Böyle hayat geçmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sırf sen doğurdun diye dövmeye sovmeye hakkin yok nilu...O çocuklar devletin korumasına alınırsa anlarsın ne demek istediğimizi...
Ben çocuklarımı ne zaman dövmüşüm?!söyle böyle konu yakınlarda ne zaman açtım?

Hiç bir şeyi normalleştirdigim yok Niluyu asla savunmadım hep kınadım ve kınıyorum.Ama düştugu aile yaşadığı sorunlar yüzünden bu hale gelmiş kast etdigim oydu.Ve kimsesi yok ailesi sahip çıkmadigi için ve aileside başka ülkede olduğu için o evdende çıkamıyor sıkışıp kalmış.
O zaman doğurup doğurup el kadar bebelere eziyet edebilir yani, yazık nilu ya öyle mi?

Ben Rusça biliyorum ve kendisini nereye şikayet edebilirim araştırmayı düşünüyorum dünden beri. Buradaki çocukları dövdüğü/bağırdığı/çocukların yanında cinsel ilişki yaşadığına dair itiraf niteliğindeki mesajların ekran görüntülerini Google translate ile çevirip şikayet edersek bir sonuç alır mıyız merak ediyorum. Yani üye bilgilerini istemek için yöneticiye vs ulaşırlar mı ki?
Sen o kadar vicdandan eksik birisisin ki,benim buraya içini döktüğüm şeyleri bana karşı kullanmak istiyorsun bu hayatta ben zaten pek mağlup oldum da hayata tutunma sebeplerimin elimden alınması için mi çaba göstermek istiyorsun?!Aynısının başına gelmesi dileği ile(benim yaşadıklarımın)

Ben çocuklarımı ne zaman dövmüşüm?!söyle böyle konu yakınlarda ne zaman açtım?
Heer gün bağırıp çağırıp sadece popolarina! vuruyorsun,(yani öyle iddia ediyorsun) bır de çocuklarla aynı odada halvet ediyorsun sadece kadar de mi?

Sen o kadar vicdandan eksik birisisin ki,benim buraya içini döktüğüm şeyleri bana karşı kullanmak istiyorsun bu hayatta ben zaten pek mağlup oldum da hayata tutunma sebeplerimin elimden alınması için mi çaba göstermek istiyorsun?!Aynısının başına gelmesi dileği ile(benim yaşadıklarımın)

duysun diye.çok korkunc bağırıyordum

Screenshot_20240531-092238_Samsung Internet.jpg

Çocukları dövme diyen insanlara "ama onlar da beni sinirlendiriyor" deyip durdun yani bu dövdüğünü itiraf olmuyor mu? Sırf eltiye olan öfkeni göstermek için küçücük çocuğa senin deyiminle "korkunç" bağıran sen ama vicdansız olan benim öyle mi? Hadi canim hadi.

Heer gün bağırıp çağırıp popolarina vuruyorsun, bır de çocuklarla aynı odada halvet ediyorsun sadece kadar de mi?
Her gün bağırıp çağırmıyorum bu 1!sana sorum:senin çocukların bir biriyle kavga edince onlara nasıl tepki gösteriyorsun çok merak ediyorum.yani sen de o an sinirli olursan tabi nasıl tepki verirsin?ikinci sorum:1 odanız var 10 kişilik ev senin kocan olacak herif senden bazı şeyler istiyor sen redd edince seninle kötü davranıyor telefonunu alıyor senden(ben bir kaç yıl burda telefonsuz kaldım da ölüyordum az kala)ne yaparsın?nerde onun istediğini yaparsın?ki ben onunla ayda 3-4 defa olur böyle şey ama sürekli küsüz o da olmuyor bile.sen böyle durumlarda me yapardın bekliyorum cevabını

Benşm yaşadığım o sinir krizlerini sen de yaşasan benden kötü olsursun.şimdi cevap olarak yazacaksın ki ay ben hıncımı çocuklardan falan almam ,öyle alırsın ki insan sinirli olunca yanında biri de onu sinirlendirirse vahşi bir yaratığa dönüşe bilir emin ol
Sinir krizi geçirirken vahşi bir yaratığa dönüşüp, çocukların sadece hafifçe popolarina vuruyorsun öyle mi?

