyi geçti.
Başkasını bulmuş. Ondan bu özgüven.
Öyleyse yakında çıkar zaten kokusu. O zaman da Allah'a havale etmekten başka bir şey yapamam.
Canım yaa, erkek egosu iste ne yaparsın. Anlayabiliyorum seni. Eminim sevmiyorsun da o hıyarı. Gerçekten de hiyarmis ne saniyo kendini nasıl simarttin nasıl kaldırdım bi taraflarını da boyle ucuz davranabiliyorlardı. Bu çocuk sevmiyo seni canım sevse boyle kestirip atmaz bahane aramış belli ki. Simdi sorsan bisey demez sen istedim ayrildik iste der . zaten ilgisizmis. Değmez boylelerine. Mesaj bile atma arama bosver
Sevmiyor değildim, sevmesem zaten ayrılırdım arada tartışmalarımız da oluyordu çünkü. Ama sanırım ben şımarttım bu kadar. Bu ona özel bir şey değildi gerçi. Ben sevdiklerim mutlu olsun istiyorum doğal olarak. Yeri geliyor kavga da ediyorduk çok alttan almazdım hatta genelde o alttan alırdı çünkü ben haklı oluyordum çoğunda. Ama aramız iyiyken de belki de kimseden görmediği kadar değer görmüştür benden . Huyum kurusun hemen çok bağlanıyorum her şeye. Belki de önce bu huyumu değiştirmem lazım. Çünkü herkes değmiyor buna.