- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.126
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
evet sorun haline getiriyorum
ortada bir yalan var farkındamısınız ne yapım yalana göz mü yumuyum. ?
facede bazen virüs oluyor. o kişinin faceine bulaşmışsa ondan habersiz paylaşımlar yapabiliyor. bende oldu. ve sırf bu yüzden yeni bir face açtınm
yani belkide öyle olmuştur.
Gerçekten bunu mu sorun yaptın? Uğraşacak daha büyük dertlerin falan yok mu? Adam Facebook'una istediği saatte girer, istediği saatte paylaşım yapar, bildirimine bakar yahu senden izin mi alacak? Varsayalım ki sana uyudum dedikten sonra bir saat daha uyumadı. Varsayalım ki internet paketi bitti ama hattından internete girdi ne fark eder? Bence sana çok güzel çok da hakettiğin bir mesaj yazmış. Ben onun yerinde olsam avea bayine falan gidip de paket kontrolü de yaptırmazdım sırf sen emin ol diye. Yani resmen iyi tahammül etmiş sana. Benden sana bir tavsiye, böyle yaparak bir erkeği kendinize yakınlaştırmazsınız, en fazla topukları totosuna vura vura kaçmasını sağlarsınız. Yine de kendi bileceğiniz iş tabi...
boyle bir şey sabah gelmişti benım de basıma ben faceye hıc onlıne gırmem o sabah 11 gıbı nedense onlıne gırdım baktım bızımkı sohbetten 10 dk once falan cıkmış.. Uyuyor snaıyordum ki biz uyanır uyanmak arasırdık.. yanı ben genelde erken kalkarım o gec kalkardı ve uyanır uyanmaz arardı... Neyse ben aradım bir sure sonra uykulu bir sesle actı teli... telefonuyla girme olasılıgı yoktu cunku bıldıgın takozdu o ara teli... telle gırse hanı dıycem uyku arasında girdi cıktı ben arada yaparım cunku :) nete girmesi için PC yı acmadsı lazım ..velhassıl ben sordum bu inkar etti.. yok sonra dun gece netimiz gitmişti tamırcı cagırdık odur belkı vs. kıvırmalar yok kardeşim acmıstır belkı seklınde kıvırmalar vs... cocuk gibi.. sorun degıl gırsin ama işte böyle yalan söylenmesin göz göre göre... ben inanmadım tabi ama büyütmedim de ... yazdım bir kenara...
Seninki de muhtemelen yalan söyluyordur.. Onun yerine baskası girip paylaşmadıysa... Cok dert edılecek bir şey degil.. Fazla dramatik yazmışsın canım ... burada yalan söylenıyor olma ihtimali iğrenç bu kadar basit bir şey için ...
sevgilim beni bunun için arayıp hesap sorsa, sanane derdim açıkcası. benim kişiliğim, hayatım yok mu heran herşeyi hesap vericem
ay sana uyuyorum dedim ama bi bakıp çıkıcam demeliydi sanırım
fazla kısıtlanmaya başlandı mı birisi kaçar gider, net.
Dikkat et senin masum bile olsa en ufak bir yalanını yakalamasın ,bunun acısını senden çok fena çıkartır ...
Ve kendinden daha çok soğutmak istiyorsan bu yaptıklarına devam et ...
Adamı o kadar sindirmişsiniz ki face girerken bile hesap verir olmuş. Yalana itmişsiniz gibi gordum ben durumu.