- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
Geceden beri içim içimi yiyo bana yardım edin kızlar sağlıklı düşünemiyorum siz beni aydınlatın.. Erkek arkadaşımın internet paketi yoktu en son almıştı ama bitti bana öyle dedi
Ve evinde ne bilgisayarı ne interneti var internete giremez abisi ablası da yok. gece 11 de konuştuk ve uyudu kendisi.
Ben tv bakıyordum gece 12 30 da face book adresine girdim şifresini benden ve kendisinden başka kesinlikle kimse bilmiyor.
Saat 12 de facesine girmiş bir paylaşım yapmış duvarında. siyasetle ilgili bir karikatür. ve bir tane bildirimine bakılmış.
Ben o sinirle aradım bunu. zor açtı telefonu sesi çok uykuluydu uykusunu bilirim. uyuyordu resmen söyledimden felan anlamadı sabah konuşruz ben girmedim dedi kapattı. bütün gece gözüme uyku girmedi tamam yaptığı kötü birşey değil belki ama ortada bir yalan var değil mi?
Sabah oldu . konuştuk bana ilk yazdğı şu '' ben o faceye dün girmedim,giremem çünkü; internet paketim bitti niye yalan söyleyim,ben yalancı değilm. diyelim ki girdim onu paylaştım senin karnını ağrıtacak bir durum var mı yok.
gecenin bir vakti uykumu bunun için bölüyorsun işten ne kadar yorgun geldimi bildiğin halde. ben paylaştım evet ama yeni değil diyorum anlamıyorsun yalancılıkla suçluyorsun. açıklaması bu oldu. daha önce paylaşamaz neden mi arkadaşlar
Sitede zaten bu paylaşım 11 50 de yapılmış gece o sayfada ve bunun paylaştığı saat gece 12 'de madem o saatte o girmedi o paylaşmadı bu paylaşımı kim yaptı kızlar ? kim kim o bir tane bildirime o saatte kim baktı .! aradı bağırdık çağırdk gel dedi üstünü giyin gel avea bayisine gideceğiz. soracaksın dedi internet paketim var mı yok mu dedi hadi gel dedi. bekliyorum dedi.
O zaman da benm sana diyecek iki çift sözüm var dedi.
Durum bundan ibaret kızlar bana girmedim diyor . o girmedi ise o paylaşımı kim yaptı ? bildirime kim baktı face kendi kendine öyle birşey paylaşabilir mi? soruyorum size lütfen aydınlatın beni
Ben onu daha önce paylaştım diyor ama daha önce paylaşmış olamaz. çünkü site zaten o saatte paylaşmış
İçim kuşku girdi bana diyor ki ne olmuş girdisem diyelim ki diyor ? tamam birşey olmadı ama ortada bir yalan var..
Ne yapacağımı şaşırdım. eğer kendinden emin olmasa bana gel hadi bekliyorum gideceğiz demez demi avea bayisine
Napacağımı neye inanacağımı bilmiyorum yalana tahammülüm yok kızlar beni aydınlatın lütfen çok zor durumdayım
Ve şu an da o paylaşımı da kaldırmış .. ne yapacağımı bilmiyorum.
hakkaten gecenin 12 sinde bunun için mi adamı aradın. doğru mu söylüyo yalan mı hiçbir zaman anlayamayacaksın, o gün bekleyip de buluştugunuz bir gün sakince konuşsaydın o da meraklanırdı ve araştırırdı belki
Siz hayatınızda hiç zor durum görmemişsiniz. Paylaştıysa ne olmuş? Uykusu gelmediyse ve o arada paylaştıysa sonra da sızdıysa ne olmuş.. Bırakın su adamlar yakasını ya azıcık nefes alsınlar.
her zaman söyledim söylemeyede devam edeceğim kapatın şu facelerinizi çok gereksiz insan beynini şüpheyle doldurmaktan üzüntüye sokmaktan başka hiçbir işe yaramıyor..
öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim ama anlatamadım ben kendimi sanırım..
paylaştıysa elbette birşey yok.
birşey olmadı tabiki girebilir paylaşabilr ama
bana internet paketim yok dedi internet paketi olmadan nasıl girdi oraya ortada bir yalan var farkındamısınız.
Facebook zero uygulaması vardı eskiden belki öyle bişi olmuştur, belki de internet paketi olmadan ücretli girmiştir, ne geregi vardı diyeceğiniz icin söylememiştir.
İşin özü su aslında; insanları sıkıştırarak yalana tesvik ediyorsunuz sonra da yalan söyledi diye sızlanıyorsunuz. Kendi facebook hesabı icin, internete verdiği para icin size hesap vermek zorunda mı?