• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyle durumda nasil bir risk oluşur?

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
23
Merhaba.. ben 17 yasindayim sevgilim ise 20 yasinda bu yuzden rahat gezemiyoruz eğer polis cevirirse ne yapabilirler? (AILEM ILISKIYI BILIYOR)

Merhaba.. ben 17 yasindayim sevgilim ise 20 yasinda bu yuzden rahat gezemiyoruz eğer polis cevirirse ne yapabilirler? (AILEM ILISKIYI BILIYOR)

İlginç.

Sizin yaşlarınızda bir sürü sevgili var.

Kaç tanesinin polis çevirmesi ihtimalini kafaya taktığını merak ettim ben de.

hiçbişey..., bişey yapmaları için ailenin kızımızı kaçırdı ya da kaçtılar demesi lazım, böyle bişey olmadığına göre

ayrıca polis niye siz el ele geziyosunuz ya da kafede oturuyorsunuz desin ki

bu nerde gezdıgınıze daır
bara gıdemezsınız
+18 yerlere gıdemezsınız
bunun gıbı

polıs cevırmesı mı varmıs :D ılk defa duydum

Ülke kanunlarında böyle birşey yok, durduk yere çeviri olmaz, şeriatla yönetilen ülkelerde oluyor öyle.

Sevgilin yanında olsun olmasın ; kimliksiz dolaşma. Kimliğim yok demişsin , kayıp ilanını ver yarın.

Asıl soruna gelince + 18 bir mekanda isen ve ola ki bir polis baskını olur ise öyle kimliğimi kaybettim falan pek dinlemezler .

Tenhalarda menhalarda olası bir şikayet ya da polisin şüpheli görmesi halinde de kimlik sorabilirler. Bu durumda 17 yaşında olman değil kimliksiz olman sorun çıkarabilir.

Yani sen o kimliğini bir an önce çıkar çocuğum. Sonra gez .

Normal sartlarda ben hic bir polisi gormedim.
Bizim burada bir tepelik var, kizla oglan acayip fena haldelerdi. Umuma acik yerlerde dikkat edin dediler. Bizde sevgilimle oturuyorduk megerse arkamizdalarmis polisin sesini duyunca farkettik.
Öte taraftan sevgiliniz yada siz bir baska suctan aranmiyorsaniz neyin derdindesiniz..
kaçtı birlilte ayni evdeyiz diyorsaniz o zaman zaten nir zahmet bulsun polis

Allah iyiliğini versin. :KK48:
Polisin size müdahale etmesi için ailenin senin için kaçırılma şikayeti olması veya senin avaz avaz 'beni kaçırdı' diye bağırman lazım.

Back