böyle bir zihniyet varmı?

Gizlice evlenicem demişsiniz de evlilik bir kaçış yolu olmamalı. Ha aile konusunda çok şanssızsınız ve kaçacak yer arıyorsunuz evlenmeden evden çıkma olanağınız da yok galiba. Sevgilinizle ilgili hiçbir soru işaretiniz yoksa evlenilebilir belki de ne bileyim ben de çözüm bulamadım. Bir anne baba kardeş nasıl böyle davranır aklım almıyor.

kaçış yolu için evlenmiyorum onunla sevdıgım ıcın ve ben ılk defa bırınden vazgecemedım o kadar dayak yedım onun ıcın ama yınede vazgcmedım sevıyorum ve evlenıcem

26 ama onlara gore ben 26 degılım kendı kararlarımı kendım veremezmısım
26 yaşındasınız, kendi ayaklarınız üzerinde çooook güzel durabiliyorsunuz yazdıklarınız kadarıyla. Kendi başınıza küçük bir ev kiralasınız bile cebinize daha fazla para kalır. Başınız dinç olur en azından. Ve bence siz yapmanız gerekeni fazlaca yapmışsınız. Rahat bir vicdanla çekin gidin. Eyvallah bile demeyin. Hafta sonu bile beklenmez bu zihniyetlerle. Onlar düşünsün gerisinide.

nereye ödemen var sen erkeklere gıdıp neler aldın kımlere para yedırdın borc yaptın bu evde yasıyorsan verıceksın dıcekler ve bır yere gıderken hep bunu onume surucekler...
kimseye bir şey almadım, size kanıtlamak zorunda değilim.
verme güzelim verme paranı...
gasptır bu yahu.. sen çat diye paranın tamamını onlara vermek için mi bir ay çalışıp didiniyorsun?
bi yere borçları olsa acil ödenmesi gereken bir şey olsa senden güzellikle isteseler vermeyecek misin sanki?

Neden veriyorsun ki parani? Sana mesaj etmis, görmicekmis o borcu, desene görmek istemiyorsan bir zahmet yatiriver diye.

Senin yerinde olsam nihak tarihini de beklemem o evden cikmak icin. Sen ne yaparsan yap, zaten kötü evlatsin.

benı o sekılde hayatta yollamazlar ısten eve yarım saat gec gıdınce nerdesın nerde kaldın dıye sorguya tutuyorlar ama okumus kızları 1 dede gelse sorun yok

izah etmeyi o sevgılım bıze tanısmaya geldıgınde oldu ama hayır sen bızım dedıgımızı yapıcaksın bız varken kendı kararını kendın veremezsın dedıler bende deıdmkı ablam hasta bır adamla evlendı vermedınız ben sevıyorum dedı evlendı oluceğini bile bile verdınız o ne oluyor o zaman dedım o senden buyuk tek verdıklerı cevap bu
Ablan senden büyükte anan bu şekilde mi doğurdu onu hey Allahım ya. Senin yaşında senden daha beterdir.

Valla bence böyle aileye en güzel hareket onlara haber vermeden evlenmek.

Genel olarak kacarak yada gizli evlilik dogru degildir. Ama gecen bu konu daha vardi. Hayir demeleri icin gecerli sebebleri yokken ailenin, hayir diye diretmeleri, sadece hüküm kurmak icin ve para yemek icin baska birsey degil.

Bu yüzden saniye bile durma o evde, cek git.

kaçış yolu için evlenmiyorum onunla sevdıgım ıcın ve ben ılk defa bırınden vazgecemedım o kadar dayak yedım onun ıcın ama yınede vazgcmedım sevıyorum ve evlenıcem
O zaman bir an önce evlenin çünkü sizinki gibi bir aileyle yaşanmaz. Gizlice evlendiğinizde sizi rahat bırakırlar mı peki? Evlilikteki huzurunuzu da bozmasınlar da

Sen önüne bir şey sürmelerinden mi çekiniyorsun. Eğer öyleyse sende dök içine sür önlerine her şeyi. De ablana sen ne yapıyorsun beni sömürmekten başka, ben ödicemi ödedim bu saatten sonra sende burda yaşadığına göre ödeme sırası sende falan. Biraz diş göster. Olmuyorsada çek restini çık git. Zorla tutarlarsada ara polisi 26 yaşındayım beni bu evde zorla tutuyorlar. Ailem olsalar bile onlarla yaşamıyorum de.

benzer şeyler yaşamıştım zamanında.
Annemle babamın boşanmasıyla birlikte bir yıl kadar sonra son bulmuştu.
ben olsam paramı vermezdim onlardan da para almazdımsonuçta para vermeyince o para sana yeter artar bile.

Sizi çalıştırıp paranızı aldıklarında yetişkinsiniz,hayatınızla ilgili kararlar vereceğiniz zaman mı küçüksünüz?

