Yaşın 26 ise daha küçüksün bunu dert edecek yaşta değilsin. Daha dur bakalım 30 ları görde sonra dert et bunuHayirli geceler
Oncelikle belirtmek istiyorum, turkce klavyem yok o yuzden bazi kelimeler zor anlasilabilir kusura bakmayin..
Yurtdisinda dogdum buyudum ve yasiyorum.
Isim var, ailem var hersey yolunda cok sukur.
Evlenmek istiyorum kendi duzenimi kurmak ve bu yola biriyle devam etmek. Fakat kendime uygun birini nasil bulabilirim bilmiyorum cunku yurtdisinda yasadigim icin sokaklar, cafe, restoranlar, is yeri her yer yabanci. Ben turk ve musluman biri ile evlenmeyi dusunuyorum. Anlicaginiz durum cok zor sosyallesmekle filan olmuyor cunku ortamlarda hep yabancilar var. Is yerinden filan imkansiz hic turk yok. Ailem kimseye araci olmuyor. Yani kendi halimdeyim boyle nasil karsima biri cikacak bilmiyorum ve bu durum beni korkutuyor. Evlenmek icin gec kalmadim ama gec kalmak istemiyorum cunku kendimi hazir hissediyorum.
Sizce ne yapabilirim ?
2 kisi ile tanistim bu gune kadar onlarda internetten. Ikiside olmadi. Ve artik kimse de benle iletisime girmiyor benim kafama denk.
Nasıl gayret edeceksin mesela eşe dosta haber mi salacaksın bem evlenmek istiyorum gelin beni isteyin diye. Sanal ortamlardan birileriyle mi komuşacaksın ben evlenmek istiyorum diye. Maalesef bu işler öyle olmuyor. Çevrende yoksa şuana kadar çıkmadıysa dur bekle daha yaşın 25 sanki 35 gibi dert yanmışsın30 a gelip dert etmektense simdiden çözüm aramak daha mantikli bu yuzden danismak istedim ! bu tarz yorumlara gerek yok. Haa tabi nasipten ote yol yok ama gayrette lazim
Ay bazı yorumlar da sırf muhalefet olayım diye yapılıyor cidden. 26 yaşında kadın hayatında birisi yok. Nasıl kendi kültürümden birileriyle tanışırım diye fikir istiyor dünyanın en normal konusu. İlle birileriyle tanışmak için otuzuna kadar beklemesi gerekmiyor. Zaten hemen tanışabileceğinin de garantisi yok. 15 yaşında çocuk konuyu açmış gibi yorum yapıyorsunuz.Nasıl gayret edeceksin mesela eşe dosta haber mi salacaksın bem evlenmek istiyorum gelin beni isteyin diye. Sanal ortamlardan birileriyle mi komuşacaksın ben evlenmek istiyorum diye. Maalesef bu işler öyle olmuyor. Çevrende yoksa şuana kadar çıkmadıysa dur bekle daha yaşın 25 sanki 35 gibi dert yanmışsın
25 yaş dert yanmak için çok erken bence. Nerden bulacağım evleneceğim kişiyi dşye bu yaşta bu kadar dert edinmesi gereksiz.Ay bazı yorumlar da sırf muhalefet olayım diye yapılıyor cidden. 26 yaşında kadın hayatında birisi yok. Nasıl birileriyle tanışırım diye fikir istiyor dünyanın en normal konusu. İlle birileriyle tanışmak için otuzuna kadar beklemesi gerekmiyor. 15 yaşında çocuk konuyu açmış gibi yorum yapıyorsunuz.
İşi gücü, düzenli bir hayatı varsa biri olsun istemesi normal hayatında25 yaş dert yanmak için çok erken bence. Nerden bulacağım evleneceğim kişiyi dşye bu yaşta bu kadar dert edinmesi gereksiz.
Normal evet tek gayesi evlilik olan insnalar için bu yaşlarda çok dert edip baya bir arayış içine girerler. Ama akışına bırakan yaşının gençliği gereği rahat olan biri bu kadar dert etmez farklı işlerle uğraşır. Gezer. Bu arkadaş evde kaldım nasıl bulucam birini diye dert yanmış. Bu kafada olacak yaşta değil henüz bana göre yanlışİşi gücü, düzenli bir hayatı varsa biri olsun istemesi normal hayatında
Hangi ülkede yaşadığını bilmiyorum ama etrafında Türk yokmuş. Ondan dolayı dert edinmiş bence.25 yaş dert yanmak için çok erken bence. Nerden bulacağım evleneceğim kişiyi dşye bu yaşta bu kadar dert edinmesi gereksiz.
Hayirli geceler
Oncelikle belirtmek istiyorum, turkce klavyem yok o yuzden bazi kelimeler zor anlasilabilir kusura bakmayin..
Yurtdisinda dogdum buyudum ve yasiyorum.
Isim var, ailem var hersey yolunda cok sukur.
Evlenmek istiyorum kendi duzenimi kurmak ve bu yola biriyle devam etmek. Fakat kendime uygun birini nasil bulabilirim bilmiyorum cunku yurtdisinda yasadigim icin sokaklar, cafe, restoranlar, is yeri her yer yabanci. Ben turk ve musluman biri ile evlenmeyi dusunuyorum. Anlicaginiz durum cok zor sosyallesmekle filan olmuyor cunku ortamlarda hep yabancilar var. Is yerinden filan imkansiz hic turk yok. Ailem kimseye araci olmuyor. Yani kendi halimdeyim boyle nasil karsima biri cikacak bilmiyorum ve bu durum beni korkutuyor. Evlenmek icin gec kalmadim ama gec kalmak istemiyorum cunku kendimi hazir hissediyorum.
Sizce ne yapabilirim ?
2 kisi ile tanistim bu gune kadar onlarda internetten. Ikiside olmadi. Ve artik kimse de benle iletisime girmiyor benim kafama denk.
Evde kaldım diye dert yanmıyor. Yalnızlıktan sıkılmış. Sevmek sevilmek istiyor.25 yaş dert yanmak için çok erken bence. Nerden bulacağım evleneceğim kişiyi dşye bu yaşta bu kadar dert edinmesi gereksiz.