- 26 Mart 2024
- 900
- 1.938
- 28
-
- Konu Sahibi cileklihurma
ya beni çok güldürdünüzAllah'ım bu kadar pahalı hediyeyi kabul edemem hissine erişmeyi nasip eyle yarabbim amin( Kocam yıllardır krediler bitsin sana dünyaları alicam der saolsun beklioz bakalım )
:) kuzum 6 yıllık evliyim şuan sana ne alsa verse kâr.. evlenince öyle pek olmuyor bazı şeyler bide çok böyle kibar aa yok almayalım ama gerek yok hayatım felan böyle böyle evliliğe adım atarsanız evlenince de almak isteyeceklerine bu seferde karışır almazlar. İstemesini bileceksin zamanında ben hiç birşey istemedim ailesinden afedersin kayınbabam gelinliğime bile laf etti artık sen düşün. İstemesini bil gerçekten ihtiyacın olan şeyleri aldırmasını da bilmelisin. Karşılıklı olsun sevginiz hep taze kalsınDoğru diyorsunuz bugün sustuklarım yarın olmayınca bağırdıklarım olabilirişte bazen bazı sebeplerden ötürü böyle düşünebiliyoruz konuya yazmak istememiştim ama yorumun birine yazdım
hediye karşı tarafa verildikten sonra onun inisiyatifindedir istediğini yapabilir. Sizin gibi sorgulayan da olur götürüp satan da olur orası alan kişiyi ilgilendirirDüğünde takılan takıları “borcunuz varsa ev alacaksanız vs araba alacaksanız” kullanırsınız ya da birikim için tutarsınız , bu hediye olmamalı .
Doğum günlerinde verilen hediye hediye olarak gelir ve “geleneksel bir yanı olamaz” siz anı olur hatıra olur duygularla verilir sebepsiz alınabilir “ vs vs hiç doğum gününde alınan hediyeyi gidip satan birisini gördünüz mü?hediye satılmaz
Bu sebeple düğün takıları hediye olamaz
Ayy çok amin teşekkür ederim bu güzel duanız için çok aminya beni çok güldürdünüzAllah en iyilerini en güzellerini nasip etsin sizlere inşallah
Amin amin
Umarım borçlarınız da hemen biter .
Sizin gibi de doğum gününde alınan hediyeyle düğünde takılan takıları hediye sanan da olurhediye karşı tarafa verildikten sonra onun inisiyatifindedir istediğini yapabilir. Sizin gibi sorgulayan da olur götürüp satan da olur orası alan kişiyi ilgilendirirjust hediye
Yaaa umarım hayatınız şu an mutlu ve güzeldir Allah insana en güzel günlerini güzellikle geçirtenleri çıkartsın herkese:) kuzum 6 yıllık evliyim şuan sana ne alsa verse kâr.. evlenince öyle pek olmuyor bazı şeyler bide çok böyle kibar aa yok almayalım ama gerek yok hayatım felan böyle böyle evliliğe adım atarsanız evlenince de almak isteyeceklerine bu seferde karışır almazlar. İstemesini bileceksin zamanında ben hiç birşey istemedim ailesinden afedersin kayınbabam gelinliğime bile laf etti artık sen düşün. İstemesini bil gerçekten ihtiyacın olan şeyleri aldırmasını da bilmelisin. Karşılıklı olsun sevginiz hep taze kalsınböyle ufak hediyeleri gözünde büyütme sen yeri gelince de sende elini cebine atarsın olur biter :)
Amin canım inşallah sizde mutlu olursunuzYaaa umarım hayatınız şu an mutlu ve güzeldir Allah insana en güzel günlerini güzellikle geçirtenleri çıkartsın herkesehep duyuyorum zorluk çıkaran daha mutlu olurmuş böyle hep düşünen insanlar mutsuz ama işte bazı sebepleri düşüne düşüne bu hale geliyor insanoğlu Allah herkesin yuvasını mutlu huzurlu eylesin inşallah
Güzel düşünceleriniz için de teşekkürler
Yaaa ne güzel yapmışsınız eşiniz için ne kadar kıymetli bir anı olmuştur onu bir önceki doğum gününde aldım farklı modelinden baya moda oldu o saatlerKocamla sevgiliyken telefonu kırıldı. Bir süre tuşlu telefonla iletişim kurduk. Sonra ben dayanamadım ona telefon almıştım. Çok sevinmişti. Sonraki süreçlerde bana 3 defa telefon aldı.yani diyeceğim o ki bugün bana yarın sana. Sende casio nun g-shock serisinden alırsın bir tane asker şeysi olaraktan.
