Böyle birşey olabilir mi gerçek hangisi yardım edin kızlar :(

evet sorun haline getiriyorum
ortada bir yalan var farkındamısınız ne yapım yalana göz mü yumuyum. ?

E iyi de yalan da yokmuş ki... :) Bakın facebook dediğiniz nihayetinde kul yapısı bir olay. Sık sık bu tip hatalar veriyor. Hadi onu geçtim. Diyelim ki sevgiliniz gece uyku tutmadı, interneti de yok, girdi hattından internete ve böyle bir paylaşım yaptı. Ne yapması gerekiyordu. Sizi arayıp 'hayatım ben sana uykum var uyuyucam dedim ama uyku tutmadı, izin verirsen facebook'ta bir paylaşım yapmak istiyorum.' demesi mi gerekiyordu yalancı olmamak için. Cidden çok tuhafsınız. Sizin hiç birine uykum geldi deyip, yatağa yattıktan sonra uykunuzun kaçtığı olmadı mı mesela. Adam yalancı olmamak için yataktan da mı çıkmasın... Tuhaf çok tuhaf...

fazla dertsiz bir hayatınız var galiba sorun ettiğiniz şeye bakılırsa....
sevgiliniz size sürekli yalan söylediği içinmi bu kadar küçük birşeyi problem haline getirdiniz ya da yalan söyleyen biri değilse neden gece 12de adamı uyandırıp hemen hesap sordunuz daha önce yalanını yakalamadıysanız sakince bekleyip vardır mantıklı bir açıklaması diyebilirdiniz

facede bazen virüs oluyor. o kişinin faceine bulaşmışsa ondan habersiz paylaşımlar yapabiliyor. bende oldu. ve sırf bu yüzden yeni bir face açtınm
yani belkide öyle olmuştur.

Son düzenleme:
facede bazen virüs oluyor. o kişinin faceine bulaşmışsa ondan habersiz paylaşımlar yapabiliyor. bende oldu. ve sırf bu yüzden yeni bir face açtınm
yani belkide öyle olmuştur.

Olmazzz mutlaka yalan söylemiştir. Yani yalan söylediğini ispatlamaya çalışıyoruz şuracıkta.
Onu bunu geçtim de ben karşındaki insan olsam bu kadar gırtlağıma oturmasına izin vermezdim.

arkadaşın güveni önceki ilişkisinde fazlaca zedelenmiş sanırım ısrarla takılmış bu konuya
uyuyorum demiş uykusu gelmemiş internet paketi olmamasına rağmen kendi faturasından veya konturundan faceye girip paylaşım yapmış sana aşkım uykum kaçtı paketim yok biliyorsun ama canım girmek istedi bir paylaşım yapıp cıkacam haberın olsun mu deseydi

birini mi aratmış veya biriyle mi yazışmış ki gecenin yarısı aranıp sorguya çekiliyor

adam sana face sifresini bile vermiş böyle böyle uzaklaştırırsın ben sana söyleyim.

benim paranoyak biri vardı ailemle yemege cıkıyoruz dedim ama inanmamıs kafasında planlar kurup gittiğimiz restoranta gelmişti sanıyormuş ki onu aldatıyorum. o an bitti benim için noktayı koydum yani

boyle bir şey sabah gelmişti benım de basıma ben faceye hıc onlıne gırmem o sabah 11 gıbı nedense onlıne gırdım baktım bızımkı sohbetten 10 dk once falan cıkmış.. Uyuyor snaıyordum ki biz uyanır uyanmak arasırdık.. yanı ben genelde erken kalkarım o gec kalkardı ve uyanır uyanmaz arardı... Neyse ben aradım bir sure sonra uykulu bir sesle actı teli... telefonuyla girme olasılıgı yoktu cunku bıldıgın takozdu o ara teli... telle gırse hanı dıycem uyku arasında girdi cıktı ben arada yaparım cunku :) nete girmesi için PC yı acmadsı lazım ..velhassıl ben sordum bu inkar etti.. yok sonra dun gece netimiz gitmişti tamırcı cagırdık odur belkı vs. kıvırmalar yok kardeşim acmıstır belkı seklınde kıvırmalar vs... cocuk gibi.. sorun degıl gırsin ama işte böyle yalan söylenmesin göz göre göre... ben inanmadım tabi ama büyütmedim de ... yazdım bir kenara...

