Böyle erkekler nasıl biridir?

aytenkarcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
58
40
3
28
merhabalar kizlar daha önceden de konu açmıştım eski üniversiteden olan exle konuşmaya başladık diye birkaç görüşme daha oldu anlamadigim şey şu kizlar öncelikle beni unutamadığı için şans verdim ünivde 20 li yaşta sadece birkaç ay çıktık kısa idi şimdi tekrar şans verdim ama böyle hala görüşelim falan der resim ister falan ama hiç ne yapmayı seversin yapalım birlikte falan demez garip bulduk yanımda gayet sıcak yakın temas bağımlısı aramızda cinsellik geçmedi ama böyle öpme sarilma temas halinde konusmaiyiruz pek sureklli böyle temas falan iyi hoşta mesela intagramdan bazen paylaşımlar yaparım sevdiğim seylelr ilgili derim belki düşünür yapar yapmadı 14 şubat zamanı küstük hediyelesemedik sonradan yapar belki dedim hiç konusu geçmedi kizlar sizce ben bunla evlensem beni nasıl hayat bekliyor?gerçekten sevdigiji söylüyor bunca yıl unutamamis kaç kere araya arkadaşlar girdi öyle fırsat verdim bunun ki aşk değilde ne ? Huyları böyle olan erkek var mi (Bugün anlık görüsurmuyuz dedim işi varmış 1 saatte olsa görüşürüz diye düşündüm ama istekli değildi dünden söyleseydin işimi ona göre ayarlardim dedi. Bozuldum açıkçası

Son düzenleme:
Hıc güzel bı ilişki değil temas tamm da muhabbet nerede, kim ne sever sevmez, kim ne yapar yapmaz, bunlar gerekmiyor mu yani, havadan sudan muhabbetler, ince dusunceler mutlu etmek için adımlar gerekmiyor mu, daha önceki konunda da demişsin zaten değerli hissettirmiyor diye, ilişki devam.etse de alacağım tek şey bu, fazlasını bekleme. Malzeme bu.

14 Subat'ta hediye almamak icin kusmus diye yorumladim, sizi yanlis hatirlamiyorsam sans vermissiniz artik kacma vakti der uzaklasirdim.

1960 model erkekler gibi annesi şey diyormuş yemeğini temzilgihii düzenini kuracak biri olsun diyormus bu da bu kafa da ise korkuyorum abisi öyle evlenmiş en son görücü usulu

Yaş gidiyor, iş yok, düzen yok kafasıyla evliliğe sığınmaya çalışıyorsun ama yanlış yapacaksın bence, ex mex uğraşma kendine düzen kur. Bak ne güzel o da hizmetçi arıyor o aradıkları hizmetçi olma. Armut dibine elma mı düşecek?

Hediye almamak için ayrılmış sevgililer gününde.. artı temas ediyor çünkü tek istediği şey bu merak etmiyor sizi
Şimdiden ilgisiz ve saçma davranıyor evlenirsen şu an yaşadığın x10 hayat bekliyor artı annesi ablası danası eklenecek
Bir de geleneksel falan demiş ya iğrenç paspas edecek birini arıyor bunu söyleyebilmesi de çok kötü ya ağzının payını verseydiniz keşke

Şuan nasılsa, evlendikten sonra iki katı olur. Kusura bakmayın ama ilişkiniz bana aşırı saçma geldi. Öpmekten, sarılmaktan konuşamamak nedir? Sizi merak etmiyor, tanımaya çalışmıyor..

Ben ayrıldım 5 gün kala değersiz hissettim kendimi ama sonra geliyor seni sevmesem seni hep sorarmiyim sürekli benden günlük foto ister özledim der şeytan tuyudr var kandırıyor beni bir seviyor diyorum sonra yine başa dönüyorum

Yani saydığınız şeyler sevgiyi göstergesi değil ki !günlük fotoğraf istemek özledim demek sormak?
Bir de sevmesem şöyle yapar mıyım lafı direk sevmediğinin göstergesi bunu herkes bilir
Sevildiğini tam hissetmiyorsanız sevilmiyorsunuzdur

28 yaşındasınız yanlış görmediysem. Karşınızda da bu yaşlarda biri olduğunu düşünürsek daha oturmuş bir karakter, sizi tanımaya ve anlamaya yönelik soru soran, konuşan biri olmalı bence. Temas zaten olur. Varsayalım evlendiniz, şu anki ilgisizlik durumunu kaldırabilecek misiniz? Zaten evlenince azalacak, çocuk olunca daha da azalacak. Sizi anlamayan biri ve ilerde kendinizi sadece ona odaklı bir hayatın içinde bulacaksınız gibi duruyor. Böyle biriyle vakit harcamayın derim.

Size tavsiyem kendinizi tanıyın. Kendinizi tanımadan bir başkasını tanıyamaz ve bu insan bana uygun biri mi sorusuna sağlıklı bir cevap veremezsiniz.

Aşk maşk değil beyni yarım kalanı tamamlıyor 14 şubatta hediye almamak için yalandan küsmüş resmen ne evlenmesi ya hahhshshr

Evlendikten sonra sizi afedersin de bok gibi bir hayat bekliyor. Saçma sapan bir koca olur bundan. En iyi ihtimalle sabah işe gidiyorum, akşam eve geliyorum, kumar yok, aldatma yok, dövmüyorum sövmüyorum kocası olur bundan. Bir gram ilgi, şevkat, şımartılma istesen asla göremeyeceksin. Mal gibi elinde kumanda saatlerce tv karşısında oturur bu tipler.

Doğru düzgün muhabbet veya sevgililik hayatı olmamış bile evlilik fikri nereden çıktı ki? Bence adam sizinle evlilik düşünmüyor oyalanıyor öyle vakit geçiriyor sonra başkalarına yazıyor falan

Eee kendin de biliyorsun zaten adam da sana evrt cnm öyle diyecek değil ya
Geçen annesiyle tanıştıracakti ben hazır değilim dedim önce seni biraz daha tanıym dedim niyeti ciddi olmasa demez ama bilmiyorum cevremdekielr durumu iyi rahat edersin diyor seni seviyor ama içimdeki ses isterse durumu iyi olsun sana ilgili olmazsa herşey boş diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…