böyle bir şey yaşayan biri olduğunu sanmıyorum..

arkadaşlar sandığınız gibi ben o faceten hergün oturup muhabbet etmiyorum 2 senedir 3 kere konuştuk sadece, öyle sürekli iletişim halinde değiliz..eşimi de aldatmadım çünkü ona karşı bi duygu besleyerek ya da bi beklenti içinde konuşmadık.
Ama dediğiniz doğru yine de kapatmam gerek orayı.

niyet ne olursa olsun davranış yanlış hareket yanlış fiil yanlış...
Niyetin iyi olması bunları masumlaştırmaz...

Bırakın bence kendinizi kandırmayı.. Sirkelenin kendinize gelin.. Devam ederseniz sonu hüsran biliniz bunu

Ben böyle şeylere çok kızıyorum
bir arkadaşım var kapalı sonuna kadar dışarı çıkmaz bilmem ne neyse okuldan beri senelerdir ilk defa yakın zamanlarda evine gittik görüştük
okul zamanında cıktıgı cocuktan bahsederken cok cok benzer seyler soyledi ama onun evlilik yılı sizinkinden daha uzun

diyorki oda benim için ölür , bende onun için ölürüm bilmem ne

içimden dedim içinize girdiğiniz kılığa bile yakışmıyorsun evli 2 cocuklu çok pardon kendini sala sala heryere salmış hala lise zamanında çıktığı çocuk için ölürmüş sonra dışarı cıkmıyor namuslu bak bak

sorma bide seni beni herşeyi ortada olanı namussuz yaparlar onlar namus timsali biz her haltı yiyen imansız kadınlar.... niye tabi onlarda haklı biz kendimizi millete öyle gösteremiyoruzki

arkadaşlar sandığınız gibi ben o faceten hergün oturup muhabbet etmiyorum 2 senedir 3 kere konuştuk sadece, öyle sürekli iletişim halinde değiliz..eşimi de aldatmadım çünkü ona karşı bi duygu besleyerek ya da bi beklenti içinde konuşmadık.
ama dediğiniz doğru yine de kapatmam gerek orayı.

o uyduruktan fece adresin onunla konuşmak için değil mi? 1 kez 3 kez farketmez...
iletişimi koparmamak için hala açık sonuçta. nasıl bir beklentiniz var?
bunu eşin yapsa sen dahil herkes derki vay efendim işte unutamamış da hala onu seviyor da......
yalan mı? bu da rüyaların gibi istem dışı bir aldatma. hemde en çok kendini aldatıyorsun.....

Evliyim 1 sene oldu sayılır.. Bu cümlenin sonrasında yazılanlar boş ve anlamsız.Herkes ilk aşık olduğunda karşısındakiyle uyumuna aynı şeyleri yaşamalarına veya yaşadıklarına inanırlar.

Rahmani rüyalar vardır bir de şeytani rüyalar vardır.Allahü Teala evli kadına rüyasında elin adamını göstertecek değil ya.Tamamne bilinçaltı,kendini onunla olan soyut bağa inandırmış kendini şartlandırmışsın.
Ben rüyamda öyle birşey görsem uyandığımda besmele çeker kocama sarılır uyurdum.Evli bir kadının fake bir face hesabından elin adamıyla yazışması iyi haberlerini alması onun ne halde olduğunu hissetmesi ne demek.Kocan aynı şeyi yapsa ne hissedersin.

di mi ama , bizim de ne aşk ama, boşverin çocuğu eşi sevdiğinize koşun deyip alkış tutmamız gerekiyor zaar :KK9:
rüyalarda kavuşan aşıklar.... kocanızı aldatıyorsunuz bir de gelmiş ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz ya pes...
bu arada şu face çok ocak söndürmeye devam edecek :KK6::KK6:

o ballandıra ballandıra anlattığım kısımları bi gösterir misiniz bana?
ayrıca aldatma neresinde?
aldatmadığım halde kocama karşı vicdan azabı duyuyorum yazdım ballandıra ballandıra anlatıyo yazıyosunuz
bana kaç kere görüşmek istediğini söyledi
aradı ulaşmaya çalıştı
aldatmak isteseydim zaten şu an böyle bi sıkıntı içine düşmezdim
buraya da böyle bi konu açmazdım çoktan ilişki kurmuş görüşüyo ya da yatıyo kalkıyo olurdum
kafanızda yazıp çizip oynayıp sonra da adam gibi düzgünce bişeyler anlatan insana rol biçmeyin kafanızda
aldatmak istesem hayatımın çoğu anında karşıma çıkmasından ya da rüyamda görmekten rahatsız olmazdım
zaten durumumdan rahatsız olmayacağım için buraya konu da açmazdım
ne rahatsınız ya pat diye insanlara etiketi yapıştırıveriyosunuz

o uyduruktan fece adresin onunla konuşmak için değil mi? 1 kez 3 kez farketmez...
iletişimi koparmamak için hala açık sonuçta. nasıl bir beklentiniz var?
bunu eşin yapsa sen dahil herkes derki vay efendim işte unutamamış da hala onu seviyor da......
yalan mı? bu da rüyaların gibi istem dışı bir aldatma. hemde en çok kendini aldatıyorsun.....