Seninki de muhtemelen yalan söyluyordur.. Onun yerine baskası girip paylaşmadıysa... Cok dert edılecek bir şey degil.. Fazla dramatik yazmışsın canım ... burada yalan söylenıyor olma ihtimali iğrenç bu kadar basit bir şey için ...

Son düzenleme:
Neden gece gece onun face sayfasına girmeye gerek görüyorsun yani şifre var diye sürekli kontrol etmeyi bir de gece arayıp vay bunu paylaşmışsın demeyi sağlıklı bulmuyorum saat farklu gözükebilir bunun kolayı da var öbür gün teli alur bakarsım nete girersim kotasına bakarsın ne kadar kullanıldığı gözüküyor telde zaten.baktım hala kotaso var neden yalam söyledin dersin paralı da girse bi kızla mesajlaşması yok ki bi paylaşım sadece hem yeni telde konuşmuşsunuz ilgisizlik yok yani sürekli hesabına girip herşeyden hesap soracaksanuz çocuğun işi zor yani aynı şey size yapılsa rahatsız olmaz mısınız.

Her yorumunuzu okuduğumda sevgilinize bir kat daha acıdım.
Adamın yalan söylemediğine, facebook hatası olabileceğine dair bir sürü şey söylenmiş.
Hepsini bir hışımla reddedip, adamı illa yalancı çıkarmaya çalışıyorsunuz.
Allah sevgilinizin yardımcısı olsun. Çok bile kibar davranmış

Bir gün kuzenim akşam faceme bakacağını söyledi ve baktı... Başka pc den bilgisayarıma girince bana mail geliyor, şu şehirden şu saatte girildi diye. Sabah mail kutuma bir baktım, gece 3'te kayseriden biri girmiş. Kuzenim manisada ve akşam 10'da girmişti. Hemen panikleidm, kimler benim faceme taa kayserilerden hemde gece 3lerde giriyor diye..
Sorun sonradan anlaşıldı. Klasik facebook hatası
Akşam 10u gece 3 diye yollamış bana

sevgilim beni bunun için arayıp hesap sorsa, sanane derdim açıkcası. benim kişiliğim, hayatım yok mu heran herşeyi hesap vericem
ay sana uyuyorum dedim ama bi bakıp çıkıcam demeliydi sanırım
fazla kısıtlanmaya başlandı mı birisi kaçar gider, net.

ayyyy bu nedir böyle Allah aşkına
sanki adam seni aldatmış gibi hareketler
sevgilin çok şımartmış seni belli
valla tepesine çıkmaya müsait olmuşsun
eşim beni böyle bişey için arasa sevgilim de demiyorum
SANANE derim küt diye..

öncelikle teşekkürler yorumunz için
dediğiniz gibi çok büyük bir sorun değil biliyorum abarttığımında farkındayım ama
o böyle birşey için bile yalan söylüyorsa diğer konular da da şüpe ederim bende yazdım bir kenara ve çıkmıcak aklmdan
bende şaştım kaldım canm inan ki ne düşününeceğimide bilemedim

Siz sorunu anlamıyorsunuz sanırım.
benim onu kısıtladğım felan yok neden bunu deyip duruyorsunuz sürekli
benim derdim onun bana yalan söylemesi ve göz göre göre hala inkar ediyor olması
bu normal geliyo bu çok tuaf asıl

Dikkat et senin masum bile olsa en ufak bir yalanını yakalamasın ,bunun acısını senden çok fena çıkartır ...

Ve kendinden daha çok soğutmak istiyorsan bu yaptıklarına devam et ...

