Beni burda bazı arkadaşlar çok yalnış anladı
Beni sevgilisini sıkan tepesine çıkan biri olarak gördünüz ama ben öyle biri değilim kendimide iyi tanıyorum.
Değilim.. Benim kızdığm bana yalan söylenmesi
Herkez demiş ki paylaşşın girsin sana mı soracak sana mı söyleyecek senden mi izin alacak?
Cevap veriyorum; hayır benden izin almayacak bana sormayacak bende karışmam zaten neden bunu paylaştın niye uyumadın niye bu saatte bunu paylaştın .! demem asla demem ne haddime.. o kadar da değil İşin içinde yalan.
Bana 4 5 gün önce internet paketinin bittiğini söyledi. kontruda yok su anda sadece sms ve konuşma hakkı var.
Ücretli olarak internete de giremez. Bana neden yalan söylüyo
Ben gece onu gördüm durdum düşündüm. hemen aramadım hani dedim internet paketi yoktu?
HAni girmiyordu.. neden bu yalanlara gerek duydu evet bilyorum paylaştığında birşey yok
Hiç birşey yok.. aldatma vs hiç birşey ama yalan var arkadaşlar. Bana bu yalanı söyleme gereği neden duyuo
Ben üstelik ilk olarak güzellikle sordum. tersledi kapattı yüzüme.
dışardan bakıldında anlıyorum beni suçlu görüyorsunuz ama birazda içindeymiş gibi bakarsanız ?
Bu büyük çok kötü iğrenç bir yalan değil biliyorum ama sonuçta bana yalan söyledi. ve hala gözümün içine baka baka yalan söylüyor gidelim dedim avea bayisine neden ses soluk çıkmadı o halde?
Bir face book için değmez ben herşeyin farkındayım ama ortada bir yalan olmasını hazmedemiyorum.
her insan farklı düşünür farklı yorumlar. ama ben böyle düşünüyorum. Hayırlısı olsun artık.