- 8 Ekim 2012
- 114
- 0
- Konu Sahibi kircicegi111
vokadar güzelsinki güzelliğine yazık çok içten bir kızsın çok belli masum bir yüzün var allahım inşallah yardım eder bütün sıkıntıların biter bebeğinle mutlu olsursun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vokadar güzelsinki güzelliğine yazık çok içten bir kızsın çok belli masum bir yüzün var allahım inşallah yardım eder bütün sıkıntıların biter bebeğinle mutlu olsursun inşallah
inşallah bütün sıkıntılar biter tek korkum annem ve bebeğim başaka kimse umrumda değil
inşallah bıter canım sıkıntıların annen ve bebegınle cok guzel bı hayatın olur bol bol dua et hersey allahtan...allahım yar ve yardımcın olsun...istanbul dısında sana iş ev bulunsa yasar mısın =?
inşallah bütün sıkıntıların biter en kısa zamanda
inşallah bundan sonra hayatında herşey güzel olur
bunu senin için yürekten diliyorum:26:
eşimle çok ayrılık konusunu konuştuk ev sana kalsın ben çekip gidiyim diyor bebeğim küçük onu nereye bırakıp çalışabilirim boşanıp bebeğimi üstüme aldığım zaman heryere giderim ama biraz büyüsün çok küçük
resmını bende gördum allahım ne kadar kucuksun daha bu yasta nasıl bunları yasadın ( ayrıca cok guzelsın masallahhh ınsallah sansında kendın gıbı guzel olurr mutsuzlukların bıter canımmm
yaşadıklarım o kadar çokki annemle ben biliyorum hakkımızı yediler ama bunun hesaplaşma günü var kimse öbür tarafı düşünmüyor galiba ama bir gün babam gelcek benim bir kızım vardı dicek ozmn ben yüzüne bile bakmıcam o şuan sokaklara bir çocuk daha büyütüyor şuan 1 yaşında yakında onada olacak öyle bir insan abimleri 7 yaşındayken dışarı atmaya başlamış 6 yaşındaydım ama hatırlıyorum bakkala gittik diye babam sabaha kadar bıçakla başımızda durdu allahım onu hiç affetmesin
inşallah senınyasadıklarını yavrun yasamaz canım..allah onu cok mutlu huzurlu bı ortamda buyutmenı nasıp etsın...
inşallah sanki herşeyi anlıyor hiç huysuzluk yapıp aglamıyor kendi kendine uyuyor o kadar masum ki herşey bebeğim için
Daha kucuk duruyosun canim ya uzuldum simdi sahipsizlik ne zor ALLAH YARDİMCİNİZ OLSUN İNSALLAH seninde bebegininde yuzune gulsun İNSALLAH
herkeze çok teşekkür ederim sayenizde içimi döktüm eşime hiçbir derdimi anlatamıyorum çünkü yüzüme vuruyor sabah gelir geldiğinde ne olur bilmiyorum çünkü telde çok bağırıyordu allahım ona bu gece öle bir ders versinki hatasını anlayıp ne yaptığının farkına varsın şimdi biraz uyumaya çalışcam allah hepinizden razı olsun
herkeze çok teşekkür ederim sayenizde içimi döktüm eşime hiçbir derdimi anlatamıyorum çünkü yüzüme vuruyor sabah gelir geldiğinde ne olur bilmiyorum çünkü telde çok bağırıyordu allahım ona bu gece öle bir ders versinki hatasını anlayıp ne yaptığının farkına varsın şimdi biraz uyumaya çalışcam allah hepinizden razı olsun