Böyle erkekler nasıl biridir?

Aileyle tanışmak ciddiyet değildir ya ailem bütün sevgililerimi bildi tanıştı ama ben gidip içinden hiç annemin babamın adını bile duymadığıyla evlendim bu bir ciddiyet göstergesi değil

Aileyle tanışmak ciddiyet değildir ya ailem bütün sevgililerimi bildi tanıştı ama ben gidip içinden hiç annemin babamın adını bile duymadığıyla evlendim bu bir ciddiyet göstergesi değil
Öyle kafam karışık ki erkek olsam diyorum hatta erkeği bırakın kız halimle böyle birini yana yana aşık olup sevsem o erkeğe dünyanın en değerli insanı olduğunu hissettirirdim

Sizinle ciddi düşünmüyor
Evlilik düşünmeyi bırakın

Ya her seyi gectim, muhabbet edemediginiz, beraber bir sey yapamadiginiz bir adami nasil sevebiliyorsunuz ki? Sikintidan olurum, buz gibi sogurum ben oyle adamdan. Ne o oyle surekli fotograf falan istemeler bir de, ergen gibi. 14 Subat'ta da resmen hediye almamak icin ayrilmis, bence ipini salin gitsin. Koca degil sevgili bile olmaz bundan.

Tek amacı birlikte olmak üzgünüm iac kurtar kendini ne evliliği

Seni sevmiyor ve evlilik gibi bir düşüncesi yok ama siz neden böyle biriyle gelecek istiyorsunuz ki?
Ailesigil de böyle muhafazakar gibi geldi Instagram'da biraz bakındım birinin eşiyle çekiliş fotosu yok koymamışlar hiçbiri yüzük takmıyor o da ilgimi çekti belki de değer kaygıları mi bu

Kişiliğimi bu yapısı anlamadım arkadaşlarıyla mesela fotolar atar Instagram'da cafelde böyle tatil yerinden diyorum burdan bakinca sosyal arkadascil insan sevsigiyle daha iyi olmazmi

Bence yaşı gelmiş te baskıyla kendine zoraki ilişki arıyormuş gibi geldi bir ilişkide bu tür sorulari kendine soruyorsan sağlıklı değildir zaten erkek herşeyin farkında acaba mı diye tüm yükü sirtlanma onun hayatına girmiş en iyi kadın sen olduğun için seni istemiş sadece ekstra çabası yok sanki

Geçen diyordu birçok kişi geliyor tanışmak icn lüx arabalarda gezdiği için ben seni istiyorum diyor ailesi kız bulmus kaç tane istemiyorum diyor ama beni istemezsen son çare en son ailesinon istediği ile evlenirim dedi beni bırakırsan

Al işte tam odun seni mecbura bırakıyor bu çocuğa kanma sanki o senin tek seceneginmis gibi kendine güven kendi değerini bil onun seçenekleri varsa senin de seçeneklerin vardır/----ama seni tanımıyorum dışarıdan söylenen tavsiyeleri de aklinda tutup kendi içinden geleni yapmalısın belki bizim buradan hissetmedegimiz ama senin o beni önemsiyor sinyalleri de varsa çocuk gerçekten seni seviyor olabilir yanlış kararlar vermeni de istemem bence bir sinava tabi tut çocuğu ya da açık açık konuş ki bu eğer ilişkiniz ciddiye gidicekse daha sağlam adım atmanız için temel olur

1. Temas, foto isteme vb. sevgi belirtisi değildir, zaten erkeklerin çoğu bi duygu beslemeden de cinsellik yaşayabilir.
2. Seven kişi, sizi ve ilgi duyduğunuz herseyi merak eder, siz gorusmek istemeseniz bile saçma sapan da olsa görüşmek için bahaneler uretir görmeden duramaz.
3. Sizinle sevdiği için evlilik düşünen biri eğer beni bırakırsan başka biriyle evlenmeyi düşünürüm demeyi bırakın, asla 3.kisinin bahsini yapmaz. Akli fikri gözü kalbi herseyi sizde olur. Bu adam muhtemelen karakter ve fizik olarak sizi beğenmiş ve mantık evliliği gibi olacak gözünde. Duygusal beklentileriniz şimdi bile karsilanmiyorken evlenince asla karsilanmayacak.
4. Arkanıza bakmadan kaçın

Al işte tam odun seni mecbura bırakıyor bu çocuğa kanma sanki o senin tek seceneginmis gibi kendine güven kendi değerini bil onun seçenekleri varsa senin de vardir
Su kısma kesinlikle katılıyorum. Manipüle etmeye calisiyor kızı. Anlattıklarından Bi damla sevgi kırıntısı görmedim üzgünüm. Daha iyi bi seçenek bulduğu anda uzaklaşacak. Bu konuda tehdit bile etmiş resmen

Böyle şeytan tüyü var onda birşeyler soyluy
Gecen arkadaşım dene dedi bir konuda denedim aslında istedigim sonucu alamadım düşünceli gelmedi .Birde mesela bir saatliğine de olsa görüşebiliriz çünkü söyleniyordu önceden görüşelim diye anlik dışarı çıktım 1 saatlik görüşme vakti vardı sadece bir yere gidecekti keşke sabahtan haber verseydin dedi bir yere gitmem lazım toplantısı vardı ama 1 saat bile olsa insan sevdiğini görmek için gelmez mi

Bu konuda haklısın ben de böyle bir iliskiden geçmiştim seven insan herşeyi yapar sana bu huzursuzluklari yaşatmazdı deneyip te dönüş te alamamissin madem ondan önce sen onu terk et o zaman erkekler huzursuz hissediyor ve seni unutmuyorlar xd

Alttan alttan seçenekleri vermiş kızı korkutuyor evet kendini ne saniyorsa kız denemiş bu arada beklediği şeyi de görememiş yapicak bişey yok o elindeki seçenekleri sundu ama kızın secenekleri bitti haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…