Sırf eltiye laf yetiştirmek uğruna küçücük çocukların ruhunda onarılmaz yaralar açıyorsun. Cinsel ilişki mevzusu ayrı bir fiyasko zaten. İleride o çocuklar sizin yüzünüzden çok ciddi sıkıntılar yaşayacak, onları istismara açık hale getiriyorsunuz. dünden beri ilgili yerleri bulup şikayet edip etmeme konusunda vicdan muhasebesi yapıyorum. vicdan derken sana acıdığım için değil, çocuklara acıdığım için. Bir yanım diyor ki karışma, diğer yanım çocuklara üzülüyor.

Kızım sen ne istiyorsun?!ben çocukları doğurmuşum sizin gibi varlığından haberim bile olmayan birisinin onları benim elimden alınması için mi?!
O zaman ayağını denk alacaksın aşkitoşko. Herkes doğuruyor, deniz atlarının erkekleri bile. Marifet yapmadın doğurunca.

Sırf eltiye laf yetiştirmek uğruna küçücük çocukların ruhunda onarılmaz yaralar açıyorsun. Cinsel ilişki mevzusu ayrı bir fiyasko zaten. İleride o çocuklar sizin yüzünüzden çok ciddi sıkıntılar yaşayacak, onları istismara açık hale getiriyorsunuz. dünden beri ilgili yerleri bulup şikayet edip etmeme konusunda vicdan muhasebesi yapıyorum. vicdan derken sana acıdığım için değil, çocuklara acıdığım için. Bir yanım diyor ki karışma, diğer yanım çocuklara üzülüyor.
Her gün bağırıp çağırmıyorum bu 1!sana sorum:senin çocukların bir biriyle kavga edince onlara nasıl tepki gösteriyorsun çok merak ediyorum.yani sen de o an sinirli olursan tabi nasıl tepki verirsin?ikinci sorum:1 odanız var 10 kişilik ev senin kocan olacak herif senden bazı şeyler istiyor sen redd edince seninle kötü davranıyor telefonunu alıyor senden(ben bir kaç yıl burda telefonsuz kaldım da ölüyordum az kala)ne yaparsın?nerde onun istediğini yaparsın?ki ben onunla ayda 3-4 defa olur böyle şey ama sürekli küsüz o da olmuyor bile.sen böyle durumlarda me yapardın bekliyorum cevabını
Senin de cevabını bekliyorum

Ben ne diyorum sen ne diyorsun?benim canımdan can gelmiş bu hayata nasıl ben omlardan ayrıla bilirim
Nilu kendine muhtaç ve güçsüze yapmadığın vicdanı kimseden beklemeyeceksin. Yok öyle esip kükreyip sıkışınca kendini acındırmak.

Sen evlilik içi tecavüze uğradığını söylüyor olsaydın seni suçlamazdık. Ama sen diyorsun ki kocamın istediğini yapınca bana para veriyor, kocayı reddetmek günah vs sanki sen de çocukların yanında cinsel ilişkiyi normal görüyorsun gibi konuşuyorsun. senin önceliğin çocuklarının psikolojisi olmalı, kocan da gitsin ağlayarak ot**bir çeksin. o çocuklar büyüdüklerinde bu travmaları atlatmak için doktor doktor gezecekler haberin var mı?

Sen ne söylediğinin farkında mısın?!lütfen daha fazla uzatma sana karşı saygım var bozulmasın lütfen
Nilu bak seni severim bilirsin katip haklı.
Rusya'da tanıdıgı olan bir sürü insan var bak benim de dahil buna.
Eşimin akrabaları moskova'da
İnan sosyal devletin nasıl işlediğine dair bilgi alması hiç zor degil.
Kaldı ki Azerbaycan'lısınız Rusya'nın bakış açısını da biliyorsun size.
Alırlar çocukları elinizden.
Bir daha sakın vurma !

Sen evlilik içi tecavüze uğradığını söylüyor olsaydın seni suçlamazdık. Ama sen diyorsun ki kocamın istediğini yapınca bana para veriyor, kocayı reddetmek günah vs sanki sen de çocukların yanında cinsel ilişkiyi normal görüyorsun gibi konuşuyorsun. senin önceliğin çocuklarının psikolojisi olmalı, kocan da gitsin ağlayarak ot**bir çeksin. o çocuklar büyüdüklerinde bu travmaları atlatmak için doktor doktor gezecekler haberin var mı?
Ben asla normallleştirmiyorum bunu.en çok nefret ettiğim şey.onun şu babacığı bunu anlasın ki kız çocuğunun yanında olmaz böyle şeyler.benim yaptığımın adı ÇARESİZLİK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X