Böyle erkekler nasıl biridir?

Ay cmmm önceden beni çok seven biri vardı kıskançlıktan bitti o mesela yarım saat bile olsa görmeye geldi bu böyle yapmadı .madem bu kadar seviyorsun insan gormem icin can atar

İlişkinin evliliğe gideceğini düşünmüyorum

Evlenmek mi? Adam doğru düzgün sizle ilgilenmiyor bile ne evlenmesinden bahsediyorsunuz? Evlilik diyin bakın tepkisi ne olacak?

Yıllar yılı önce terkettim zaten birkaç sonra belki de o yüzden yarim kalan aşk oldigu için onun tarafından beni unutmadi tamamlayıp kendi mi kaçacak acaba bu sefer bırakıp giden taraf

Hiç sevmem bu tür davranışları. Erkek peşinden kosmali bana göre bahane uretmemeli. Cimri erkekle evlilik kabus gibi olur.

Hiç sevmem bu tür davranışları. Erkek peşinden kosmali bana göre bahane uretmemeli. Cimri erkekle evlilik kabus gibi olur.
Hep o peşimden koştu ama sürekli reddetmsitim barışmak isteyince yıllar önce şimdi şans verdim 2 aydır kendisine bugün de dedim gel görüşelim işi vardı ama olsada 1 saat vakit ayirabilirdi gidip gelmek zor olacak dedi şaşırdım madem yanıp tutusuyorsun benim için ben olsam yarım saat bile olsa görmeye giderim. Cimriden de kasıt düşüncesiz yani ben acıktım desem anca yoksa zorlama yok

Erkek için bir kızı alıp ailesiyle tanıştırmak bağlayıcı bir şey değil. Kimlerle tanışmıştır o aile size gelene kadar ohoo.

Yıllar yılı önce terkettim zaten birkaç sonra belki de o yüzden yarim kalan aşk oldigu için onun tarafından beni unutmadi tamamlayıp kendi mi kaçacak acaba bu sefer bırakıp giden taraf
Çok yüksek ihtimal biliyor musun çünkü olmayacağını anladığım anda terk ederim ve hep bana geri dönerler

Kendine akli basinda birini bul olgun, mantikli.
Bunun naptigi belli bile degil .
Cocuk gibi o ne

kızlar dün akşam son noktayi koydum kırmamak adına senle biz olamayız dedim anlasamayiz sürekli sebep soruyor seninle ciddi yola girmek istiyorum bana fırsat ver yarın gel de annemi babamı alıyım geleyim diyor sorun sensin aşık gibi gözüken ama aslında ilgisiz biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…