• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyle evlilik mi olur?

O sektördeki herkes mi böyle yaşıyor? Bu şekilde bir hayat sürdürülemez. Diger insanlar ne yapiyor? Nasıl yaşıyorlar?

Parası çok olsa ev kredisinin sonuna kadar sıkın dişinizi derdim. Ama oyle bisey de yok.

Önerim sektör değiştirmesi. Ya da pozisyonu ne bilmiyorum ama terfi edebilir mi? Terfi ettikçe calisma şartları düzelir mi? Öyle bir ihtimal varsa biraz daha sabredin.

Firmayı günde 11 saatten fazla calismaya zorladı için çalışma Bakanlığına şikayet edebilirsiniz. Sanırım kimin şikayet ettiği gizli kalıyor. Belki bu konuyu bilen birileri burda vardır yanıt yazarlar.

sikayet etse bile birsey degismez ifsa oldugu anda sektorde adi cikar ve tamamen is bulma sansi yok olur. terfi etse de sorun degismeyecek sadece parasi artar. patronlari da onlarla birlikte ayni sekilde calisiyor cunku.yani sirketin tamami hatta sektorun cok buyuk kismi bu sartlarda calisiyor.... ve inanin esim univ mezun olup ise basladi bir suru arkadasi gibi iclerinde en iyi sartlarda calisan yine o. digerleri bir de bunun yaninda maasini gec alir sigorta yapmazlar yemek vermez vb gibi sorunlarla bogusuyorlar

atiyorum dizi cekiliyor yayin saati sali gunu 8 de ama cekimleri firmaya pazartesi gunu gonderiyorlar ve koskoca bir ekip yayin saatine diziyi yetistirmek icin cekilen sahnelerin duzenlemeleri vs hic durmadan sali gunu 8 e kadar calisiyo. esim anlatiyor bazen dizinin ozet bolumu yayinlanirken biz hala yeni bolumle ugrasiyoruz diye

onu da dusunuyorum ama zaten 30 yasinda univ gec baslamis vs busirkette de 3 yildir calisiyor bu yastan sonra nerede ne is yapacak ki? yeniden sifirdan baslamasi lazim 30 yasinda sifirdan nasil hangi sektorde baslayacak? bunca issiz varken ustelik....
Acikcasi ben işsizliği biraz da iş begenmemeye bağlıyorum. Ama 30 yaş da cok gec değil yaa.benim eşimde 30 yaşında. Eşinin becerilerini siz daha ii bilirsiniz tabi ne gibi işler yapabileceğini. Kendimi sizin yerine koydum da ben de çok mutsuz olurdum.inşallah en kisa zamanda bir çıkar yol bulabilirsiniz.

Back