Beni burda bazı arkadaşlar çok yalnış anladı
Beni sevgilisini sıkan tepesine çıkan biri olarak gördünüz ama ben öyle biri değilim kendimide iyi tanıyorum.
Değilim.. Benim kızdığm bana yalan söylenmesi
Herkez demiş ki paylaşşın girsin sana mı soracak sana mı söyleyecek senden mi izin alacak?
Cevap veriyorum; hayır benden izin almayacak bana sormayacak bende karışmam zaten neden bunu paylaştın niye uyumadın niye bu saatte bunu paylaştın .! demem asla demem ne haddime.. o kadar da değil İşin içinde yalan.
Bana 4 5 gün önce internet paketinin bittiğini söyledi. kontruda yok su anda sadece sms ve konuşma hakkı var.
Ücretli olarak internete de giremez. Bana neden yalan söylüyo
Ben gece onu gördüm durdum düşündüm. hemen aramadım hani dedim internet paketi yoktu?
HAni girmiyordu.. neden bu yalanlara gerek duydu evet bilyorum paylaştığında birşey yok
Hiç birşey yok.. aldatma vs hiç birşey ama yalan var arkadaşlar. Bana bu yalanı söyleme gereği neden duyuo
Ben üstelik ilk olarak güzellikle sordum. tersledi kapattı yüzüme.
dışardan bakıldında anlıyorum beni suçlu görüyorsunuz ama birazda içindeymiş gibi bakarsanız ?
Bu büyük çok kötü iğrenç bir yalan değil biliyorum ama sonuçta bana yalan söyledi. ve hala gözümün içine baka baka yalan söylüyor gidelim dedim avea bayisine neden ses soluk çıkmadı o halde?
Bir face book için değmez ben herşeyin farkındayım ama ortada bir yalan olmasını hazmedemiyorum.
her insan farklı düşünür farklı yorumlar. ama ben böyle düşünüyorum. Hayırlısı olsun artık.

Adamı o kadar sindirmişsiniz ki face girerken bile hesap verir olmuş. Yalana itmişsiniz gibi gordum ben durumu.

Dikkat et senin masum bile olsa en ufak bir yalanını yakalamasın ,bunun acısını senden çok fena çıkartır ...

Ve kendinden daha çok soğutmak istiyorsan bu yaptıklarına devam et ...

Ben her zaman. ona karşı dürüst oldum asla ilişkimize yalan katmadım bu konularda.. Ve birşeyi onun gözlerine baka baka inkar etmedim.
bunun harici bir kaç olay daha var ve bununla beraber içimde birikmiş
sadece bu olsa bende belki sizin gibi aman der veya abartmadan geçerdim ama bu kez yapamadım işte
Adam gözümün içine baka baka hala inkar ediyor bilyormusunuz?[
/FONT]

İyi bur internet kullanicisi olarak soyluyorum. Facebook kendi kendine paylasim yapar. Arkadaslarinizin duvarinda, arkadaslarinizi etiketleyerek veya kendi duvarinizda. Bu bir cesit virustur. Ayrica yapilan paylasimin saatine bakmissiniz tarih kisminida baktinizmi? Bu kadar sorun edip didiklemek istiyorsaniz hareketler dokumunden saatlerinizi ayirarak tek tek ne yapmis hangi gun hangi saatte bakin. Lakin davranisiniz hic normal psikolojideki insan davranisi degil. Ortada kanitlayabildiginiz hic bir sey yokken erkek arkadasinizi yalancilik gibi bir durumla ciddi sekilde itham ediyorsunuz. Herkes sucu kanitlanana kadar masumdur. Madem diyelim siz bu kadar eminsiniz yalan soyledigine terkedin adami. Adamcagizda rahat bi nefes almis olur. Yada en iyi ihtimalle bir psikologtan destek alin. Boyle bir seyle bit insani yalancilikla suclamak uykusundan uyandirmak gunu kendinize ve ona zehir etmek hic ama hic normal degil.

Adamı o kadar sindirmişsiniz ki face girerken bile hesap verir olmuş. Yalana itmişsiniz gibi gordum ben durumu.

Bakın yine anlatamıyorum ben çıldıracağım..
O bana hiç bir zaman faceye girerken birşeyler paylaşırken hesap vermez bende hesap vermesini istemem neden anlamıyorsunuz bunu?
Ama bana yalan söyledi ben ona girme demedim paylaşma demedim bana yalan söyledi. !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…