Kusura bakmayın ama bu cesareti onlara siz vermişsiniz,sizi çok güzel sindirmişler,ya bu gidişata dur diyeceksiniz,karışmayın benim hayatıma diyerek,ya da hiç şikayet etmiyeceksiniz...

evet zamanında cok sustum ama artık susmuyorum 1 ay vermedım para yanı bu ay hepsı burnumdan getırıyor hayatı yemın ederım yemek yemey gıtmıyorum para konusu acılcak dıye vermedıgım zaman boyle oluyor işte karısmayın hayatıma kaç kere dedım aldıgım cevap su bız varız bız olene kadar sen bızım cocugumuzsan karısırız dıyorlar. ve ben boyle dedıgım zaman okumus kızları sunu soyluyor agzına ıkı tane vurmuyorsunuz kı bır vurun kan gelsın bak bakalım boyle dıyebılıyormu sonra annem babam ıyı ce bana bagırıyor soylenıyor hersy bu duruma ablam eve geldıkten sonra oldu herkese gaz verıyor herkesı kıskırtıyor.

benzer şeyler yaşamıştım zamanında.
Annemle babamın boşanmasıyla birlikte bir yıl kadar sonra son bulmuştu.
ben olsam paramı vermezdim onlardan da para almazdımsonuçta para vermeyince o para sana yeter artar bile.

aynen yeter artar bıle ama vermedıgım zaman olaylar olaylar

hayatta hastaneye kımse kapatöaz ben onu desem ben problemlı olurum kendısı ıstedıgını yapar gezer yer içer ama bana geince yok bende zaten son çarem sevgılımle gızlıce evlenmek artık onuda kaçıs yolu olarak gormek degıl gercekten sevdıgım ıcın evlenmek ıstıyrum ben onların istediğiyle evlenıcekmısım bana 32 yasında bırını buldular yemın ederım babamdan yaslı duruyor kabul etmedım ben ablamın annemın bulduguyla evlneıcekmısım ben duzgun bırını bulmuyormusum 26 yasında oldugumu hala kabul etmıyorlar kendı dedıklerını yaptırtmaya calısıyorlar...
Ablan niye kendi istediğiyle evlenmiş ozaman.

Tek yapacağın şey delirmek. Adını deliye çıkar dokunmasınlar aman üstümüze sıçratmayalım diye. Bağır çağır numaradan sinir krizleri geçir. Ablanı bilemem ama annen baban üzülür bence biraz.

Birde senin maaşın ne ki bu durmadan senden istiyo kendi ödeyiversin yazın doğalgaz altı üstü max 10 tl gelir kendi ödeyemiyomu?

Sen önüne bir şey sürmelerinden mi çekiniyorsun. Eğer öyleyse sende dök içine sür önlerine her şeyi. De ablana sen ne yapıyorsun beni sömürmekten başka, ben ödicemi ödedim bu saatten sonra sende burda yaşadığına göre ödeme sırası sende falan. Biraz diş göster. Olmuyorsada çek restini çık git. Zorla tutarlarsada ara polisi 26 yaşındayım beni bu evde zorla tutuyorlar. Ailem olsalar bile onlarla yaşamıyorum de.

oda oduyor ama o ababmla ortak oduyor faturaları ben tek basıma hem oduyorum 2 ftura hem eve para verıyorum bıde param olmadıgı zaman ısteyınce suclu oluyorum para yok oluyor

anne ve babanın ipleri ablanın elinde. (afedersin bu kelimeyi kullandığım için, teşbihte hata olmaz derler)
peki bir aile büyüğünüz falan yok mu ablanı çekip kenara konuşacak?

benı o sekılde hayatta yollamazlar ısten eve yarım saat gec gıdınce nerdesın nerde kaldın dıye sorguya tutuyorlar ama okumus kızları 1 dede gelse sorun yok

Izin almicaksin zaten, ben artik eve gelmiyorum. Bugüne kadar cektirdikleriniz yeter, yediginiz paralar yeter. Bundan sonra kizinizla mutlu mesut yasayin benide yok bilin diyip gitmiyorsun eve. Kapat ondan sonra telefonlarini cikmasinlar. Is yerine mi geldiler. Cagir güvenligi atsinlar kapiya. Aile aile degil, iskence fabrikasi sanki

En baştan kendini ezdirirsen evlendikten sonra bile devam eder hatta çocuğun olur onu bile ezerler

Verme yemek kartını tamam fatura öde eve yardım et ama kendini ezdirme

bugun yemek kartımı ıptal ettırdım zaten dun aksam ıstedım kızları vermedı bana bende ıptal ettırdım bu ay para veremedım zaten bır dahakı ayda vermıcem her ay bunu one surucekler ben aılemı bılıyorum herkesı o okumus kızları kıskırtcak adım gıbı emınım

X