boyle evlilik mi olur?

kirmizigitar
Her işin bi zorluğu var
Kredide ödüyormuşsunuz
İş değiştirme imkanıda yok dedin
Sabırlı olup eşine destek olmaya çalış
Benzer bir sorun yaşıyoruz bizde
Eşim işi dolayısıyla arada yurt dışı görevine gidiyor bazen iki hafta bazen bir ay(Şuanda öyle yoksa ne işim var nette )
Yurt dışından gelince bir hafta kadar tam izinli oluyor
Sonra işe başlıyor
Saati vakti yok gibi bazen 4 te gelır bazen 11 de
Bi ara bende çok bunalmıştım insan süreklü özleyince maaşını falanda önemsemiyor
Konuştuk oda hak veriyor bana şöyle bi çözüm ürettik
Şirkette 8. yılı 10 yıllık sözleşmesi var
İstifa ederse yüksek bir tazminat ödememiz gerekiyor
Sözleşme dolana kadar sabredip istifa edecek
Yan gelir getirmesi için bir yatırım yapıcaz iş makinası alıp kiraya vermek gibi
Sonra sadece proje çizimi yapacak çalışma saatleri çok daha az
Sabretmeden hiç birşey olmuyor
Sonuçta yuvamız için çalışıyorlar

Canim valla benim de esim cok fazla calisiyor emin ol cogu erkek oyledir, ya evde mal gibi yatar ya da calismaktan eve giremezler ortasi yok yani bulamazsin

Canim valla benim de esim cok fazla calisiyor emin ol cogu erkek oyledir, ya evde mal gibi yatar ya da calismaktan eve giremezler ortasi yok yani bulamazsin
benimkine cok calisiyor bile diyemiyorum. bu cok calismak felan degil bildigin hep calisiyor. ya ay geciyor afedersin birlikte olmuyoruz esime sarilip uyudugum gunler bile sayili yok boyle birsey

Canim seni sevip deger veriyosa gerisini bosver.haklisin evet insan biseyler paylasmak istiyo kocasiyla yenide evliymissiniz.cocuk yapsan nasil olur ? Sen cocukla mesgul olursun unutursun :)) tabi cocuk yapmaya firsat kaliyomu bilmiyorumda :))

Canim seni sevip deger veriyosa gerisini bosver.haklisin evet insan biseyler paylasmak istiyo kocasiyla yenide evliymissiniz.cocuk yapsan nasil olur ? Sen cocukla mesgul olursun unutursun :)) tabi cocuk yapmaya firsat kaliyomu bilmiyorumda :))
bu sartlarda cocuk? gecelerce eve gelmeyen kocam olacak ve ben evin sorumlulugu beni yeteri kadar yoruyorken bir de cocuk sorumlulugu mu alacam? oyalanmak icin ek bir isim zaten var, ama onu da esimle birlikte kurduk ve zaman zaman onun yardimina ihtiyac duyuyorum. butik tasarim atolyemiz var. ben tasarimlari yapiyorum ama sirket esimin uzerine oldugu icin bazen gunlerce bir siparise baslamadan once onun gelip gorsel tasarim kismini hazirlamasini bekliyorum. sanki cok vaktimiz varmis gibi bir de ek is yapiyoruz, iyice telef oluyoruz bolyece...

Avrupa'da veya ABD'de iş bulma şansınız var mı? Daha insanca şartlarda yaşardınız. En azından ev kredisi bitene dek. Sonra da daha az kazanacağı ama daha az çalışacağı bir iş yapabilir.

Nebilim ben cocugm olmuyo herseyi cocuga bagliyorm haklisin canim.ama kocanin sevgisinden eminsen sabret.adam ekmek parasi kazaniyo sonucta.Allah yardmcin olsun

Avrupa'da veya ABD'de iş bulma şansınız var mı? Daha insanca şartlarda yaşardınız. En azından ev kredisi bitene dek. Sonra da daha az kazanacağı ama daha az çalışacağı bir iş yapabilir.
hic sanmiyorum zaten dil de bilmiyoruz ikimizde. yani cat pat o kadar. kaldiki bende calisiyorum. zaten daha once de dedigim gibi en cok canimi sikan bu durumun hicbir zaman duzelmeyecegini bilmek.

