- 13 Ağustos 2022
- 8.714
- 4.447
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Ama önceden calışmış şimdi degılkıFirmalar arası anlaşma var, çoğu sektörde böyledir.
Birbirlerinin elemanlarını almazlar hem etik değil hem de kötü bir prestijden korkarlar.
Yazmalısınız mutlaka, ortaya çıktığında sorun büyür.
Problem eleman çalmak dışında şirket politikaları ifşası, iç bilgi aktarımı gibi gibi uzar.Ama önceden calışmış şimdi degılkı
Ama kışın iş yok.Otelde çalışmak için yabancı dil şart değil housekeeping veya mutfakta veya çamaşırhanede yani müşterilerle birebir iletişimde olmayacağınız bir bölümde çalışabilirsiniz.
Yazma o zaman. Nerden bilecekler ki böyle bir şeyin peşine düşüleceğini sanmıyorum saçmalık çünkü. Hatta daha iyi kasa tecrüben varmış.
Birde 5 er ay çalıştım.2 kez bastım istifayı.Daha sonra başka markete girdim.İlk 1 sene güzeldi.Yonetim değişti.Sonra tazminatımı yakmayim kovsunlar diye baktım.Olmadi eşim yok seni nisanlansin diye tazminatsız çıkaracaklar.İftira atacaklar.Sgk'ya şikayet edersen mahkemede haklarını alamazsın.Nikah olursa düğüne harcarız dedi.Babam da şikayet etme dedi nikah oluversin dedi.Ben erken nikaha karsiydim.Psikolojik baskıya dayanamadım.2.5 sene çalıştım orada da.Birde sağlık problemim çıktı.Biraktim.Yazma o zaman. Nerden bilecekler ki böyle bir şeyin peşine düşüleceğini sanmıyorum saçmalık çünkü. Hatta daha iyi kasa tecrüben varmış.
Yazmak istemiosanız yazmayın cv yeDaha önce a101 ve şokta çalıştım.Bim'e başvurdum.Buralardan geleni işe almiyorlarmis.Cv ye yazmazsam alırlar mı ? A101 ' e de basvurabilirim.Nefret ede ede ama yaşayacağım yer turistik bir ilçe.Otellere gitsem yabanci dilim yok.Ve sadece yazın calisicam.Kasiyerim sizce napmaliyim ?
Kurumsal firmalarda her türlü eski çalıştığı yer, hatta ne sebeple çıktığı bile ortaya çıkar.Yazma o zaman. Nerden bilecekler ki böyle bir şeyin peşine düşüleceğini sanmıyorum saçmalık çünkü. Hatta daha iyi kasa tecrüben varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?