• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle ilk buluşma mı olur ?

yazık kız ailesinden aldığı harçlıkları biriktirip adamla buluşunca harcıyormuş,adam utanmadan 500 tl lik ayakkabı istemiş doğumgününde :) hatta kız bir sonraki görüşmede yine çiğköfteci deyince adam, adamın yüzüne söylemişti,adamda kıza kezban siz türk kızları böylesiniz, filan birsürü laf sayıp çirkefleşmişti bide :)

Çalışmayan kıza hediye siparişi veriyor ve kız onla neden hala beraber ne gibi bi gelecek umuyor acaba

Yillardir esime espirisini yaparim ben seni almadan once dibini iyi kokladim diye. O kadar cok seyini olctum bictim tarttim denedim ki anlatamam. Sanirim evliligimin mutluluk sirri bu. Daha almadan neye ne tepki verecegini olctum. Bana uyup uymayacagina karar verdim oyle aldim :)

Ben ters insanim. Bana sormadan bir sey icmeyecegiz dese garsona ben sunu icecegim. Arkadaşımın kusuruna bakmayin o kendini derebeyi saniyor der bozardim.
Nasil denedin mesela.Ben de denemek istiyorum ama nasil deneyebilirim.Yardim eder misin biraz?

Nasil denedin mesela.Ben de denemek istiyorum ama nasil deneyebilirim.Yardim eder misin biraz?
Cok alakasiz sebepten kavga cikardim mesela tepkisi ne olacak diye. Cirkinlesecek mi yoksa adabiyla tartisacak mi diye. Adabiyla acikladi.

Mesela cok icmisimde sarhos olmusum gibi davrandim. Yilisacak mi ne yapacak diye.yilismadi.

Mesela en sevdigim denemem. Bir aksam film izliyoruz. Surekli su istedim.belki 10 12 bardak. Caktirmadan dokuyordum cicegin dibine. Yeter kalk kendin al demedi hep getirdi.
Mesela bulmasi cok zor bi kahve istedim ondan ne yapar diye buldu :)
Kisaca bana ozen gosteriyor mu diye baktim.gosteriyordu.

ilk bulusma degilmis ki zaten ...
icecek ben de hiç istemem yemege verilen paraya acimam da 1 liralik icecege 5lira vermeye acırım su yeter bana:)
Birakin bir taraf tutumlu olsun hayay oyle lay lay lom degil hele evlilikler hic oyle degil maddi cok yük sizi bekliyor..Ben bu cocugun cimri ya da mal oldunu dusunmuyorum aileden boyle yetisen saf niyetli şekil verilebilir biri bence de oldugu gibi görunmus rol yapmamis..Bir de hesabi ona mı ödettiniz hep eger oyleyse yanlis..paylasilmali..

Ilk ozel bulusmaydi.
Ben onun bir seyi icip icmemesi hakkinda yorum dahi yapmadim. Icmeyebilir,ben de bundan rahatsiz olmam. Orda bana da yoneltilen bir soru var. Belki ben icecegim kaldi ki icmeyecektim ama insan nezaketen bi bana firsat verir cevap verebilmem icin. Ben soylecektim de adama benim adima da yok yok diyip gonderdigi icin o an kaldim oyle.
Hesabi odetmek tabirini ben kendi adima hos bulmuyorum. Benim icin hesap ortaktir epey de israrci davrandim ama karsi taraf o kadar bastirdi ki tamam dedim.

Verilmiş sadakanız varmış ki kendini belli edecek bir ortam oluşmuş. Ya bu adamı sevseydiniz de sonradan fark etseydiniz kişiliğini! İnanın daha zor olurdu sizin için. En azından şimdi gördünüz, neyi kaçırmadığınızı biliyorsunuz. Allah kıymetinizi bilen biriyle karşılaştırsın sizi. Ben gerçekten cimri bir insanım, bir iki örnek vereyim, babalar gününde babama pijama diktim kendi ellerimle çok mutlu oldu. Eşim bir başarı kazanmıştı, ona sürpriz yaptım, kırtasiyeden uçurtma aldım, piknik hazırladım. Hem uçurtma uçurduk hem de piknik yaptık mutlu oldu. Vs vs. Ama bunları yaparken ben de mutlu oluyorum. Hem bu adam çok da sıkıcıymış ııııııyyy uyuz boşver

Cok tesekkur ederim.
Sizin yaptiklariniz cok tatli. Bir emek var,karsi tarafi mutlu etme cabasi var.
Bu adamda ne vardi ,sifir ya sifir.

