Böyle birşey olabilir mi gerçek hangisi yardım edin kızlar :(

Sevgi_MeLegi

Bir çaresi BuLunur elbet.
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
21.062
55
Geceden beri içim içimi yiyo bana yardım edin kızlar sağlıklı düşünemiyorum siz beni aydınlatın.. Erkek arkadaşımın internet paketi yoktu en son almıştı ama bitti bana öyle dedi
Ve evinde ne bilgisayarı ne interneti var internete giremez abisi ablası da yok. gece 11 de konuştuk ve uyudu kendisi.
Ben tv bakıyordum gece 12 30 da face book adresine girdim şifresini benden ve kendisinden başka kesinlikle kimse bilmiyor.
Saat 12 de facesine girmiş bir paylaşım yapmış duvarında. siyasetle ilgili bir karikatür. ve bir tane bildirimine bakılmış.
Ben o sinirle aradım bunu. zor açtı telefonu sesi çok uykuluydu uykusunu bilirim. uyuyordu resmen söyledimden felan anlamadı sabah konuşruz ben girmedim dedi kapattı. bütün gece gözüme uyku girmedi tamam yaptığı kötü birşey değil belki ama ortada bir yalan var değil mi?
Sabah oldu . konuştuk bana ilk yazdğı şu '' ben o faceye dün girmedim,giremem çünkü; internet paketim bitti niye yalan söyleyim,ben yalancı değilm. diyelim ki girdim onu paylaştım senin karnını ağrıtacak bir durum var mı yok.
gecenin bir vakti uykumu bunun için bölüyorsun işten ne kadar yorgun geldimi bildiğin halde. ben paylaştım evet ama yeni değil diyorum anlamıyorsun yalancılıkla suçluyorsun. açıklaması bu oldu. daha önce paylaşamaz neden mi arkadaşlar
Sitede zaten bu paylaşım 11 50 de yapılmış gece o sayfada ve bunun paylaştığı saat gece 12 'de madem o saatte o girmedi o paylaşmadı bu paylaşımı kim yaptı kızlar ? kim kim o bir tane bildirime o saatte kim baktı .! aradı bağırdık çağırdk gel dedi üstünü giyin gel avea bayisine gideceğiz. soracaksın dedi internet paketim var mı yok mu dedi hadi gel dedi. bekliyorum dedi.
O zaman da benm sana diyecek iki çift sözüm var dedi.
Durum bundan ibaret kızlar bana girmedim diyor . o girmedi ise o paylaşımı kim yaptı ? bildirime kim baktı face kendi kendine öyle birşey paylaşabilir mi? soruyorum size lütfen aydınlatın beni
Ben onu daha önce paylaştım diyor ama daha önce paylaşmış olamaz. çünkü site zaten o saatte paylaşmış
İçim kuşku girdi bana diyor ki ne olmuş girdisem diyelim ki diyor ? tamam birşey olmadı ama ortada bir yalan var..
Ne yapacağımı şaşırdım. eğer kendinden emin olmasa bana gel hadi bekliyorum gideceğiz demez demi avea bayisine
Napacağımı neye inanacağımı bilmiyorum yalana tahammülüm yok kızlar beni aydınlatın lütfen çok zor durumdayım
Ve şu an da o paylaşımı da kaldırmış .. ne yapacağımı bilmiyorum.

hakkaten gecenin 12 sinde bunun için mi adamı aradın. doğru mu söylüyo yalan mı hiçbir zaman anlayamayacaksın, o gün bekleyip de buluştugunuz bir gün sakince konuşsaydın o da meraklanırdı ve araştırırdı belki

Gerçekten bunu mu sorun yaptın? Uğraşacak daha büyük dertlerin falan yok mu? Adam Facebook'una istediği saatte girer, istediği saatte paylaşım yapar, bildirimine bakar yahu senden izin mi alacak? Varsayalım ki sana uyudum dedikten sonra bir saat daha uyumadı. Varsayalım ki internet paketi bitti ama hattından internete girdi ne fark eder? Bence sana çok güzel çok da hakettiğin bir mesaj yazmış. Ben onun yerinde olsam avea bayine falan gidip de paket kontrolü de yaptırmazdım sırf sen emin ol diye. Yani resmen iyi tahammül etmiş sana. Benden sana bir tavsiye, böyle yaparak bir erkeği kendinize yakınlaştırmazsınız, en fazla topukları totosuna vura vura kaçmasını sağlarsınız. Yine de kendi bileceğiniz iş tabi...

canım facebookta ayarlar kısmında sanırım hangi pcden telden kimler giriyor çıkıo bir göz at istersen :)

Siz hayatınızda hiç zor durum görmemişsiniz. Paylaştıysa ne olmuş? Uykusu gelmediyse ve o arada paylaştıysa sonra da sızdıysa ne olmuş.. Bırakın su adamlar yakasını ya azıcık nefes alsınlar.

Nedir bu asabiyet gerçekten? Sabahı bekleyemez miydi?

Kaç yaşındasınız? Bak yalanını yakaladım, gözümden kaçmaz, her hareketinden haberdar olucam tarzında şeyler çocukça.

