• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle birşey yapsam farkederler mi ?

Daha önce a101 ve şokta çalıştım.Bim'e başvurdum.Buralardan geleni işe almiyorlarmis.Cv ye yazmazsam alırlar mı ? A101 ' e de basvurabilirim.Nefret ede ede ama yaşayacağım yer turistik bir ilçe.Otellere gitsem yabanci dilim yok.Ve sadece yazın calisicam.Kasiyerim sizce napmaliyim ?
Turistlik bölgedeyseniz bi seytanlik yapip yabanci dil ögrenmeye yeltemediniz mi? Neyse yaz sezonu bitince yabanci kursa baslayin derim otellerde iyi para aliyolar

Daha önce a101 ve şokta çalıştım.Bim'e başvurdum.Buralardan geleni işe almiyorlarmis.Cv ye yazmazsam alırlar mı ? A101 ' e de basvurabilirim.Nefret ede ede ama yaşayacağım yer turistik bir ilçe.Otellere gitsem yabanci dilim yok.Ve sadece yazın calisicam.Kasiyerim sizce napmaliyim ?
sigortalı olduysan görünür

Hayir ben sok'ta 8 ay calismistim sonra bim'de (file'de) 1 yil 8 ay calistim alirlar sorun olmaz. A101'de de oncesinde 1 gunluk bir maceram olmustu :KK70: aliyorlar merak etme ama bim'den donerlerse file magazanizda calismak istiyorum de beni dinle pisman olmayacaksin. Bim'deki gibi her ise kosturmuyosun migros tarzi bir market herkesin reyonu var cok guzel ferah nezih uzun sure kalici olunacak yer. Sirkulasyon yok. Cok guzel file'de calis.

Back