Yaaa ne güzel yapmışsınız eşiniz için ne kadar kıymetli bir anı olmuştur onu bir önceki doğum gününde aldım farklı modelinden baya moda oldu o saatlerbu sefer lowa bot alacağım nasipse
Amin inşallahAmin canım inşallah sizde mutlu olursunuzbiz çok şükür seviyoruz hala birbirimizi ilk günkü gibi bakıyor bana hastalığımda sağlığımda çok şükür yanımda aç değiliz açıksa değiliz ama geçmişte evlilik hazırlığında beni aile çok üzdü fazla naif ve kibar davrandım hep aa olmaz annecim yok bitanem masraf olmasın diye diye nerdeyse bikiniyle düğün edecektik bukadar sende ince olman guzuuum bu dünya bukadar inceliği kaldırmaz bende geç anladım Rica ederim bu arada
Al kız al onuda annem babam bana almıştı ah ne bahtsızım diyeceğim ama şükür beni ortada koymadılar .. Allah aşkına al benim yerime en pahalısını isteAmin inşallahAllah ağız tadınızı bozmasın o halde , bende söz kıyafetimi 1 hafta arayıp en ucuzunu bulmak için uğraşmıştım ve grip olmuştum (söz kıyafetini bizde erkek alır da ) ona kızmıştı nişanlım gidip kendisi pahalı bir tane seçmişti bu huyuma o da sinir oluyor o en iyisi olsun derdinde hep
Bunu kimse üstünlük belirtisi olarak algılamaz zaten burada merak etmeyin.
Söz gününden önce annemle babam pide yaptırmak için çok uğraştılar ve daha neler neler anneyle babanın yeri çok farklı Allah onları kimsenin başından eksik etmesin aminAl kız al onuda annem babam bana almıştı ah ne bahtsızım diyeceğim ama şükür beni ortada koymadılar .. Allah aşkına al benim yerime en pahalısını iste
Aminn okadar doğru ki benimde hep gözümün önünde onların ettiği masraf herşey iyi ki varlarSöz gününden önce annemle babam pide yaptırmak için çok uğraştılar ve daha neler neler anneyle babanın yeri çok farklı Allah onları kimsenin başından eksik etmesin amin
Bundan sonra neyi istemezsem aklıma siz gelecekseniz ve alacağımsizin için …
Gayet normal tepkin ama sorun yok düşünüp almış bizim akrabalardan zorla nişanlısına son model telefon aldıranlar var onları düşün ve rahatla eşdlepdHerkese merhaba arkadaşlar bugün doğum günüm ve nişanlım bana hediye olarak telefon almış ve fiyatı yüksek bir telefon bende kendisine teşekkür ettim lakin evliliğe giden yolda ikimiz de çalışıp para biriktiriyoruz buna hiç gerek yoktu birikimiz yapmamız daha önemli bunu ben kullanamam dedim bizim için şimdilik en önemli şey ikimizin geleceği dedim , bir de kendisi askeri personel ( bunu üstünlük veya bir asker nişanlısı olduğum için değil parayı çok zor şartlarda kazandığı için dile getiriyorum ) sonra yanlış anlayıp farklı yerlere çeken insanlar olabiliyor .
Her neyse kendisi kabul etmedi benim hediyem bu tabi ki kullanacaksın seni beni yok artık yakında evleneceğiz dedi …
Ben neden bilmiyorum ama bu telefonu kullanasım gelmiyor utanıyorum kendim de çalıştığım için garip geliyor
Ya da o zor şartlarda kazandığı için alıp kullanmak içime sinmiyor bilemiyorum neden böyle hissediyorum
Böyle pahalı hediyeler alıpta ben gibi “kullanamam “ hissine kapılan oldu mu? Bu his normal mi?
Teşekkürler
“evlilik birliği dolayısıyla geline hediye edilen ziynet eşyalarıdır.” Hukukta bile yeri var bugün telefon parasına üzülen yarın bilezik parasına üzülebilir maksat siz üzülmeyin. Telefonunuzu güle güle kullanın.Sizin gibi de doğum gününde alınan hediyeyle düğünde takılan takıları hediye sanan da olurjust falan bilmem sadece mantıksız buldum sizi iyi geceler .
O sırada jandarma astsubaylık okulunu yedekten kazanıp gitmeyen bneBunu kimse üstünlük belirtisi olarak algılamaz zaten burada merak etmeyin.