Olabilir, internet ortamında zaman bildirimi hataları. Bilgisayar ayarlarından olabilir, ülke tanımı farklı ise olabir. Hiç sebepsiz de olabilir, kul yapısı bu. Hem niye sizden internet aboneliğini saklasın, onu da mı kısıtlıyorsunuz?

Sizi bayilikle yüzleştirip haklı olduğunu ispat ederse, kötü bir durumda kalacaksınız...Ne kadar gereksiz yere

Ama saat kaçta paylaşım yapılmış ayan beyan ortada bir de paylaştım diyor ama o saate değiil :26: bana da saçma geldi canım,

keşke gece aramasaydın işi inada bindirdi şu an sanırım , senın gırecegını tahmın etmedı şimdi de üste çıkmaya çalışıyor gibi geldi bna :26:

Tamam ortada bir yalan var gibi anlasiliyor ama yine de bunun icin uyuyan biri uyandirilmaz.
Sistem hatasi olmustur, baska bir sorun olmustur belki bilmiyorum ama yine de hesap sorar gibi sormasaydiniz keske.
Internet paketi olmasa bile yine de internete giremez mi? Yurt disinda yasiyorum bilgim yok paket konusunda o yüzden sordum.

Bence gerçekten de büyütülecek hiç bir şey yok, neden bu kadar güvensizsiniz ki ? bu şekilde davranarak bence kendinizi ondan uzaklaştırırsınız. Çok basit sıradan bir olay, size açıklamasını da yapmış, bence olayı kapatın olmamış gibi davranın ben bu olayda erkek arkadaşınızın hiç bir hatasını göremiyorum.

Ayarlar > Güvenlik Ayarları > Aktif oturumlar 'dan bakabilirsiniz .

Hangi pcden, mobilden vs giriliyor diye . Şüphenizi giderir.

öncelikle teşekkür ederim yorumun için
ben bu durumda kendimi asla tutamam ve ortada bir yalan var .
bunu göz göre göre nasıl sakin olabilir mi ?

bence cok buyutmussun..
yalan olarak bunu baz alıp,peşine düşmen cok anlamsız..
ne bılım ben olsam sevgılıme guvenırım..
kı burda bence güven kıracak hıcbıse yok..
zarar verıyorsun ılışkıne saçma bısey ıcın..

Siz hayatınızda hiç zor durum görmemişsiniz. Paylaştıysa ne olmuş? Uykusu gelmediyse ve o arada paylaştıysa sonra da sızdıysa ne olmuş.. Bırakın su adamlar yakasını ya azıcık nefes alsınlar.

öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim ama anlatamadım ben kendimi sanırım..
paylaştıysa elbette birşey yok.
birşey olmadı tabiki girebilir paylaşabilr ama
bana internet paketim yok dedi internet paketi olmadan nasıl girdi oraya ortada bir yalan var farkındamısınız.

Paylaşım saatini doğru gördüğünden emin misin? Bir de arkadaşların dediği şekilde nereden girildiğine bak o saatte. Ben olsam ben de merak ederdim ne yalan söyliyim. Kıskanç değilim facebookuna girmem bilmem de. Enteresan durum. Adam uyuyomuş yani.

Ama 11.50de paylaşılmış diyosunuz ya öğlen olamaz mı yani ben ondan doğru baktınız mı dedim..

Facebook zero uygulaması vardı eskiden belki öyle bişi olmuştur, belki de internet paketi olmadan ücretli girmiştir, ne geregi vardı diyeceğiniz icin söylememiştir.

İşin özü su aslında; insanları sıkıştırarak yalana tesvik ediyorsunuz sonra da yalan söyledi diye sızlanıyorsunuz. Kendi facebook hesabı icin, internete verdiği para icin size hesap vermek zorunda mı?

Arkadaşlar benim derdim.. faceye girmesi değil paylaşım yapması değil . isterse gecenin 5 inde girsin uykusu kaçar girer
uyduktan sonra kalkar girer fark etmez bu benim için . hiç sorun yapmam
ama ortada bir yalan var. bana internet pakettim bitti diyor.
ve girmedim diyor girmiş belli madem böyle neden inkar ediyor?

Hayır değil tabik. kesnilikle bende bunun için kendisine asla hesap soran biri değilim.
ben telefonunu dahi kurcalamam.. içmde ona karşı bir kuşku yok
ama bana diyebilir di. evet girdim. böyle böyle internet paketim şu şekilde var vs. hiç bir şekilde sorun yapmazdım
Ama bana internet paketim yok diyor ve girmedim diyor. benim canımı sıkan bu.

Eski eşim sevgilim nişanlım ahahahhahaha benden ünvandan bol ne var konusuyoruz ben yatıyorum diyorum, deli de uykum var ama dalamıyorum o arada face instagram fln giriyorum, diyelim ki o otuz saniyede paylaşımda bulundum, uyku haliyle de hatırlayamadım, "girmedim" dedim. "girmedim" cümlesi karşı tarafa göre yalan bana göre hatırlamama.

Anlatabiliyor muyum? Özel hayata bu kadar müdahale edilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…