- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
bence çok abartmışsın canım..uykusu kaçmıştır internete paralı girmiştir bi bakmıştır bişey beğenip paylaşmıştır..bence bu yalan değil büyütülecek bir mesele de değil...böyle basit şeyler yüzünden huzurunuzu bozma..
ben bunda bunaltacak bir durum göremiyorum
sorun faceye girmesi birşey paylaşması o saatte girmesi değil
sorun bir yalan olması ortada..
tamam kuzum biliyorum bu söylediğin çok mantıklı ama.
bana diyeblirdi değil mi yalana başvurmak yerine
ya uykum kaçtı öyle bir girdim çıktım.
yemin ederim ağzım açıp birşey demezdim.
en ufak birşey de yalana başvurmak kötü birşey değil mi?
ayrıca konturu yok yok onuda bilyorum şimid bakıyorum aktiften girdiğide gözükmüyor. 8 şubat diyor
valla gece gece beni sevgilim arasa böyle bişey için bende yalan söylemeyi düşünürüm açıkçası...kızdığını düşünmüştür ki kızmışsında sabahta sorabilirdin fevri hareket etmişsin bu yüzden sevgiline hak veriyorum canım açıkçası...internet ortamı herşey olmuş olabilir spam de olabilir bu kadar büyütme gönlünü al barışın konuyu kapatın...
Geceden beri içim içimi yiyo bana yardım edin kızlar sağlıklı düşünemiyorum siz beni aydınlatın.. Erkek arkadaşımın internet paketi yoktu en son almıştı ama bitti bana öyle dedi
Ve evinde ne bilgisayarı ne interneti var internete giremez abisi ablası da yok. gece 11 de konuştuk ve uyudu kendisi.
Ben tv bakıyordum gece 12 30 da face book adresine girdim şifresini benden ve kendisinden başka kesinlikle kimse bilmiyor.
Saat 12 de facesine girmiş bir paylaşım yapmış duvarında. siyasetle ilgili bir karikatür. ve bir tane bildirimine bakılmış.
Ben o sinirle aradım bunu. zor açtı telefonu sesi çok uykuluydu uykusunu bilirim. uyuyordu resmen söyledimden felan anlamadı sabah konuşruz ben girmedim dedi kapattı. bütün gece gözüme uyku girmedi tamam yaptığı kötü birşey değil belki ama ortada bir yalan var değil mi?
Sabah oldu . konuştuk bana ilk yazdğı şu '' ben o faceye dün girmedim,giremem çünkü; internet paketim bitti niye yalan söyleyim,ben yalancı değilm. diyelim ki girdim onu paylaştım senin karnını ağrıtacak bir durum var mı yok.
gecenin bir vakti uykumu bunun için bölüyorsun işten ne kadar yorgun geldimi bildiğin halde. ben paylaştım evet ama yeni değil diyorum anlamıyorsun yalancılıkla suçluyorsun. açıklaması bu oldu. daha önce paylaşamaz neden mi arkadaşlar
Sitede zaten bu paylaşım 11 50 de yapılmış gece o sayfada ve bunun paylaştığı saat gece 12 'de madem o saatte o girmedi o paylaşmadı bu paylaşımı kim yaptı kızlar ? kim kim o bir tane bildirime o saatte kim baktı .! aradı bağırdık çağırdk gel dedi üstünü giyin gel avea bayisine gideceğiz. soracaksın dedi internet paketim var mı yok mu dedi hadi gel dedi. bekliyorum dedi.
O zaman da benm sana diyecek iki çift sözüm var dedi.
Durum bundan ibaret kızlar bana girmedim diyor . o girmedi ise o paylaşımı kim yaptı ? bildirime kim baktı face kendi kendine öyle birşey paylaşabilir mi? soruyorum size lütfen aydınlatın beni
Ben onu daha önce paylaştım diyor ama daha önce paylaşmış olamaz. çünkü site zaten o saatte paylaşmış
İçim kuşku girdi bana diyor ki ne olmuş girdisem diyelim ki diyor ? tamam birşey olmadı ama ortada bir yalan var..
Ne yapacağımı şaşırdım. eğer kendinden emin olmasa bana gel hadi bekliyorum gideceğiz demez demi avea bayisine
Napacağımı neye inanacağımı bilmiyorum yalana tahammülüm yok kızlar beni aydınlatın lütfen çok zor durumdayım
Ve şu an da o paylaşımı da kaldırmış .. ne yapacağımı bilmiyorum.