28 yaşına gelmiş adap usul vs öğrenmiş olması lazım demiş te biçok kişi inanın artık erkekler 30lu yaşların sonunda veya 40lı yaşlarda bile ergen gibiler...Kadınlar güçlendikçe erkekler çocuklaştı...Cimrilik varsa kadını sahiplenmekmiş görgüymüş bunların pabucu dama atılıyor hangi yaş olursa olsun...Çünkü o insan paradan taviz vermek istemiyor karşısındaki kadını da çok fazla elde etme çabasında değilse...Konu sahibi kızımız da zaten ondan hoşlandığını belli etmiş herhalde cepte görülmüş

Evet aynen oyle. Ben cok belli ettim.
Cunku gercekten cok begeniyordum. Ya aslinda ben bayagi bi uzuluyorum su an.
Yani ne umdum ne oldu.

tlc'de aşırı pintiler var.Bugünkü bölümünde cimri bir adam arkadaşlarının tanıştırdığı kızla buluşuyordu.restorana gittiler.Sonra restoran ilk olarak kızartma ile sosunu verdi,:kk77:yemekten önce yemeleri için .çift bunları yiyince adam hadi kalkalım diye kızı yemek gelmeden restorandan götürdü.bir gemiye gittiler sonra kız burada denizi izleyerek yemek yiyeceklerini sanmıştı ama adam evde hazırladığı içecekleri ve sandwiçi çıkardı :halay:,ortaya koydu ve bunları yiyelim dedi.tabii kız mırın kırın etti yemedi:dondurma: arkadaşınız bana onu hatırlattı

bu arada kıza hediye olarak çiçek getirmişti,bu çiçekler cenazeye gelip çöpe atılan çiçeklerdi:bicak::KK49:

Burada başka bir konu vardı, adam çalışıyor kız ise henüz öğrenci ve bir geliride yok, buna rağmen her buluşmada sıra ile öderlermiş hesabı, ve adam kızın ödeme sırasında lüks yere gitmek ister kendi sırasında ise böyle çiğköfteci tarzı yerlere gidermiş. En son galiba yine bir çiğköfteci seansından sonra çaylarda senden deyince kızımız artık isyan etmiş utanmıyormusun diye adamın cevabı ise sen beni yolmak istiyorsun ben kimseye para yedirmem olmuştu :)
yani adam müthişşş bir cimri idi :) Seninkide onun amcaoğlu galiba ;)
Hayır yani telaştan heyecandan falan böyle istemeden oldu diyeceğim ama bilmiyorum normalde nasıl bir kişiliği var...
Acaba aklınca seni test etmiş falan olmasın bu? Hani aza mutlu oluyormu kanaat ediyormu hesabı...

Aynı şirkette çalışıyorlarmış ve adam iyi kazanıyormuş. Diyelim ki parası yok, niye “özel bir buluşma olacak, akşam çok seveceğin bir yere götüreceğim” falan diyor.

Sevdiği bir çaybahçesine davet etseydi. Bir arkadaşın dediği gibi evden getirdikleriyle (sandviç, kek, meyve suyu) parkta piknik hazırlasaydı.

Konunun maddi olarak denk olmakla ilgisi yok. Kafa olarak denk değiller.

Benim dusunduklerimi yazmissiniz, bunun icin cok tesekkur ederim.
Tam olarak anlatmak istedigim buydu.
Bana bi parka gidelim, evden bir seyler getirelim deseydi inanin mutlu olacaktim.
Maddiyattan ziyade ben ilgisizlik, degersizlik hissettim ustelik ikimiz icin de ozel bir gun olacagini konusmamiza ragmen.

bence açıklama bile yapmadan uzaklas. sorarsa da sen cok yanlıs anlamıssın cınım ya falan dersin. sana bir suyu bile fazla gören biri icin burada mb harcayıp konu acmıssın internet kullanmıssın bir de zamanını harcıyorsun ustune bir de beynini yoruyorsun ne yapsam diye. cok fazla nispetsizlik var burada :D hiiiiiiiiiiiiiiiic dusunme bile, ileride cok pisman olursun.

