-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
öncelikle teşekkür ederim yorumun için
ben bu durumda kendimi asla tutamam ve ortada bir yalan var .
bunu göz göre göre nasıl sakin olabilir mi ?
Değmez ama ne yapacaksınız yakıp yıkacak mısınız, ilişkiyi mi bitireceksiniz, öldürmeyip süründürecek misiniz?
Arkadaşım sanırım yaptığım yorumu okumadın siz kendinizi yalan söyledi diye iyice şartlandırmışsınız sanırım son zamanlardaki facedeki virüslerden haberiniz yok galiba ben facebook adresimi kapattım ama kardeşimin facesine ara sıra bakarım bir ara virüs bulaşmıştı,adına paylaşım yapıyor,bildirim gönderiyor hatta arkadaşlarını etiketliyordu resimler,karikatürler ve videolar paylaşıyordu bunu yapanda virüs,ayrıca arkadaşlarında duvarında foto,video paylaşabilir.Konu sahibi arkadaşım erkek arkadaşın girmedim diyorsa doğru söylüyordur bildirim ayarlarından da bakmışsın zaten girilmemiş gözüküyor,arkadaşları duvarında foto,video paylaşmış olabilir yada facesine virüs bulaşmıştır virüs bulaşınca sen istesen de istemesende duvarında resim,video gibi paylaşımlar yapar hatta arkadaşlarını etiketler ve onlara bildirim gider.
evet değmez doğru söylüyorsun ama şimdiden
küçük şeyler için yalan söyleyen birisi ilerde ne yapar. daha büyük yalanlar söylemeye başlar değil mi.
büyük yalanların başlangıcı böyle küçük yalanlar değilmidir zaten.
onunla bir süre konuşmak istemiyorum.
yalan karşısında kendini tutamamakla hafiye gibi adamın her yaptığını araştırmak ve kafasına kakmak aynı şey değil canım. iyiliğin için söylüyorum sen kaybedersin. en azından özür dile şu kadar zaman geçtikten sonra, ama hala kendini haklı görüyorsun. bu tutumunu bırak ve bir an önce özür dile, haksız oldugumuzda kabul etmek de bir erdemdir. yoksa bu kavgalar büyür ve sevdiğin erkek artık seni sevmez, bu kadar baskı kimsyee yapılmaz yani..
sevgilinize güven sorununuz var belli ki.
ama böyle saçma sapan şeylerle kendinizi komik duruma düşürmekten başka bişey yapamazsınız.
bari sağlam şeyler bulun da adama öyle musallat olun.
kusura bakmyın da şu yaptığınızı yapanlar burda meraba ablalarım ben 15 yaşındayım diye konu açan liseli kızlar
Arkadaşım sanırım yaptığım yorumu okumadın siz kendinizi yalan söyledi diye iyice şartlandırmışsınız sanırım son zamanlardaki facedeki virüslerden haberiniz yok galiba ben facebook adresimi kapattım ama kardeşimin facesine ara sıra bakarım bir ara virüs bulaşmıştı,adına paylaşım yapıyor,bildirim gönderiyor hatta arkadaşlarını etiketliyordu resimler,karikatürler ve videolar paylaşıyordu bunu yapanda virüs,ayrıca arkadaşlarında duvarında foto,video paylaşabilir.
Belkide yalan söylemiyor. Başkası giriyordur facesine ? sen ve kendısı bılıyomussunuz sıfreyı ama baskasıda girmıs olabılır yanı
Ben gayet olgun biriyim siz merak etmeyin.
böyle şeyleride sorun haline getiren bir insan değilim.
yalanın saçma sapanımı olur Allahaşkına?
Yalan yalan değilmidir.
Adam bana internet paketinin olmadını söylüyor uyuduğunu biliyorum bir bakıyorum gecenin o saatinde nette
Bu normal birşey mi?
sağlam bulun diyorsunuz yahu görüyorum işte
adam orda paylaşım yapıp bildirimlerine bakıyo
bana internetim yok diyor .!
