- 8 Ocak 2020
- 3.846
- 3.426
Anliyorum. Ama onun yaptiklarini haketse dahi yapmazsak daha rahat ederiz. çunki bunun sonu gelmez ve bencil insanlar onun yaptiginin karşiligini verdiginizi değil de 'bak bana neler yapti' diyerek bir sonraki arsiz adimina geçer. Ve hayatiniz boyle surer gider. Bunu degiştirmek sizin elinizde. Tabi ki ha deyjnce olmaz. Kendi kontrolunu bir başkasina vermemek, başkasinin tesiri altinda adim atmamak için bir çok kişisel gelişim vidyolari mevcut. Bunlari surekli izleyerek buyuk bir yol katedeceksiniz. Inanin arsiz insanla kavga da etmek, muhabbet de etmek insanin omrunden omur çalar. Huzuru insanlari takmamakta, onlari hayatinizin merkezine almamakda bulacaksiniz emin olun. Mesela ilk iş olarak eşinize, kayinvalidenize falan kimseyi şikayet etmemeye kendinize soz verin. 1 ay bu yontemi deneyin. Biri sizin yaninizda eltinden kötu konuşsa başka şeylerden konuşalim mi? Diyerek konuyu değişin. Ikinci adim onun çocuğuna kin beslemeyin. Yuzune gulun. Bir ay deneyin bunlari. Etkisini goreceksiniz en başta da kendinizi vicdanen, kalben daha rahat huzurlu hissedeceksiniz