- 31 Ocak 2025
- 70
- 43
- 3
- 28
- Konu Sahibi aytenkarcan
-
Ay cmmm önceden beni çok seven biri vardı kıskançlıktan bitti o mesela yarım saat bile olsa görmeye geldi bu böyle yapmadı .madem bu kadar seviyorsun insan gormem icin can atarAlttan alttan seçenekleri vermiş kızı korkutuyor evet kendini ne saniyorsa kız denemiş bu arada beklediği şeyi de görememiş yapicak bişey yok o elindeki seçenekleri sundu ama kızın secenekleri bitti haberi yok
İlişkinin evliliğe gideceğini düşünmüyorummerhabalar kizlar daha önceden de konu açmıştım eski üniversiteden olan exle konuşmaya başladık diye birkaç görüşme daha oldu anlamadigim şey şu kizlar öncelikle beni unutamadığı için şans verdim ünivde 20 li yaşta sadece birkaç ay çıktık kısa idi şimdi tekrar şans verdim ama böyle hala görüşelim falan der resim ister falan ama hiç ne yapmayı seversin yapalım birlikte falan demez garip bulduk yanımda gayet sıcak yakın temas bağımlısı aramızda cinsellik geçmedi ama böyle öpme sarilma temas halinde konusmaiyiruz pek sureklli böyle temas falan iyi hoşta mesela intagramdan bazen paylaşımlar yaparım sevdiğim seylelr ilgili derim belki düşünür yapar yapmadı 14 şubat zamanı küstük hediyelesemedik sonradan yapar belki dedim hiç konusu geçmedi kizlar sizce ben bunla evlensem beni nasıl hayat bekliyor?gerçekten sevdigiji söylüyor bunca yıl unutamamis kaç kere araya arkadaşlar girdi öyle fırsat verdim bunun ki aşk değilde ne ? Huyları böyle olan erkek var mi (Bugün anlık görüsurmuyuz dedim işi varmış 1 saatte olsa görüşürüz diye düşündüm ama istekli değildi dünden söyleseydin işimi ona göre ayarlardim dedi. Bozuldum açıkçası
Evlenmek mi? Adam doğru düzgün sizle ilgilenmiyor bile ne evlenmesinden bahsediyorsunuz? Evlilik diyin bakın tepkisi ne olacak?merhabalar kizlar daha önceden de konu açmıştım eski üniversiteden olan exle konuşmaya başladık diye birkaç görüşme daha oldu anlamadigim şey şu kizlar öncelikle beni unutamadığı için şans verdim ünivde 20 li yaşta sadece birkaç ay çıktık kısa idi şimdi tekrar şans verdim ama böyle hala görüşelim falan der resim ister falan ama hiç ne yapmayı seversin yapalım birlikte falan demez garip bulduk yanımda gayet sıcak yakın temas bağımlısı aramızda cinsellik geçmedi ama böyle öpme sarilma temas halinde konusmaiyiruz pek sureklli böyle temas falan iyi hoşta mesela intagramdan bazen paylaşımlar yaparım sevdiğim seylelr ilgili derim belki düşünür yapar yapmadı 14 şubat zamanı küstük hediyelesemedik sonradan yapar belki dedim hiç konusu geçmedi kizlar sizce ben bunla evlensem beni nasıl hayat bekliyor?gerçekten sevdigiji söylüyor bunca yıl unutamamis kaç kere araya arkadaşlar girdi öyle fırsat verdim bunun ki aşk değilde ne ? Huyları böyle olan erkek var mi (Bugün anlık görüsurmuyuz dedim işi varmış 1 saatte olsa görüşürüz diye düşündüm ama istekli değildi dünden söyleseydin işimi ona göre ayarlardim dedi. Bozuldum açıkçası
Bu doğruAy cmmm önceden beni çok seven biri vardı kıskançlıktan bitti o mesela yarım saat bile olsa görmeye geldi bu böyle yapmadı .madem bu kadar seviyorsun insan gormem icin can atar