Çok sorguluyorsun canım.
Bırak artık kim yaptıysa. Niye yalan söylesin adam ? Alt tarafı sana bir eksisi olmayan paylaşım için.
Şuan yalan söylemediğine ben adım gibi eminim şahsen.
Sen böyle yaparak onu yalana itiyorsun. Bir paylaşım için alt tarafı.
Yalana tahammülüm yok diyorsun ama yanlış anlama , yalan mı bu ALLAH aşkına ?
O kadar da değil.
Valla sevdiceğinin git yanaklarından öp. Ne adamlar var yahu ...
canım sevgilinin facesine gir kendi sayfasına hareket dökümleri yazıyor ona tıkla bak eger paylamışsa saatı yazar orada bak bi bide sadece sen olan bölüme bak bakalım kimleri aratmış:26:
çok sorguluyorum demi bilyorum..
ben çok kötü şeyler yaşadım bu hayatta hayat beni bu hale getirdi
bende böyle olmak istemezdim istermiyim hiç
içimde çok büyük svaşlar veriyorum.
güvenemiyorum olmuyo işte. birşey çıktında böyle yapıyorum kendime hakim olamıyorum çok denedim
o paylaşımı facebook kendi kendine yaptı o zaman çünkü aktif oturumlarda girdiğide yazmıyor
ama insanın içine kuşku girdimi öyle bir kemiriyor ki içini hakim olamıyorum kendime işte..
Abartı bir tepki olmuş. Bu kadar sıkıştırmak normal değil.
Facebook bu tür paylaşımları reklam, spam amaçlı yapabiliyor.
Girdi ve ya girmedi ne önemi var.
Bana yalan söyledi diyerek çok fazla abartıyorsunuz.
baktım canm gece saat 12 de paylaşmış.
ama bana ben girmedim paylaşmadım
internet paketim yok dedi. ben onu önce paylaşım saati yalnıştır dedi.
önce paylaşamaz zaten çünkü o sitede yeni paylaşmış
baktım kimseyide aratmamış o saatte
Gerçekten bunu mu sorun yaptın? Uğraşacak daha büyük dertlerin falan yok mu? Adam Facebook'una istediği saatte girer, istediği saatte paylaşım yapar, bildirimine bakar yahu senden izin mi alacak? Varsayalım ki sana uyudum dedikten sonra bir saat daha uyumadı. Varsayalım ki internet paketi bitti ama hattından internete girdi ne fark eder? Bence sana çok güzel çok da hakettiğin bir mesaj yazmış. Ben onun yerinde olsam avea bayine falan gidip de paket kontrolü de yaptırmazdım sırf sen emin ol diye. Yani resmen iyi tahammül etmiş sana. Benden sana bir tavsiye, böyle yaparak bir erkeği kendinize yakınlaştırmazsınız, en fazla topukları totosuna vura vura kaçmasını sağlarsınız. Yine de kendi bileceğiniz iş tabi...
Hayatta kötü şeyler yaşıyoruz. Kimimiz senin gibi sorguluyor çok.
Ben mesela öyle değilim. Herkesin yaşadıkları kendine. Ben de hep yalanlar içinde yaşadım şahsen. Aşk olarak değil sadece.
Fakat yine de ortada net hiçbir şey yok canım. Bunun adı sadece kendini yıpratmak olur. Kendine edersin yani.
O yapmamış paylaşımı işte. Facebook kendi kendine saçmalamıştır belki de.
:))) çok hoşsunuz yaa topuklarını totosuna vura vura demişsiniz ya koptum ama çok doğru bir yorum.... insanlar bazı şeyleri ne kadar abartıp sorun haline getiriyorlar anlayamıyorum
bu spam veya reklam değil
çokça beğenisi olan bir sayfa.
önemi var benim için çünkü bana yalan söylediği için
yalanın küçüğü büyüğü olmaz öyle değil mi yalan yalandır ufak birşey de olsa insanın güveni sarsılır
evet sorun haline getiriyorum
ortada bir yalan var farkındamısınız ne yapım yalana göz mü yumuyum. ?
canım o zaman biraz üstüne çok gitmişin kusura bakma ama çoçuk yapmadım diyor arkadaşı yapmıştır belki:26: