- 5 Aralık 2015
- 5.790
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
benimkine cok calisiyor bile diyemiyorum. bu cok calismak felan degil bildigin hep calisiyor. ya ay geciyor afedersin birlikte olmuyoruz esime sarilip uyudugum gunler bile sayili yok boyle birseyCanim valla benim de esim cok fazla calisiyor emin ol cogu erkek oyledir, ya evde mal gibi yatar ya da calismaktan eve giremezlerortasi yok yani bulamazsin
bu sartlarda cocuk? gecelerce eve gelmeyen kocam olacak ve ben evin sorumlulugu beni yeteri kadar yoruyorken bir de cocuk sorumlulugu mu alacam? oyalanmak icin ek bir isim zaten var, ama onu da esimle birlikte kurduk ve zaman zaman onun yardimina ihtiyac duyuyorum. butik tasarim atolyemiz var. ben tasarimlari yapiyorum ama sirket esimin uzerine oldugu icin bazen gunlerce bir siparise baslamadan once onun gelip gorsel tasarim kismini hazirlamasini bekliyorum. sanki cok vaktimiz varmis gibi bir de ek is yapiyoruz, iyice telef oluyoruz bolyece...Canim seni sevip deger veriyosa gerisini bosver.haklisin evet insan biseyler paylasmak istiyo kocasiyla yenide evliymissiniz.cocuk yapsan nasil olur ? Sen cocukla mesgul olursun unutursun :)) tabi cocuk yapmaya firsat kaliyomu bilmiyorumda :))
esimi cok seviyorum. o da bana cok duskundur, 6 yillik sevgililigin ardindan evlendik 1.5 yildir evliyiz.
sorun su ki esim sinema sektorunde calisiyor. lanet mi lanet bir sektor. ne gecemiz ne gunduzumuz belli degil. ben ogretmenim calisiyorum, 2 aydir esimle birlikte sofraya oturamadik, ne haftaici ne haftasonu gelio gittigi saat belli degil.
isten kacta cikacagi asla belli olmuyor. paydos saati 7 de ama ben 7 de ciktigini 1.5 yildir 5 10 defa anca gormusumdur. en erken 12 1 gibi geliyor gece, haftada bir kac aksam da sabaha kadar suruyor. sık sık ayni evin icinde 2 3 gun birbirimizi gormuyoruz. haftasonu da calisiyor pazar gunu evdeyse de haftaici yorgunlugu yuzunden butun gun uyuyor. ben surekli abimlerle yada annemlerle birseyler yapmak durumunda kaliyorum. tum ozel gunler kutlamalar dogum gunleri terfiler hepsini ailemle tek basima kutluyorum cunku kocam hep kole gibi calisiyor! ve isyerinde oyle bir sistem var ki 8 saat calissan da 20 saat calissan da ayni maasi aliyorsun mesai durumu yok.
is degistirme durumu diyeceksiniz ama isin kotusu sektorunun en buyuk firmasinda calisiyor. yani gidecegi sirket bundan daha iyi asla olmayacak aksine daha kotu olma durumu var. arabamiz yok ev kredisi oduyoruz ve bunca calismaya gore aldigi para ve beim maasim ile anca geciniyoruz hayir lanet olsun cok parada felan gozum yok zaten bu sekilde yasanan bir hayatin maddi karsiligi da yok ama cok doldum hicbir plan yapamiyoruz birlikte tiyatro bileti aliriz yanar konser bileti aliriz yanar tatil rezervasyonu yapariz son dakika iptal edilir aksam sofra kurarim yemekler yaparim oylece bir basima yerim.
sanki evli gibi degil de ailemden ayri bir eve cikmisim sevgilim bazi geceler bana kalmaya geliyor gibi bir durum var. cok ama cok bunaldim.
evlenmeden once bunu bilmiyor muydun demeyin orasi ayri bir konu hic girmek istemiyorum....
icimi dokmek istedim sadece inanin dayanacak gucum kalmadi
Nebilim ben cocugm olmuyo herseyi cocuga bagliyorm haklisin canim.ama kocanin sevgisinden eminsen sabret.adam ekmek parasi kazaniyo sonucta.Allah yardmcin olsunbu sartlarda cocuk? gecelerce eve gelmeyen kocam olacak ve ben evin sorumlulugu beni yeteri kadar yoruyorken bir de cocuk sorumlulugu mu alacam? oyalanmak icin ek bir isim zaten var, ama onu da esimle birlikte kurduk ve zaman zaman onun yardimina ihtiyac duyuyorum. butik tasarim atolyemiz var. ben tasarimlari yapiyorum ama sirket esimin uzerine oldugu icin bazen gunlerce bir siparise baslamadan once onun gelip gorsel tasarim kismini hazirlamasini bekliyorum. sanki cok vaktimiz varmis gibi bir de ek is yapiyoruz, iyice telef oluyoruz bolyece...
hic sanmiyorum zaten dil de bilmiyoruz ikimizde. yani cat pat o kadar. kaldiki bende calisiyorum. zaten daha once de dedigim gibi en cok canimi sikan bu durumun hicbir zaman duzelmeyecegini bilmek.Avrupa'da veya ABD'de iş bulma şansınız var mı? Daha insanca şartlarda yaşardınız. En azından ev kredisi bitene dek. Sonra da daha az kazanacağı ama daha az çalışacağı bir iş yapabilir.
