- 28 Ocak 2013
- 1.740
- 22
- 38
- Konu Sahibi kircicegi111
Canım burda benı tanıyan arkadaslarım bılır bende kendı aılemden ozellikle anne ve babamdan cok cektım halada hatırlayıp aglıyorum ,3 yıllık evlıyım ama hıcbırı kapımı calmaz , babam ablamla benı ıstemezdı ablamda 15 yasında evlendı sımdı cok genc ve 3 kızı var cocuklarının yanında ablası gıbı yanı aılemız yuzunden hayatı bıttı ,benımse cok sukur esım var bazen kızıyorum ama cok sevıyorum ,annemın babam bızı ıstemıyor dıye masadan kaldırıgı gunlerı bılırım ,babamın cenesını dınlememek ıcın mutfakta kısın ortasında tek yorganla yattıgım gunleri ,unutmuyor ınsan herkez dıyor anne baba gelde bana sor oyuzden senı cok ıyı anlıyorum ,aıle yoksa kımse sahıp cıkmıyor ıtıyor kakıyor ,aıle evin dıregı gıbı o yoksa yıkık ,yas farkınız cok fazla sorun yok demesın kımse var ,kanın kynıyor suan yasından dolayı cocuksun daha ,esın 42 yasında olgunluk yasları fakat ondada olgunluk yok baksana ,bu yas sebebınden karakterlerınız zaten uymaz allah yardımcın olsun inş
sende hatırlayıp moralını bozma canım bak ne guzel sevdıgın bır esın var yuvan var...allah bozmasınnn ınsallah sende cok cok mutlu olursun esınle...