- Konu Sahibi kirmizigitar
-
hayir yonetmen degil after efect diye bir program kullaniyor mavi yada yesil perdede cekilen dizi ve filmlerin arka planlarini yerlestiriyorlar oenegin degisik bir is ben bile anca cozdum nasil bir is oldugunu.Sabretmekten başka yol yok borçlar bitene kadar...
Kocan yönetmen mi kız yoksaaa,benm çok özel yeteneklerim var bunlari ortaya cikartmak isterim
Benm isime yaramaz yanihayir yonetmen degil after efect diye bir program kullaniyor mavi yada yesil perdede cekilen dizi ve filmlerin arka planlarini yerlestiriyorlar oenegin degisik bir is ben bile anca cozdum nasil bir is oldugunu.
süpersinSabretmekten başka yol yok borçlar bitene kadar...
Kocan yönetmen mi kız yoksaaa,benm çok özel yeteneklerim var bunlari ortaya cikartmak isterim
Aaayyyy ''Green screen'' tüm ünlülerin video klipleri öyle yapılıyor zor iş, Allah yardımcısı olsun eşinizin..hayir yonetmen degil after efect diye bir program kullaniyor mavi yada yesil perdede cekilen dizi ve filmlerin arka planlarini yerlestiriyorlar oenegin degisik bir is ben bile anca cozdum nasil bir is oldugunu.
onun pek boyle bir niyeti yok, zaten kpss vs calisacak vakti de yok. ne calismasi, yemek yerken hatta dus alirken bile uyuya kalan birinden bahsediyoruz, gunde 2 3 saat uyumaya vakit ya buluyor ya bulmuyor... zaten asil sinirimi bozan da bu, degismeyecek bir sistemin icindeyiz....İşten çıkmak iş değiştirmek bir erkek için hiç kolay bir durum değil ama bu şartlarda huzurlu ve mutlu bir aile de hiç kolay değil Allah yardımcınız olsun..
Eğer yaşam standartlarınızdan biraz feragat edebilirseniz eşiniz bu işine devam ederken başka mesleklere, başka işlere, kpss polislik vs. Gibi sınavlara da bir yandan göz atabilirsiniz. Nasip nerden ne kapı açılacak belli olmaz takip etmek iyidir derim ben..
ego mu? eski konularima baksaydin gorurdun ne kadar fedakarliklara katlandigimi, bir bodrum kati yasanacak bir hale getirdigimi, size uzerinizde gelinlik varken tum sulalenizin ve ailenizin icinde "ben seni bugun aliyorum sorarim sana" diyen kv yine de ver elini opeyim anne diyebilen bir insanin nasil su an hakkini yediginizin farkinda misiniz? lutfen insanlarin hayatlari hakkinda bilip bilmeden atip tutmayin.eski konularında ha bire şikayet var kocanın evlat alındığı aıleden şıkayetçisin işinden şikayetçisin evlenirken fazla para vermediler diye şikayetçisin sen de ego fazlası var begenmıyorsan evlenmeseydin neyi şikayet ediyorsun devamlı
2500 gibi bir maas aliyor. aksine oyuncular disinda kimse kazanmiyor sinema sektorunde. setlerde calisanlarin hali daha vasat.üzmeyin kendinizi herşey gün gelir rayına oturur birbirinizi sevip saygı duyun
az madem öz olsun doya doya tadını çıkarın kalan vakitlerinizin
böyle kendinizi üzmenizin ne size ne eşinize faydası var
bide bu televizyon sektöründekiler iyi para alır diye düşünürdüm hep, sorulmaz merak ettim maaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?