Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli geceler
Oncelikle belirtmek istiyorum, turkce klavyem yok o yuzden bazi kelimeler zor anlasilabilir kusura bakmayin..
Yurtdisinda dogdum buyudum ve yasiyorum.
Isim var, ailem var hersey yolunda cok sukur.
Evlenmek istiyorum kendi duzenimi kurmak ve bu yola biriyle devam etmek. Fakat kendime uygun birini nasil bulabilirim bilmiyorum cunku yurtdisinda yasadigim icin sokaklar, cafe, restoranlar, is yeri her yer yabanci. Ben turk ve musluman biri ile evlenmeyi dusunuyorum. Anlicaginiz durum cok zor sosyallesmekle filan olmuyor cunku ortamlarda hep yabancilar var. Is yerinden filan imkansiz hic turk yok. Ailem kimseye araci olmuyor. Yani kendi halimdeyim boyle nasil karsima biri cikacak bilmiyorum ve bu durum beni korkutuyor. Evlenmek icin gec kalmadim ama gec kalmak istemiyorum cunku kendimi hazir hissediyorum.
Sizce ne yapabilirim ?
2 kisi ile tanistim bu gune kadar onlarda internetten. Ikiside olmadi. Ve artik kimse de benle iletisime girmiyor benim kafama denk.
Siz de 30lu yaşları ne gömdünüz.Nasıl gayret edeceksin mesela eşe dosta haber mi salacaksın bem evlenmek istiyorum gelin beni isteyin diye. Sanal ortamlardan birileriyle mi komuşacaksın ben evlenmek istiyorum diye. Maalesef bu işler öyle olmuyor. Çevrende yoksa şuana kadar çıkmadıysa dur bekle daha yaşın 25 sanki 35 gibi dert yanmışsın
çevreye evlenmek istedigini bildirmek ayip mi oldu bir kadin için? Bunu söylemenin bir adabi var tabi o kesin ama bana gore bildirmekle kismetine sadece sebep aramis oluyorusun. Neyse zaten sadece sizin gorusunuz burda farkli ve yardim amaçli olmadigini gorduk.Nasıl gayret edeceksin mesela eşe dosta haber mi salacaksın bem evlenmek istiyorum gelin beni isteyin diye. Sanal ortamlardan birileriyle mi komuşacaksın ben evlenmek istiyorum diye. Maalesef bu işler öyle olmuyor. Çevrende yoksa şuana kadar çıkmadıysa dur bekle daha yaşın 25 sanki 35 gibi dert yanmışsın
Anlayisiniz için tesekkur ederim, kesinlikle oyle hemen yarin olsun demiyorum ama cozum ariyorum.. sagolun desteginiz icinAy bazı yorumlar da sırf muhalefet olayım diye yapılıyor cidden. 26 yaşında kadın hayatında birisi yok. Nasıl kendi kültürümden birileriyle tanışırım diye fikir istiyor dünyanın en normal konusu. İlle birileriyle tanışmak için otuzuna kadar beklemesi gerekmiyor. Zaten hemen tanışabileceğinin de garantisi yok. 15 yaşında çocuk konuyu açmış gibi yorum yapıyorsunuz.
Ya gercekten de oyle cok sagolun içimi okudunuzEvde kaldım diye dert yanmıyor. Yalnızlıktan sıkılmış. Sevmek sevilmek istiyor.
Sanaldan tanistim 2 defa ama onlarda benim gibi burda dogup buyuyen adamlardi.Sana tavsiyem asla sanaldan tanışma da. Onların amacı yüzde 99 ülke değişimi için. Türk istiyorsanız Türk gruplar lokallar müslüman grupları falan yok mu?
Benim kriterim sadece müslüman olması olurdu. Müslüman yabancı biriyle evlenirdim. Siz neden istemiyorsunuz?
cevrem var turkler ayni sehirde ama kucuk bir sehir ve kafa dengi kimse yok yani benim istedigim gibi bir insan maalesef cunku kucuk bir sehirFacebook gruplarına bakının. Şehrinizde Türk grupları varsa o gruba katılıp sosyalleşebilirisiniz. Orada oturduğunuz yerde tanıdık çevreniz yok mu ? Genelde Türkler benzer yerlerde oturuyorlar
Turkiye de yasayan biriyle evlenmeye sicak bakmiyorum ama hersey kaderAsla Türkiye'de yaşayan birini damat alıp gitmeyin de ne yaparsanız yapın. Arkadaş çevreniz yok mu? Bir flört uygulaması vardı sanırım Müslümanlar için. Benim öyle uygulamdan tanışıp ilişki yürüten arkadaşlarım oldu evlenen de var.
Evet kucuk bir sehirde yasiyorum ve burdakileri az cok taniyorum kafa dengim degilYurtdisinda kucucuk koylerde bile turkler var ama sanirim sizin oradakiler pek kafa denginiz degil. Sahsen benim de degildi. 22 yasindayken erasmus stajimi Istanbul'da bir sirkette yapmistim. Kiz yurdu ayarlamistim. Gurbetci safligi uzaktan ayarladigim yurdun gercek halini gorunce baska alternatifler ararken suan ki esimle tanismistim. Ama onunla da evlilik gibi bi dusuncem olmamisti. Bana yardimci olup, bosver akrabalarin varmis 1 saat yol cek akrabanda kal her turlu yurttan iyidir demisti. Wp'dan birkac kez nasilsin rahat gidip geliyor musun derken konusmayi ilerletip sevgili olmustuk. 22de tanistik, 27de evlendik. Esim icin Turkiye'ye yerlestim. Su an 32 yasindayim. Esim hala Avrupa'ya gitmek istemez. Ama Avrupa'ya kapak atmak icin seviyorum ayagina yatacak cok erkek var dikkatli olun.
2 kişi ile görüştünüz, olmadı diye artık olmayacak diye bir şey yok. 100 kişi ile görüşürsünüz bir kişi olur. Geç olsun güç olmasın, hem yanlış biri ile evlenmektense evlenmemek daha iyi. Er ya da geç karşınıza size uygun biri çıkacaktır, hakkınızda hayırlısı olsun. Geç olmasına takılmayın hayırlı olmasına bakın.30 a gelip dert etmektense simdiden çözüm aramak daha mantikli bu yuzden danismak istedim ! bu tarz yorumlara gerek yok. Haa tabi nasipten ote yol yok ama gayrette lazim
Cok haklisiniz Allah razi olsun bu sozleriniz icin. Geç olmasina takilmamak evet kabullenmem gereken bu. Ben universiteyi bitirip is sahibi olduktan sonra hep sanardim ki evlilik de hemen sonra gelir.2 kişi ile görüştünüz, olmadı diye artık olmayacak diye bir şey yok. 100 kişi ile görüşürsünüz bir kişi olur. Geç olsun güç olmasın, hem yanlış biri ile evlenmektense evlenmemek daha iyi. Er ya da geç karşınıza size uygun biri çıkacaktır, hakkınızda hayırlısı olsun. Geç olmasına takılmayın hayırlı olmasına bakın.