çok garip eğer normal birşey ise gerçekten
hayır başkasının girme ihtimali yok
şifreyi dedğim gibi ikimiz bilyoruz
zaten o da diyor ki ben onu paylaştım ama gündüz paylaştım diyor.
ama gündüz paylaşamaz çünkü asıl site onu o saatte paylaştı
Ben özür dilemek istemiyorum
yalanı söyleyen o ben neden özür dileyim ki
kendi bilyor zaten. ben onun facesine yok susuna busuna girmesine karışan biri değilim
hangi satte kaç ta paylaşım yapmış sen bu paylamşı yapmışın neden
diye soran biriside değilim.
dün gece isterse saat başı paylaşım yapsa idi ama keşke bana yalan söylemese idi
benm ağrıma giden bu
Bana internet paketim yok diyor. uyuyorum diyor bir bakıyorum facede paylaşm yapılıyor. e bu yalan değilde nedir.
küçük yalanlar zamanla büyükleri doğurur.
Geceden beri içim içimi yiyo bana yardım edin kızlar sağlıklı düşünemiyorum siz beni aydınlatın.. Erkek arkadaşımın internet paketi yoktu en son almıştı ama bitti bana öyle dedi
Ve evinde ne bilgisayarı ne interneti var internete giremez abisi ablası da yok. gece 11 de konuştuk ve uyudu kendisi.
Ben tv bakıyordum gece 12 30 da face book adresine girdim şifresini benden ve kendisinden başka kesinlikle kimse bilmiyor.
Saat 12 de facesine girmiş bir paylaşım yapmış duvarında. siyasetle ilgili bir karikatür. ve bir tane bildirimine bakılmış.
Ben o sinirle aradım bunu. zor açtı telefonu sesi çok uykuluydu uykusunu bilirim. uyuyordu resmen söyledimden felan anlamadı sabah konuşruz ben girmedim dedi kapattı. bütün gece gözüme uyku girmedi tamam yaptığı kötü birşey değil belki ama ortada bir yalan var değil mi?
Sabah oldu . konuştuk bana ilk yazdğı şu '' ben o faceye dün girmedim,giremem çünkü; internet paketim bitti niye yalan söyleyim,ben yalancı değilm. diyelim ki girdim onu paylaştım senin karnını ağrıtacak bir durum var mı yok.
gecenin bir vakti uykumu bunun için bölüyorsun işten ne kadar yorgun geldimi bildiğin halde. ben paylaştım evet ama yeni değil diyorum anlamıyorsun yalancılıkla suçluyorsun. açıklaması bu oldu. daha önce paylaşamaz neden mi arkadaşlar
Sitede zaten bu paylaşım 11 50 de yapılmış gece o sayfada ve bunun paylaştığı saat gece 12 'de madem o saatte o girmedi o paylaşmadı bu paylaşımı kim yaptı kızlar ? kim kim o bir tane bildirime o saatte kim baktı .! aradı bağırdık çağırdk gel dedi üstünü giyin gel avea bayisine gideceğiz. soracaksın dedi internet paketim var mı yok mu dedi hadi gel dedi. bekliyorum dedi.
O zaman da benm sana diyecek iki çift sözüm var dedi.
Durum bundan ibaret kızlar bana girmedim diyor . o girmedi ise o paylaşımı kim yaptı ? bildirime kim baktı face kendi kendine öyle birşey paylaşabilir mi? soruyorum size lütfen aydınlatın beni
Ben onu daha önce paylaştım diyor ama daha önce paylaşmış olamaz. çünkü site zaten o saatte paylaşmış
İçim kuşku girdi bana diyor ki ne olmuş girdisem diyelim ki diyor ? tamam birşey olmadı ama ortada bir yalan var..
Ne yapacağımı şaşırdım. eğer kendinden emin olmasa bana gel hadi bekliyorum gideceğiz demez demi avea bayisine
Napacağımı neye inanacağımı bilmiyorum yalana tahammülüm yok kızlar beni aydınlatın lütfen çok zor durumdayım
Ve şu an da o paylaşımı da kaldırmış .. ne yapacağımı bilmiyorum.
Virüs deniliyor ama o diyor ki ben onu paylaştım ama gündüz paylaştım diyor peki bu nasıl oluyor.
Gündüz paylaşamaz çünkü onun paylaştığı site zaten onu o saatte paylaşıyor ve ardından 5 dak. sonra bu paylaşıyor
sonra sabah ne hikmet ise o paylaştını kaldırıyor
garip değil o halde bunlar demi hiç garip değil..