- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
neden yalan olduğunu düşünüyorsun erkek arkadaşına güvenin bu kadar mı az belki face hesabı ele geçirildi bunu düşündün mü
Hayır değil tabik. kesnilikle bende bunun için kendisine asla hesap soran biri değilim.
ben telefonunu dahi kurcalamam.. içmde ona karşı bir kuşku yok
ama bana diyebilir di. evet girdim. böyle böyle internet paketim şu şekilde var vs. hiç bir şekilde sorun yapmazdım
Ama bana internet paketim yok diyor ve girmedim diyor. benim canımı sıkan bu.
İyi de güven yoksa sorun vardır zaten.
Şüphe etmeniz de güveninizin tam oturmadığı anlamına gelir. Yalan elbette ki yalandır fakat sizin bundan daha büyük bir sorununuz var gibi duruyor: Güvenmek
Belki o sersemlikle hatırlamıyor ya da şifreyi bir başkası biliyor...
Arkadasim sen bu adami yorgun oldugunu bile bile 12'de sen facebooka mi girdin diye uyandirmadin mi? Evet girdim deseydi ne diyecektin? "Ben de bunu merak ettim hadi sen uyu" mu? Simdi hic burda benim derdim girip girmemesi deme. Adami belki acigini yakalarim diye uyandirmissin. Facebook dokumlerinde bile cikmiyor. Hala sevgiline guvenmek yerine kuruyorsun da kuruyorsun. Yani yalanini yakalamis olsan rahatliyacaksin nerdeyse.
gözünız ile gördüğünüz birşeyin aksine siz inanırmıydınız.?
gece o saatte girilmiş
bildirimlere bakılmş ve paylaşım yapılmış
yapsın önemli değil.
ama bana yalan söylüyor
yemin ediyor internet paketim yok diyor. girmedim diyor neden yalan söylüyor
şifresini ikimizden bşaka da kimse bilmiyor
ve bana ben o paylaşımı sabah yaptım diyor.
sabah yapamaz zaten çünkü site paylaşımı gece o saatte yapmış hemen 5 dak. sonrada kendi paylaşmış
benim irdelediğim bana yalan söylemesi
hayatta en nefret ettiğim şey yalan söylenmesidir
Face kullanıcı değilim bu yüzden bilmiyorum.
Ama bu sorunu da gecenin bi yarısı sevgilinizi uyandıracak kadar da büyük bulmuyorum.
Allah başka dert vermesin.
Paylaşım yapılmış bunu sabahta sorabilirdiniz.
Hadi gece size evet yaptım deseydi ne olacaktı ? Tamam sen uyumaya devam et mi diyecektiniz ?
evet face book dökümlerinde çıkmıyor şuanda bende anlamadım bu işten
o paylaşım nasıl oldu bildirimlerine nasıl bakıldı
gece uyandırmam hataydı bunun farkındayım.
ama ortada bir yalan olması çok sıktı canımı
bunun internet paketi yok bana dediği bu ve girmediği.
ben de girdiğni gördüm bu durumda siz olsanız ne yapardınız
Ya belki sizinle konuşmak istemedi. Belki canı sıkkındı, belki bir derdi vardı ve uyuyacağını söyledi. Sonra evden birinin internet paketi varsa canı sıkılmıştır oradan girmiştir facede takılmış bir şeyler paylaşmış, sonra da uyumuştur. Gerçekten buna takılmayın ve darlamayın sevgilinizi. Her zaman sizinle konuşmaya can atacak ve size hesap verecek değil ki. Sizi kırmamak için konuşmak istememiştim dememek için yalan söylemiş olabilir. Hatta belki facebook kendi kendine saçmaladı. Bunun için sevgilinizi kırmaya değer mi? Uff. Kendinize başka uğraşlar bulun da böyle küçük şeylerle uğraşmayın bence. Kendinize zorla yalan söylettirip sonra vay bana niye yalan söyledi diyorsunuz. Adamı yalana iten sizsiniz farkındaysanız.
Ya bir insan neden sana internet paketi varken bitti desin. Aramamak için kontürüm bitti demek gibi değil ki bu? Yani sana yalan borcu mu var? Neden böyle bir yalan söylesin. Yalan söyleme hastalığı falan yoksa mantıklı mı bu? Öyle bir hastalığı varsa da herhalde başka bir şeyinden farkederdin.
Bak canım umarım bu bir seferlik bir durumdur. Çocuğu her ufak detayda boğarsan bıkar benden söylemesi. Konunu okurken ben sıkıldım çünkü. Alakasız bir insanım yani. Böyle 10 konu açsan okumayı bırakırım. Çocuk da böyle 10 kere sıkıştırsan ne hisseder bir düşün.
Küçücük bir olayı nerelere getirmişsin yahu
onun yalan söylediğini kimse görmüyor..
bende bunu anlamıyorum
ortada bir yalan var diyen cok az bana
siz diğer türlü bakıyorsunuz olaya bunun farkındamısınız.
evet niye durduk yere yalan söylesin ama bal gibi söylemiş işte
internet paketi olmasa o saatte internete nsıl girecek
girmedim diyorda o bildirimlere kim baktı paylaşımı kim yaptı peki ben yapmadığıma göre oda yapmadım diyor o halde kim yaptı?
evet bunlar olabilir .. ben onu sıkan biri değilim. ben anlatamıyorum
isterse 7/24 girsin benimle konuşmasın yine girsinn ben niye girdin demem asla hesap sormam ama
bana internet paketinin bittiğini söylüyor 5 gün önce
neden yalan söylüyor o zaman madem bitmedi madem girebilyor bana bunu söylemesi gerekmez mi ?
ben o zman niye girdin niye paylaştın mı diyecektim o saatte niye uyumadın mı diyecektim
hayır demezdim
ama ortada yalan var olay sadece face book da birşey paylaşması değiL..
Evet ortada bir yalan var ama dediğim gibi sizinle konuşmak istemeyip uyuduğunu söylemiştir. Evden birinin telefonundan internete girmiş olabilir. Baştan böyle söyleyince şimdi sizi kırmamak için 'seninle konuşmak istememiştim o yüzden uyudum dedim ama girdim evet' diyemiyor olabilir.... Kafaya takılacak bir şey değil.
evde internet paketi olan yok canm
annesi ile babasının telefonu internete giren telefonlardan değil.
Başka da evde kimse yok internete girebileceği.
bunun için yalan söylemeye değer mi ben bunu anlamıyorum