Böyle birşey olabilir mi gerçek hangisi yardım edin kızlar :(

Neden anlamıyorsunuz kızlar..
O bana kendi facesine girerken paylaşım yaparken veya arkadaşları ile konuşurken her neyse hesap vermez zaten ki Bende hesap vermesini istemem. hiç böyle birşeyide yapmadım asla da yapmam ben ona girmesin demedim ki
Paylaşmasın demedim. paylaşşın girsin.. sürekli girsin ama bana neden yalan söyledi.. neden yani ne gereği vardı .

Ayy tamam bacım. Bu adam sana yalan söylemiş. İlerde bin beter söyler. Sen ayrıl en iyisi.

Ayy tamam bacım. Bu adam sana yalan söylemiş. İlerde bin beter söyler. Sen ayrıl en iyisi.

burda herkez bir yalanı görmezden geliyor.
bir ilişkinin içine yalan girdimi birşeyler kopuyor işte. bunla beraber bir kaç şey daha oldu bende bizde.. birikmiş demekki
bu yüzdendir Abartmamda su an konuşmuyorum zaten artık hayırlısı olsun.

Tamam işte bence ayrıl. Bitmiş bu ilişki.

hey Allahım yarabim insanlar nelerle uğraşıyor siz ne diyosunuz dertmidir bu

[SUB] Evet bana göre dert bir itirazınız var mı ?
Ben yalanın büyüğüne küçüğüne bakmam yalan yalandır kişiliğimide sorgulayamassınız bu konuda. evet ben böyleyim.
ben her konuda anlayışlı sakin yapılı bir insanım ama yalan olmucak o işin içinde.
[/SUB]

Neden yalan söyledi o zaman. Benim aklıma birşey gelmiyor malesef. Görmenizi istemese paylaşım da yapmaz. O paylasmadiysa izin verilen uygulamalara bakın, bu tür uygulamalar oluyor kisi adına paylaşım yapan. Ama daha önce paylaştım demiş. Iyice karıştırmış. Adam gibi uyku tutmadı girdim dese problem kalmayacak. Da net paketi yokmuş. Ben çıkamadım isin icinden.

facebook da bazı sponsor baglantılar yada sayfalar olabiliyor. en basitinden dün gece bile benim sevgilim böle bi sponsor sayfayı begenmiş gözüktü. belki benim de öle begendigim sayfalar vardır bilmiyorum.

araştırıp bakmışsınız da en son 8 şubatta girmiş gözüküyormuş yani dmeek ki size yalan da söylememiş, belli ki facebook un saçmalıklarından biri, sevgilinize güvenmek yerine hala yalan söyledigini düşündüğünüze göre ya daha önceden çok büyük bir yalan söyledi size ve onu affettiginiz için pişmansınız başka bir hatasını arıyorsunuz ya da hiç güvenmiyorsunuz ona. her şekilde ispatlandı çünkü şuan sevgilinizin yalan söylemedigi, ama siz hala yalan söyledi diyorsunuz, tam olarak aklınızdan geçen bir sorun var once bunu bulup çözün derim ben, kolay gelsin

Ben seni anlıyorum ,onu sıkmadığını,bunaltmadığını söylemişsin yani çekindiği için yalan söylemiş olamaz ki bence karşındakinin tepkisinden ne kadar çekinirsen çekin yalan bi çare olmamalı..
bende şu an ayrıyım nisanlımdan mesela yalan yüzünden,neymiş tepkimden çekinmiş..
başkalarından bi facebook hesabı olduğunu duydum mesela ama kendisi inkar ediyo e kanıt da yok.
sevgilinin akşam ben paylaşmadım diyip sabah paylaştım demesi çok garip gerçekten kafanın karışması da normal.ama kendini fazla yıpratma çünkü en azından ortada yapılmış yanlış bşy yok,yalan tabi sorun ama bununda çözümü yüzyüze konuşmanız,zamana bırakma bence bi an önce konuş.
birde eminmisin şifrenin sadece ikinzde olduğundan

Bende çıkamadım işin içinden ama çoğunluk beni anlamadı neyse yapacak birşey yok.

Bende çıkamadım işin içinden ama çoğunluk beni anlamadı neyse yapacak birşey yok.

Sevgi Bu başlığı görmüştüm ama kimin açtığına dikkat etmediğim için açıp okumamıştım. Seninmiş meğer. Bence önce bir dinle kuzum. Açıklama yapmasına izin ver. Ondan sonra ne yapman gerektiğine karar verirsin. Emin ol sonrasında dinlemediğin için pişman olursun. İnandırıcılığı varsa bakarsın. Ama üstüne de gidip sık boğaz etme. Sadece doğruyu söylediğine emin ol

Teşekkür ederim haklısınız ben kendimi çok yıprattım bunun farkındayım ama ne yapıyım yalana tahammülüm yok yok çıldırıyorum bir işe yalan girince bu ufacık birşey de olsa.
Evet gece yk paylaşmadım diyo sabah paylaştım diyo hala yalan söylüyo .. beni sinir eden bu.
evet eminim canm kimse bilmiyor başka..

canım ne yaptıın son durum ne olduu :26::26:

Canım sagolasın keşke açmasaydım diyorum şimdi iiçimden
dinledim canm bir söylediği bir söylediğini tutmuyo.. benm sinirimi bozan morelimi bozan bu dinleyecek birşey kalmadı yalan söyledi bana işte oysa ne gerek vardı böyle bir yalana ben sanki ona facene girme paylaşım yapma felan mı dedim
benm öyle bir insan olmadımı az çok bilyorsunuz
benim zoruma giden bu..

Yalan bünyede etkisizlik yapmış olabilir. Artık kucuk yalanlar yalan gibi gorulmuyor.azicik yalamdan kim ölmüş! Dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…