onu da dusunuyorum ama zaten 30 yasinda univ gec baslamis vs busirkette de 3 yildir calisiyor bu yastan sonra nerede ne is yapacak ki? yeniden sifirdan baslamasi lazim 30 yasinda sifirdan nasil hangi sektorde baslayacak? bunca issiz varken ustelik....Eşiniz sektör değiştirmeyi düşünmez mi peki? Hakikaten böyle evlilik çok zor yürütülür. İnsan kocasını yanında ister.çoluk çocuk olunca nasıl olacak.
hic sanmiyorum zaten dil de bilmiyoruz ikimizde. yani cat pat o kadar. kaldiki bende calisiyorum. zaten daha once de dedigim gibi en cok canimi sikan bu durumun hicbir zaman duzelmeyecegini bilmek.
Adamda yorgunluktan derman kalmaz zaten haklisin bir aralar biz de oyleydik esim calismaktan sirt ve bel agrisindan yatamazdi ki birlikte olalim sonra araya hamileligim girdi hepten uzaklastikbenimkine cok calisiyor bile diyemiyorum. bu cok calismak felan degil bildigin hep calisiyor. ya ay geciyor afedersin birlikte olmuyoruz esime sarilip uyudugum gunler bile sayili yok boyle birsey
konusuyoruz ama durum ortada o da bilmiyor kendi isimi kurup ticaret felan yaparim belki diyor ama bunun icin ciddi bir birikime ihtiyac var onu da gectim anlamaz o islerden hayalperest fikirler zaten bu meslegisecerken de hayalperest davrandigi icin yasiyoruz tum bunlari...Adamda yorgunluktan derman kalmaz zaten haklisin bir aralar biz de oyleydik esim calismaktan sirt ve bel agrisindan yatamazdi ki birlikte olalim sonra araya hamileligim girdi hepten uzaklastik
Hic konustunuz mu nolacak boyle diye?
esimi cok seviyorum. o da bana cok duskundur, 6 yillik sevgililigin ardindan evlendik 1.5 yildir evliyiz.
sorun su ki esim sinema sektorunde calisiyor. lanet mi lanet bir sektor. ne gecemiz ne gunduzumuz belli degil. ben ogretmenim calisiyorum, 2 aydir esimle birlikte sofraya oturamadik, ne haftaici ne haftasonu gelio gittigi saat belli degil.
isten kacta cikacagi asla belli olmuyor. paydos saati 7 de ama ben 7 de ciktigini 1.5 yildir 5 10 defa anca gormusumdur. en erken 12 1 gibi geliyor gece, haftada bir kac aksam da sabaha kadar suruyor. sık sık ayni evin icinde 2 3 gun birbirimizi gormuyoruz. haftasonu da calisiyor pazar gunu evdeyse de haftaici yorgunlugu yuzunden butun gun uyuyor. ben surekli abimlerle yada annemlerle birseyler yapmak durumunda kaliyorum. tum ozel gunler kutlamalar dogum gunleri terfiler hepsini ailemle tek basima kutluyorum cunku kocam hep kole gibi calisiyor! ve isyerinde oyle bir sistem var ki 8 saat calissan da 20 saat calissan da ayni maasi aliyorsun mesai durumu yok.
is degistirme durumu diyeceksiniz ama isin kotusu sektorunun en buyuk firmasinda calisiyor. yani gidecegi sirket bundan daha iyi asla olmayacak aksine daha kotu olma durumu var. arabamiz yok ev kredisi oduyoruz ve bunca calismaya gore aldigi para ve beim maasim ile anca geciniyoruz hayir lanet olsun cok parada felan gozum yok zaten bu sekilde yasanan bir hayatin maddi karsiligi da yok ama cok doldum hicbir plan yapamiyoruz birlikte tiyatro bileti aliriz yanar konser bileti aliriz yanar tatil rezervasyonu yapariz son dakika iptal edilir aksam sofra kurarim yemekler yaparim oylece bir basima yerim.
sanki evli gibi degil de ailemden ayri bir eve cikmisim sevgilim bazi geceler bana kalmaya geliyor gibi bir durum var. cok ama cok bunaldim.
evlenmeden once bunu bilmiyor muydun demeyin orasi ayri bir konu hic girmek istemiyorum....
icimi dokmek istedim sadece inanin dayanacak gucum kalmadi
Off deliSabretmekten başka yol yok borçlar bitene kadar...
Kocan yönetmen mi kız yoksaaa,benm çok özel yeteneklerim var bunlari ortaya cikartmak isterim
esim sinema ve tv uzerine gorsel efekt ve animasyon yapiyor. isletme gibi dusunmeyin herhangi bir gorsel urunun hazirlik kismi. muhtesem yuzyil, filinta vb bircok diziler ayrica sinema filmleri onlarin ellerinden cikiyor.Eşiniz sinemada müdür falan mı?
Benim eşim bir sinema grubunun programını yazıyor gece geç saatlere kadar yerli yersiz arıyıp bişler soruyorlar cok can sıkıcı bir şey. gişeci ve müdürler son seansı beklıyorlar genelde cıkmak için ondan sordum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?