Böyle ilk buluşma mı olur ?

Boşver bu adamı.en çok parasını seviyor dmkki

Bu şekilde davranarak karakter yapısını belli etmiş. Bence bu tarz şeylerden hoşlanmıyorsan ilerde birlikte olduğunuzda aynı davranışları sergilemeye devam ederse çok pişman olursun, daha ilk buluşmada kendini gösterdiği için şanslısın, böyle bir durumda bu karakterde bir insanla ilişkiye başlamamak en mantıklı hareket olur.

şansını dene. bi arkadaşım böyle diye çocuktan hemen ayrıldı. sonra barıştılar çocuk bir değişti hatasını anladı yani. şimdi evliler çocuk gayet iyi. kimi hatasını anlayınca düzeliyor. şans ver bence

Haklısınız aslında..bır kez daha denenmeli Şöyle ki..
Trajı komikti bızım ılk buluşmamız.
Arkadaşım ve onun arkadası ve tabıki (eşim) buluşmaya gittik.. Hangı cocugun benım eşim oldugunu bilmeyerek gittik.. Arabadaydık Kız arkadasıma hangısı dıye işaret ediyordum fakat arabanın arka kısmında oturdugunuz için.. aynadan gorur mısalı anlaşamadık o an.. Taki arabadan inip arkadasım dıger arkadaşıyla uzaklaşan kadar:).. ( eşim arkadasıma haber gondermiş görüşmek istedigi soylemış.. Olmaz deyıp kapattım konuyu kendımce.. Ara ara arkadasımla haber gonderıp teklifi yınelıyordu.. Bırgun arkadaşım bır goruş olmazsa olmaz dersın dedı oylelıkle buluşmuştum o gun:)..velhasıl o gun gıttıgınız yer telli babaydı evet telli baba:)..lakın telli babaya girmek için yemenı (tülbent) takmak gerekliydi .. Belirli bır ucretı vardı.. Her ıkı erkek oyle baktılar bıze tepkisiz.. Tuhaf gelmişti bana.. Sonrasında ıkıncı buluşmamızı bekledim.. Cunku gıdecegım mekan neresı olursa olsun yarı yarıya odeyecektım .tepkisini ogrenmek ıcın.. Yemege gittik ve hesap geldı ucretı mı cıkardım. Eşim bana erkek dururken senmı odeyeceksınız vs gıbı konuşma yapmıştı o gun.. Biliyormusunuz
ılk buluşmamızda ettıgım dua bu kişiyle evlenmek olmuştu...Her ne yaşadıysak yasadık eşimle lakın ıyıkı eşim oldu.. . Rabbım saglıkla uzun omurle ailecek yasamayı nasıp etsin İnşaALLAH .. Bu arada telli baba duası dıye bır sey yok.. Gonul den arzu ettım kabul oldu.. Sanırım ilk görüşte ask tı..

Son düzenleme:
Daha ilk
buluşmada çooook farklı dünyaların insanı olduğunuzu görmüşsünüz. Bence dirwk olayı bitirin mevzuyu kapatın. Bu adam sizi sadece yıpratır. Mutlu etmekten çok uzak. Tarzlarınız uymuyor bir kere sizi kaldıracak bir tip değil.

Aboo bunlari denesem kaybeder o.Elde bulunan bu.Kavga çıkardığımda cok zorlayamam mesela.
Tesekur ederim cevap icin.

Bence de hiç açıklama yapma. Ona kendini savunma şansı vermezdim ben. Hem böyle çiğ bir adam hatasını anlayıp haklısın mı diyecek??? Paragözü teki diye arkandan konuşma ihtimali bile var. Boşver salla gitsin.
Üzüntüne gelince. Emin ol geçecek. Duygusallığın bitince mantığın zaten seni teselli edecek merak etme.