Yıllar yılı önce terkettim zaten birkaç sonra belki de o yüzden yarim kalan aşk oldigu için onun tarafından beni unutmadi tamamlayıp kendi mi kaçacak acaba bu sefer bırakıp giden tarafBu konuda haklısın ben de böyle bir iliskiden geçmiştim seven insan herşeyi yapar sana bu huzursuzluklari yaşatmazdı deneyip te dönüş te alamamissin madem ondan önce sen onu terk et o zaman erkekler huzursuz hissediyor ve seni unutmuyorlar xd
Hiç sevmem bu tür davranışları. Erkek peşinden kosmali bana göre bahane uretmemeli. Cimri erkekle evlilik kabus gibi olur.merhabalar kizlar daha önceden de konu açmıştım eski üniversiteden olan exle konuşmaya başladık diye birkaç görüşme daha oldu anlamadigim şey şu kizlar öncelikle beni unutamadığı için şans verdim ünivde 20 li yaşta sadece birkaç ay çıktık kısa idi şimdi tekrar şans verdim ama böyle hala görüşelim falan der resim ister falan ama hiç ne yapmayı seversin yapalım birlikte falan demez garip bulduk yanımda gayet sıcak yakın temas bağımlısı aramızda cinsellik geçmedi ama böyle öpme sarilma temas halinde konusmaiyiruz pek sureklli böyle temas falan iyi hoşta mesela intagramdan bazen paylaşımlar yaparım sevdiğim seylelr ilgili derim belki düşünür yapar yapmadı 14 şubat zamanı küstük hediyelesemedik sonradan yapar belki dedim hiç konusu geçmedi kizlar sizce ben bunla evlensem beni nasıl hayat bekliyor?gerçekten sevdigiji söylüyor bunca yıl unutamamis kaç kere araya arkadaşlar girdi öyle fırsat verdim bunun ki aşk değilde ne ? Huyları böyle olan erkek var mi (Bugün anlık görüsurmuyuz dedim işi varmış 1 saatte olsa görüşürüz diye düşündüm ama istekli değildi dünden söyleseydin işimi ona göre ayarlardim dedi. Bozuldum açıkçası
Hep o peşimden koştu ama sürekli reddetmsitim barışmak isteyince yıllar önce şimdi şans verdim 2 aydır kendisine bugün de dedim gel görüşelim işi vardı ama olsada 1 saat vakit ayirabilirdi gidip gelmek zor olacak dedi şaşırdım madem yanıp tutusuyorsun benim için ben olsam yarım saat bile olsa görmeye giderim. Cimriden de kasıt düşüncesiz yani ben acıktım desem anca yoksa zorlama yokHiç sevmem bu tür davranışları. Erkek peşinden kosmali bana göre bahane uretmemeli. Cimri erkekle evlilik kabus gibi olur.
Erkek için bir kızı alıp ailesiyle tanıştırmak bağlayıcı bir şey değil. Kimlerle tanışmıştır o aile size gelene kadar ohoo.Geçen annesiyle tanıştıracakti ben hazır değilim dedim önce seni biraz daha tanıym dedim niyeti ciddi olmasa demez ama bilmiyorum cevremdekielr durumu iyi rahat edersin diyor seni seviyor ama içimdeki ses isterse durumu iyi olsun sana ilgili olmazsa herşey boş diyor
Çok yüksek ihtimal biliyor musun çünkü olmayacağını anladığım anda terk ederim ve hep bana geri dönerlerYıllar yılı önce terkettim zaten birkaç sonra belki de o yüzden yarim kalan aşk oldigu için onun tarafından beni unutmadi tamamlayıp kendi mi kaçacak acaba bu sefer bırakıp giden taraf
yarım kalan aşk değil de başka şeyler gibi geldi ama yine de siz bilirsiniz.Ben kendisine de dedim yarım kalan aşkın var bana karşı ondan bu istek ama sanki evlense ilerde o balon Soner gibi
yarım kalan aşk değil de başka şeyler gibi geldi ama yine de siz bilirsiniz.
Çocuk desen dicem işleri nasıl yonetiyor diyorum bircon iş dalı ile uğraşıyor ama ikili sevgili diyologi yok gibiKendine akli basinda birini bul olgun, mantikli.
Bunun naptigi belli bile degil .
Cocuk gibi o ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?