Böyle birşey olabilir mi gerçek hangisi yardım edin kızlar :(

Bir ilişki de güven yoksa devam etmenin bir mantığı da yoktur. Senin güvenini kaybetmiş anlaşılan ama sadece de ona yüklemek doğru değil. Belki sende de vardır hatalar.. Bu kadar kolay kestirip atılmamalı :18: Seviyorsan tabi eğer gerçekten.

şu konuda aydınlatır mısın bizi rica etsem. gecenin bir vakti neden girip hesabına bakıyorsun?
kendi hesabın da olsa gerek.

K. bkmayın görmedim yazdığınızı benim kendi hesabım yok kullanmıyorum ben tv bakıyordum dizim bitti öyle bir girdim sadece ben hep girerim bu şekilde kendiside bilir
ben ona hiç bir zaman karışmadım bu konularda
Facene girme şununla konuşma bununla konuşma bunu beğenme vb şeyler yapmadım asla
Böyle bir yalana gerek varmıydı sizce
Yalanın arkasında o an öyle söylemiştir toparlayamamıştır vb şeyler olmamalı
ve hala inkar ediyor. değer mi bunun için yalan söyleme

Allah askina, gece 12'de hangi soru güzellikle sorulabilir? Farkindamisiniz, hep yaptiklarinizi küçümsüyorsunuz, sevgilinin yaptiklarini büyütüyorsunuz ki üste çikmak için, zeytin yag meselesi.

Ayrica sevgilinizi sik bogaz etmediginizi düsünüyorsunuz fakat gece gece sevgilinin facebookuna girmek ne demek ya? Bu zaten yetirici kadar sik bogazlik degilmi? Benide gece gece uykumdan alan kisiye bende ters cevap verirdim. Hatta o uykulu halimle ne zirvaladigim bile belli olmaz. Sadece çok ama çok kizardim böyle bir saçma nedenden dolayi uyandirildim diye.

Bana öyle geliyorki artik siz sevgilinin yalan söylemesini istiyorsunuz. Facebook dökümünden online olmadigi belli oldu fakat halen inanmak istemiyorsunuz. Ki sirf yalani yakalamak hakli çikmak adina. Üzgünüm fakat bir iliski böyle yürümez. Siz yalanci damgasini vuruyorsunuz ve daha halen aveaymis suymus buymus diyorsunuz. Sevgiliniz siz suçlasa nasil hisederdiniz? Ben olsam birak aveayiyi sunu bunu, ilk önce gece gece benim facebookumu karistirdi diye kizardim, sonrada bana yalanci damgasini vurdu diye kizardim ve aninden iliskiyi bitirirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…