tlc'de aşırı pintiler var.Bugünkü bölümünde cimri bir adam arkadaşlarının tanıştırdığı kızla buluşuyordu.restorana gittiler.Sonra restoran ilk olarak kızartma ile sosunu verdi,:kk77:yemekten önce yemeleri için .çift bunları yiyince adam hadi kalkalım diye kızı yemek gelmeden restorandan götürdü.bir gemiye gittiler sonra kız burada denizi izleyerek yemek yiyeceklerini sanmıştı ama adam evde hazırladığı içecekleri ve sandwiçi çıkardı :halay:,ortaya koydu ve bunları yiyelim dedi.tabii kız mırın kırın etti yemedi:dondurma: arkadaşınız bana onu hatırlattı

bu arada kıza hediye olarak çiçek getirmişti,bu çiçekler cenazeye gelip çöpe atılan çiçeklerdi:bicak::KK49:
Hahhaa bayılıyorum o programa :))
Geçen bir çift vardı, ama müthiş cimriler. Tuvalete gidince sifonları kim ne kadar çekti diye bunun çetelesini tutuyor ve kim kaç kere sifonu çekmiş ise payına düşeni ödüyordu :)) diş fırçaları ortak, diş ipleri ortak, biri kullanıyor peşine diğeri diğeri kullanıyordu, aynı diş ipi yaa iğrenç))
En son birlikte mezar bakmaya gittiler ama *ortak* mezar! Biri ölünce gömülecek diğeri ölünce aynı mezar açılıp o da oraya gömülecek böylece iki mezar almaktan tasarruf etmiş olacaklar... Ya öldün da öldün yani ötesi için neyin tasarrufu bu :))))

Benim dusunduklerimi yazmissiniz, bunun icin cok tesekkur ederim.
Tam olarak anlatmak istedigim buydu.
Bana bi parka gidelim, evden bir seyler getirelim deseydi inanin mutlu olacaktim.
Maddiyattan ziyade ben ilgisizlik, degersizlik hissettim ustelik ikimiz icin de ozel bir gun olacagini konusmamiza ragmen.

Rica ederim. Hissettikleriniz çok normal. Konunuzu okuyan hemen hemen herkes sizinle empati yapıp sinirlendi.

Nasılsınız? Biraz daha iyi misiniz? Bir açıklama yaptı mı veya sizden açıklana istedi mi?

Ya seni deniyor yada gerçekten cimrinin dik alası.

Otobüs bedava diye evimin önünden geçmeyen otobüse niye bineyim ?? Süslenip püslenmişim layık görüldüğüm yer çiğ köfteci üstelik yemeğe gidiyoruz diye çıkmışız, kahve alırken de taş çatlasın bir türk kahvesi ortalama cafelerde 10 tl. 2 tane kahveye 20 tl vermeye burun kıvıran bir adam.

Bunların hepsi teker teker soru işareti. Yol yakınken göster kapıyı sonradan uğraşması çok daha zor olur.

Burada başka bir konu vardı, adam çalışıyor kız ise henüz öğrenci ve bir geliride yok, buna rağmen her buluşmada sıra ile öderlermiş hesabı, ve adam kızın ödeme sırasında lüks yere gitmek ister kendi sırasında ise böyle çiğköfteci tarzı yerlere gidermiş. En son galiba yine bir çiğköfteci seansından sonra çaylarda senden deyince kızımız artık isyan etmiş utanmıyormusun diye adamın cevabı ise sen beni yolmak istiyorsun ben kimseye para yedirmem olmuştu :)
yani adam müthişşş bir cimri idi :) Seninkide onun amcaoğlu galiba :KK66:
Hayır yani telaştan heyecandan falan böyle istemeden oldu diyeceğim ama bilmiyorum normalde nasıl bir kişiliği var...
Acaba aklınca seni test etmiş falan olmasın bu? Hani aza mutlu oluyormu kanaat ediyormu hesabı...

O konudan birkac arkadas daha bahsetmis.
Boyle bir iticilik olamaz hos benim yasadigimda pek normal sayilmaz da bana gore.
Bugun delirtti beni , bana gelmis noldu dun de bana hic mesaj atmadin,bir sorun mu var dedi. Bir insan hic mi anlamaz hic mi ya. Ben de bir sey olmadi dedim.
Icimden soylemek geliyor ama bakiyorum adama, bir sey yapmamis gibi noldu diyor.
Bir sey soylemedim. Zaten yogun bir gun gecirdim, islerime dondum kisa kestim.

Back
X