Böyle hayat geçmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benşm yaşadığım o sinir krizlerini sen de yaşasan benden kötü olsursun.şimdi cevap olarak yazacaksın ki ay ben hıncımı çocuklardan falan almam ,öyle alırsın ki insan sinirli olunca yanında biri de onu sinirlendirirse vahşi bir yaratığa dönüşe bilir emin ol
Nilu benim beynim patlıyor sinirlenince. Ama insanın içinde vicdan olacak, el kadar çocukları kum torbası yapmamamı sağlayan tek şey o işte.

Nilu benim beynim patlıyor sinirlenince. Ama insanın içinde vicdan olacak, el kadar çocukları kum torbası yapmamamı sağlayan tek şey o işte.
Ben çocuğa durduk yere mi sarmışım?!Ne saçmalıyorsunuz?!😄tamma katip çocukları kreşe götürüyorum beni tutuyorsun burda geç kalıyoruz

İyi götür. İnşallah öğretmeni falan anlar karı koca dört dönmeye erken başlarsınız.
Aslında kocasınin ailesinden kurtulsa tüm sorunları hall olur kadınında tüm piskolojisini mahv etmişler belli.Öyle cehennem gibi evde kimse akil sagligini yerinde tutamaz.Ruh hali çocuklarada yansıyor keşke yansıtmasa.😕
Şimdi ayri eve çıkıyorlar artik durulup kendi hallerinde yaşarlar umarım piskopat kaynana eltisiz.🙄

Aslında kocasınin ailesinden kurtulsa tüm sorunları hall olur kadınında tüm piskolojisini mahv etmişler belli.Öyle cehennem gibi evde kimse akil sagligini yerinde tutamaz.Ruh hali çocuklarada yansıyor keşke yansıtmasa.😕
Şimdi ayri eve çıkıyorlar artik durulup kendi hallerinde yaşarlar umarım piskopat kaynana eltisiz.🙄
Güçlünün güçsüzü ezdiği bir aile yapıları var, o da zamanla bunu benimsemiş, bilmiyorum o koca başından giderse bu alışkanlık da gider mi?

Güçlünün güçsüzü ezdiği bir aile yapıları var, o da zamanla bunu benimsemiş, bilmiyorum o koca başından giderse bu alışkanlık da gider mi?
Gider bence o kadarda akılsız kadına benzemiyor her şeyin farkında gayet sorun yokken çocuklara neden sarsın ki zaten bir taraftan çocuklari için dayanıyor.Babasi doğru dürüst babalik yapmadigi için tek başına çırpınıyor kızının mezuniyetine hazirlanmasindan kızına elbiseler seçmesinden dans falan öğrenip heyacanlanmasindan belliydi.Çocuklarini dövse sevmese böyle ugraşmaz bence.El beceriside var ama kullanmiyor işte belki yalnız yaşarsa artık çalişip o kocaya bir bagliligida kalmaz kendi bakar çocuklarina.

Farkındayım, o çocukların sahibi değilsin, devlet var tepenizde, ayağını denk al. Sizin o devlete bakış açınızı da biliyorum o yüzden çaresiz hissediyorsun ya sen de. Çocuklarını Rus devleti alsın istemiyorsan daha fazla coşmayacaksın.
Ben Rusça biliyorum ve kendisini nereye şikayet edebilirim araştırmayı düşünüyorum dünden beri. Buradaki çocukları dövdüğü/bağırdığı/çocukların yanında cinsel ilişki yaşadığına dair itiraf niteliğindeki mesajların ekran görüntülerini Google translate ile çevirip şikayet edersek bir sonuç alır mıyız merak ediyorum. Yani üye bilgilerini istemek için yöneticiye vs ulaşırlar mı ki?

Ben Rusça biliyorum ve kendisini nereye şikayet edebilirim araştırmayı düşünüyorum dünden beri. Buradaki çocukları dövdüğü/bağırdığı/çocukların yanında cinsel ilişki yaşadığına dair itiraf niteliğindeki mesajların ekran görüntülerini Google translate ile çevirip şikayet edersek bir sonuç alır mıyız merak ediyorum. Yani üye bilgilerini istemek için yöneticiye vs ulaşırlar mı ki?
Nasıl bir yol izlenir bilmiyorum ben de.

Aynı evin içinde ne kadar küs kalabilir ki…
O kadar öyle çift var ki ev arkadaşı gibi aynı odayı paylaşıyorlar ama kari koca ilişkisi yok bunlarinda arasi uzun zaman önce bozulmuş zaten insan bir kere soğuyunca eskisi gibi olamıyor hep ben onla konuşmuyorum pek ihtiyaç olmadikca diyor .Adamda zaten konuşulacak tip değil ki annesi gibi zehir damlıyor dilinden.

Gider bence o kadarda akılsız kadına benzemiyor her şeyin farkında gayet sorun yokken çocuklara neden sarsın ki zaten bir taraftan çocuklari için dayanıyor.Babasi doğru dürüst babalik yapmadigi için tek başına çırpınıyor kızının mezuniyetine hazirlanmasindan kızına elbiseler seçmesinden dans falan öğrenip heyacanlanmasindan belliydi.Çocuklarini dövse sevmese böyle ugraşmaz bence.El beceriside var ama kullanmiyor işte belki yalnız yaşarsa artık çalişip o kocaya bir bagliligida kalmaz kendi bakar çocuklarina.
Bu "annelerin başka sorunu varsa çocuklara sarması hoş görülebilir" zihniyetini normallestirmeyin lütfen... Hayır efendim, anne babanın en büyük sorunu, görevi çocugun huzurunu sağlamaktır. Bırak baskasina kızıp hıncını bebelerden çıkarmayı, iki elin kızıl kanda bile olsa göstermeyeceksin o çocuğa. Bitti...

Bu "annelerin başka sorunu varsa çocuklara sarabilir" zihniyetini normallestirmeyin lütfen... Hayır efendim, anne babanın en büyük sorunu çocugun huzurunu sağlamaktır. İki elin kanda bile olsa göstermeyeceksin o çocuğa. Bitti...
Hiç bir şeyi normalleştirdigim yok Niluyu asla savunmadım hep kınadım ve kınıyorum.Ama düştugu aile yaşadığı sorunlar yüzünden bu hale gelmiş kast etdigim oydu.Ve kimsesi yok ailesi sahip çıkmadigi için ve aileside başka ülkede olduğu için o evdende çıkamıyor sıkışıp kalmış.

Kızım sen ne istiyorsun?!ben çocukları doğurmuşum sizin gibi varlığından haberim bile olmayan birisinin onları benim elimden alınması için mi?!
Sırf sen doğurdun diye dövmeye sovmeye hakkin yok nilu...O çocuklar devletin korumasına alınırsa anlarsın ne demek istediğimizi...

Sen ne istiyorsun?!Ben burda çocuklardan bir konu açtım mı bu gün?!senin maksadın ne?!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X