- 31 Ocak 2025
- 58
- 40
- 3
- 28
- Konu Sahibi aytenkarcan
-
14 Subat'ta hediye almamak icin kusmus diye yorumladim, sizi yanlis hatirlamiyorsam sans vermissiniz artik kacma vakti der uzaklasirdim.merhabalar kizlar daha önceden de konu açmıştım eski üniversiteden olan exle konuşmaya başladık diye birkaç görüşme daha oldu anlamadigim şey şu kizlar öncelikle beni unutamadığı için şans verdim ünivde 20 li yaşta sadece birkaç ay çıktık kısa idi şimdi tekrar şans verdim ama böyle hala görüşelim falan der resim ister falan ama hiç ne yapmayı seversin yapalım birlikte falan demez garip bulduk yanımda gayet sıcak yakın temas bağımlısı aramızda cinsellik geçmedi ama böyle öpme sarilma temas halinde konusmaiyiruz pek sureklli böyle temas falan iyi hoşta mesela intagramdan bazen paylaşımlar yaparım sevdiğim seylelr ilgili derim belki düşünür yapar yapmadı 14 şubat zamanı küstük hediyelesemedik sonradan yapar belki dedim hiç konusu geçmedi kizlar sizce ben bunla evlensem beni nasıl hayat bekliyor?gerçekten sevdigiji söylüyor bunca yıl unutamamis kaç kere araya arkadaşlar girdi öyle fırsat verdim bunun ki aşk değilde ne ? Huyları böyle olan erkek var mi
1960 model erkekler gibi annesi şey diyormuş yemeğini temzilgihii düzenini kuracak biri olsun diyormus bu da bu kafa da ise korkuyorum abisi öyle evlenmiş en son görücü usuluHıc güzel bı ilişki değil temas tamm da muhabbet nerede, kim ne sever sevmez, kim ne yapar yapmaz, bunlar gerekmiyor mu yani, havadan sudan muhabbetler, ince dusunceler mutlu etmek için adımlar gerekmiyor mu, daha önceki konunda da demişsin zaten değerli hissettirmiyor diye, ilişki devam.etse de alacağım tek şey bu, fazlasını bekleme. Malzeme bu.
Ondan önce ben istemedim donra tekrar aklımı çeldi o dönem bir 5 günluk ayrılık dolu14 Subat'ta hediye almamak icin kusmus diye yorumladim, sizi yanlis hatirlamiyorsam sans vermissiniz artik kacma vakti der uzaklasirdim.
Şuan nasılsa, evlendikten sonra iki katı olur. Kusura bakmayın ama ilişkiniz bana aşırı saçma geldi. Öpmekten, sarılmaktan konuşamamak nedir? Sizi merak etmiyor, tanımaya çalışmıyor..merhabalar kizlar daha önceden de konu açmıştım eski üniversiteden olan exle konuşmaya başladık diye birkaç görüşme daha oldu anlamadigim şey şu kizlar öncelikle beni unutamadığı için şans verdim ünivde 20 li yaşta sadece birkaç ay çıktık kısa idi şimdi tekrar şans verdim ama böyle hala görüşelim falan der resim ister falan ama hiç ne yapmayı seversin yapalım birlikte falan demez garip bulduk yanımda gayet sıcak yakın temas bağımlısı aramızda cinsellik geçmedi ama böyle öpme sarilma temas halinde konusmaiyiruz pek sureklli böyle temas falan iyi hoşta mesela intagramdan bazen paylaşımlar yaparım sevdiğim seylelr ilgili derim belki düşünür yapar yapmadı 14 şubat zamanı küstük hediyelesemedik sonradan yapar belki dedim hiç konusu geçmedi kizlar sizce ben bunla evlensem beni nasıl hayat bekliyor?gerçekten sevdigiji söylüyor bunca yıl unutamamis kaç kere araya arkadaşlar girdi öyle fırsat verdim bunun ki aşk değilde ne ? Huyları böyle olan erkek var mi