Allah sabir versin yaf cok zor....
adamla en kotu kavga edecek vaktin bile yok....
onu yeniden gorene kadar unutulur gider zaten...

Eşiniz sektör değiştirmeyi düşünmez mi peki? Hakikaten böyle evlilik çok zor yürütülür. İnsan kocasını yanında ister.çoluk çocuk olunca nasıl olacak.

Eşiniz sektör değiştirmeyi düşünmez mi peki? Hakikaten böyle evlilik çok zor yürütülür. İnsan kocasını yanında ister.çoluk çocuk olunca nasıl olacak.
onu da dusunuyorum ama zaten 30 yasinda univ gec baslamis vs busirkette de 3 yildir calisiyor bu yastan sonra nerede ne is yapacak ki? yeniden sifirdan baslamasi lazim 30 yasinda sifirdan nasil hangi sektorde baslayacak? bunca issiz varken ustelik....

hic sanmiyorum zaten dil de bilmiyoruz ikimizde. yani cat pat o kadar. kaldiki bende calisiyorum. zaten daha once de dedigim gibi en cok canimi sikan bu durumun hicbir zaman duzelmeyecegini bilmek.

O zaman belki eşiniz başka bir sektöre geçer. Veya aynı sektörde şartları daha iyi bir alanda olur. Sinema olmaz da belgesel çekimi olur vs. Yani umarım öyle olur.

benimkine cok calisiyor bile diyemiyorum. bu cok calismak felan degil bildigin hep calisiyor. ya ay geciyor afedersin birlikte olmuyoruz esime sarilip uyudugum gunler bile sayili yok boyle birsey
Adamda yorgunluktan derman kalmaz zaten haklisin bir aralar biz de oyleydik esim calismaktan sirt ve bel agrisindan yatamazdi ki birlikte olalim sonra araya hamileligim girdi hepten uzaklastik
Hic konustunuz mu nolacak boyle diye?

Adamda yorgunluktan derman kalmaz zaten haklisin bir aralar biz de oyleydik esim calismaktan sirt ve bel agrisindan yatamazdi ki birlikte olalim sonra araya hamileligim girdi hepten uzaklastik
Hic konustunuz mu nolacak boyle diye?
konusuyoruz ama durum ortada o da bilmiyor kendi isimi kurup ticaret felan yaparim belki diyor ama bunun icin ciddi bir birikime ihtiyac var onu da gectim anlamaz o islerden hayalperest fikirler zaten bu meslegisecerken de hayalperest davrandigi icin yasiyoruz tum bunlari...

Eşiniz sinemada müdür falan mı?
Benim eşim bir sinema grubunun programını yazıyor gece geç saatlere kadar yerli yersiz arıyıp bişler soruyorlar cok can sıkıcı bir şey. gişeci ve müdürler son seansı beklıyorlar genelde cıkmak için ondan sordum?

Ben de sinema okudum ama bu sektörde çalışsam eşim katil olur her halde, başka iş bul diyor. Ama bence eşiniz nolursa olsun seviyordur mesleğini.

O sektördeki herkes mi böyle yaşıyor? Bu şekilde bir hayat sürdürülemez. Diger insanlar ne yapiyor? Nasıl yaşıyorlar?

Parası çok olsa ev kredisinin sonuna kadar sıkın dişinizi derdim. Ama oyle bisey de yok.

Önerim sektör değiştirmesi. Ya da pozisyonu ne bilmiyorum ama terfi edebilir mi? Terfi ettikçe calisma şartları düzelir mi? Öyle bir ihtimal varsa biraz daha sabredin.

Firmayı günde 11 saatten fazla calismaya zorladı için çalışma Bakanlığına şikayet edebilirsiniz. Sanırım kimin şikayet ettiği gizli kalıyor. Belki bu konuyu bilen birileri burda vardır yanıt yazarlar.

esim sinema ve tv uzerine gorsel efekt ve animasyon yapiyor. isletme gibi dusunmeyin herhangi bir gorsel urunun hazirlik kismi. muhtesem yuzyil, filinta vb bircok diziler ayrica sinema filmleri onlarin ellerinden cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…