Beni bu şekilde deneyecek adamla da işim olmaz. Çok samimiyetsiz şeyler böyle davranışlar. Burdaki adam bunu yaptıysa aynı ölçüde kabahatli davranmış demektir. Görüştüğün insanı tanımaya çalışmanın yolları bu olamaz. Çocukça....

Sonsuz mutluluklar dilerim

Merhaba. Biliyo musunuz, benim gozumde perde vardi galiba. Cunku biletleri bir arkadas topluca bir siteden almisti, biz de ondan aldik. Normal fiyatin yarisina. Kampanya gibi bir sey, benim hic aklimin ucundan gecmemisti acaba normalde gider miydik yine sinemaya mesela su an emin degilim.
Bir de disarda o ciktigimiz zamanlarda herkes kendi yedigini ictigini odedi.
Cok cikmadik zaten.

Bugun dayanamadim soyledim kizlar.
O gunku davranislarini garipsedim dedim tabi asil icimden gelen sen okuzsun demekti de..
Mesela dedi ?
Mesela eve donecegimiz zaman,beni yalniz birakip gitmeyi teklif etmen dedim.
Yani konustukca her seyi batirdi mi desem sivadi mi desem ne desem bilmiyorum.
Aciklama aynen şöyle : "Ben sana saka yaptim, seni yalniz birakmayacaktim zaten. Orda da soyledim, bunu niye bu kadar ciddiye aldigini anlamadim.( iyice batirdigi kisma geliyorum. )
Ikimiz de otobusle gidelim dedim. ( otobus konusu ciddi,ayri ayri gitme konusu sakaymis ) Senin evine kadar yururken ben sana mesajda yazdiklarimi soylecektim. " ( evim duraga uzak. )
E be insan,o zamana kadar hic mi firsat bulamadin ? O yolu mu bekledin?
Eheheh bedava diyip otobusu teklif edecegin yerde, iki dakika bi yerde duralim sana bir sey soyleyecegim desen nolacakti?

Cig kofte neydi dedim ?
Kucumsedigimden demiyorum hani o gunden once "ozel bir aksam yemegi" diyip duruyorduk, hatta sen bana seni cok sevecegin bir yere goturecegim dedin.
Resmen ilk gordugun yerde durdun dedim.
Buna aciklamasi da su : o cok guzel yerde bana uygun yiyecek olmayabilirmis bu yuzden emin olamamis ve cigkofteci denk gelince de soylemis.
O ana kadar aklina gelmedi mi bana uygun bir sey olmayacagi dedim
Gelmis de emin olamamis.
Ben vejetaryenim,beni et lokantasina mi goturecekti. Boyle bir sey olur mu
Bugun cogu cafede bana uygun bir yiyecek bulabiliyorum. Bu neyin kafasi ?

Benle dalga mi geciyosun sen dedim.
Yok demeler,yemin etmeler.

Biz arkadas olarak devam edelim dedim.
O da beni kati ve onyargili olmakla sucladi.
Ya size soruyorum,su aciklamalarda mantikli bir sey var da ben mi gormuyorum ? Yani su aciklamar yerine, kusura bakma ben bi yer ayarlayamadim panikten ve heyecandan boyle davrandim dese tamam diyecektim .Bir kez boyle bir sey olmus olabilir.
Kor talihim,kara bahtim. Ne diyim artik.

Yok yok deneme degil bildigin duz adam boyle.

Valla bravo cok guzel konusmussun,ve resmen cuvallamis:)
Sacma sapan sebepler sunmus, bence sordugun anda uydurdu ya neyse..
Arkadas kalmak en iyisi en mantiklisi,sonucta ayni is yerinde calisiyorsunuz ve yuz yuze bakacaksiniz hayirlisi olmus:)
Ilerde gulerek animsayacagin bir ani olarak kalacak:))

Cocuk kandirıyo sanki.

Bununla birlikte olsan asıl kör talihin, kara bahtın olurdu. Rezilin teki boşver, iyi ki erkenden belli etmiş yüzünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…