Ben ayrıldım 5 gün kala değersiz hissettim kendimi ama sonra geliyor seni sevmesem seni hep sorarmiyim sürekli benden günlük foto ister özledim der şeytan tuyudr var kandırıyor beni bir seviyor diyorum sonra yine başa dönüyorumHediye almamak için ayrılmış sevgililer gününde.. artı temas ediyor çünkü tek istediği şey bu merak etmiyor sizi
Şimdiden ilgisiz ve saçma davranıyor evlenirsen şu an yaşadığın x10 hayat bekliyor artı annesi ablası danası eklenecek
Bir de geleneksel falan demiş ya iğrenç paspas edecek birini arıyor bunu söyleyebilmesi de çok kötü ya ağzının payını verseydiniz keşke
Yani saydığınız şeyler sevgiyi göstergesi değil ki !günlük fotoğraf istemek özledim demek sormak?Ben ayrıldım 5 gün kala değersiz hissettim kendimi ama sonra geliyor seni sevmesem seni hep sorarmiyim sürekli benden günlük foto ister özledim der şeytan tuyudr var kandırıyor beni bir seviyor diyorum sonra yine başa dönüyorum
Aşk maşk değil beyni yarım kalanı tamamlıyor 14 şubatta hediye almamak için yalandan küsmüş resmen ne evlenmesi ya hahhshshrmerhabalar kizlar daha önceden de konu açmıştım eski üniversiteden olan exle konuşmaya başladık diye birkaç görüşme daha oldu anlamadigim şey şu kizlar öncelikle beni unutamadığı için şans verdim ünivde 20 li yaşta sadece birkaç ay çıktık kısa idi şimdi tekrar şans verdim ama böyle hala görüşelim falan der resim ister falan ama hiç ne yapmayı seversin yapalım birlikte falan demez garip bulduk yanımda gayet sıcak yakın temas bağımlısı aramızda cinsellik geçmedi ama böyle öpme sarilma temas halinde konusmaiyiruz pek sureklli böyle temas falan iyi hoşta mesela intagramdan bazen paylaşımlar yaparım sevdiğim seylelr ilgili derim belki düşünür yapar yapmadı 14 şubat zamanı küstük hediyelesemedik sonradan yapar belki dedim hiç konusu geçmedi kizlar sizce ben bunla evlensem beni nasıl hayat bekliyor?gerçekten sevdigiji söylüyor bunca yıl unutamamis kaç kere araya arkadaşlar girdi öyle fırsat verdim bunun ki aşk değilde ne ? Huyları böyle olan erkek var mi
Sözde durumalri iyi şirketleri var neden kaçsın diyorum gerçi ayrılan benimAşk maşk değil beyni yarım kalanı tamamlıyor 14 şubatta hediye almamak için yalandan küsmüş resmen ne evlenmesi ya hahhshshr
Ben kendisine de dedim yarım kalan aşkın var bana karşı ondan bu istek ama sanki evlense ilerde o balon Soner gibiAşk maşk değil beyni yarım kalanı tamamlıyor 14 şubatta hediye almamak için yalandan küsmüş resmen ne evlenmesi ya hahhshshr
Alıp sonradan verebilirdi zor değilSözde durumalri iyi şirketleri var neden kaçsın diyorum gerçi ayrılan benim
Eee kendin de biliyorsun zaten adam da sana evrt cnm öyle diyecek değil yaBen kendisine de dedim yarım kalan aşkın var bana karşı ondan bu istek ama sanki evlense ilerde o balon Soner gibi
Geçen annesiyle tanıştıracakti ben hazır değilim dedim önce seni biraz daha tanıym dedim niyeti ciddi olmasa demez ama bilmiyorum cevremdekielr durumu iyi rahat edersin diyor seni seviyor ama içimdeki ses isterse durumu iyi olsun sana ilgili olmazsa herşey boş diyorEee kendin de biliyorsun zaten adam da sana evrt cnm öyle diyecek değil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?