hayır onunla konuşmak için açılmış bi hesap değil..
zamanında oyun oynamak için açmıştım.ordan kalan bi hesap.
aldatma değil çünkü adım gibi biliyorum onu sevmediğimi
hiçbişey hissetmediğimi biliyorum öyle olsa niye bu kadar sıkıntıya giriym zaten

inşallah eşin rüyasında falan görmez. yada o kişi askerlik arkadaşı çıkmaz . umarım 6 . hissi kuvvetli değildir deEn Büyük TÜRKİYE

aldatmadığım halde kocama karşı vicdan azabı duyuyorum yazdım ballandıra ballandıra anlatıyo yazıyosunuz
aradı ulaşmaya çalıştı
buraya da böyle bi konu açmazdım çoktan ilişki kurmuş görüşüyo ya da yatıyo kalkıyo olurdum
kafanızda yazıp çizip oynayıp sonra da adam gibi düzgünce bişeyler anlatan insana rol biçmeyin kafanızda
aldatmak istesem hayatımın çoğu anında karşıma çıkmasından ya da rüyamda görmekten rahatsız olmazdım

ya başlığınız a bir bakarmısınız ?
o kadar mucizevi geliyor ki size. ve yazdıklarınızdan leyla ile mecnun gibi bir aşk var aramızda diye anlaşılıyor. bilinç altından da üstünde de (adamla görüşmek için sahte face hesabı) adamı çıkaramamışsınız. vicdanınız sızlıyor çünkü aldatıyorsunuz kocanızı. başka bir açıklaması var mı?

aradı ulaşmaya çalıştı

ilginç birisiniz... sana kaç kere görüşmek istediğini söylemesine fırsat vermeniz yeter...

eski sevgilinizle olan şeyler gerçekten çok ilginç.. Sanırım ikinizinde 6. hissi kuvvetli olabilir ben sizin kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum bazı arkadaşlar size çok yüklenmiş ama bence yanlış bişey yok ortada sadece faceten görüşmeseniz daha iyi olurmuş ama olan olmuş bundan sonrasında facei kapatırsınız. rüyanıza girse dahi merak edip bakmayın biliyorum zor ama evlisiniz bnunu yapmak zorundasınız..artık eskiyi silin atın hiç olmamış varsayın

Son düzenleme:
di mi ama , bizim de ne aşk ama, boşverin çocuğu eşi sevdiğinize koşun deyip alkış tutmamız gerekiyor zaar :KK9:
rüyalarda kavuşan aşıklar.... kocanızı aldatıyorsunuz bir de gelmiş ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz ya pes...
bu arada şu face çok ocak söndürmeye devam edecek :KK6::KK6:

Bunu siz yazmışsınız küçük hanım

rüyalarınıza girme sebebi fazla enerji, ve heycan

hadi düşünelim

kocamızın fake hesabını yakalıyoruz eskı sevgılısıyle bir süredir konuştugunuda gecmişten okuyoruz

basbaya aldatıyorsunuz sizce ne yapıyorsunuz peki saksıda çicekmi büyütüyorsunuz

hayır onunla konuşmak için açılmış bi hesap değil..
zamanında oyun oynamak için açmıştım.ordan kalan bi hesap.
aldatma değil çünkü adım gibi biliyorum onu sevmediğimi
hiçbişey hissetmediğimi biliyorum öyle olsa niye bu kadar sıkıntıya giriym zaten

insanlar sadece sevdiği, aşık olduğu için aldatmaz. zaten öyle olsa direkt boşuyorlar kocasını/karısını.
sizin ki heyecan, adrenalin ve hatta fantastik bir dünya yaratmaktan ileri geliyor diye düşünüyorum....

birinci bakış normal, ikinci bakış (alıcı gözüyle) aldatmaksa sizin ki ne oluyor hiç düşündünüz mü???

sanırım aldatma şekilleri var
reel'de görüşülmüyorsa aldatma sayılmıyor
reel'de görüşmekten kasıt cinsellikmi artık cay kahve içmekmi bilemicemde

kocası kıskançsa ve fake hesabı ve konuşmaları duysa bacaklarını kırar eline verir bayanın

ya başlığınız a bir bakarmısınız ?
o kadar mucizevi geliyor ki size. ve yazdıklarınızdan leyla ile mecnun gibi bir aşk var aramızda diye anlaşılıyor. bilinç altından da üstünde de (adamla görüşmek için sahte face hesabı) adamı çıkaramamışsınız. vicdanınız sızlıyor çünkü aldatıyorsunuz kocanızı. başka bir açıklaması var mı?

bana ilginç gelen kısmı onca tesadüf hayatımın her deliğinden çıkması başka bişey değil.
ben ona seni seviyorum seni özledim unutamadım görüşelim gibi şeyler söylemedim ki aldatmış oluyum.
bikere bile yüzyüze görüşmedim ne o evliyken ne ben evliyken sadece karşılaştık.
o hesaptan da ona söylediğim birinde bu konuyu kapatması evliliğine bakması(ben o zaman evli değildim)
ikincisinde girdim, biliyorum çok üzülüyosun bu ara falan yazdı girer girmez ben de bidaha yazma evlendim dedim
üçüncüsü de karşılaştıktan sonra ilk kez ben yazdım ne istiyosun benden niye çıkmıyosun hayatımdan diye
bu konuşmaların toplamı 1 sayfayı bulmaz
bunun adı aldatmaksa evet aldattım

bana ilginç gelen kısmı onca tesadüf hayatımın her deliğinden çıkması başka bişey değil.
ben ona seni seviyorum seni özledim unutamadım görüşelim gibi şeyler söylemedim ki aldatmış oluyum.
bikere bile yüzyüze görüşmedim ne o evliyken ne ben evliyken sadece karşılaştık.
o hesaptan da ona söylediğim birinde bu konuyu kapatması evliliğine bakması(ben o zaman evli değildim)
ikincisinde girdim, biliyorum çok üzülüyosun bu ara falan yazdı girer girmez ben de bidaha yazma evlendim dedim
üçüncüsü de karşılaştıktan sonra ilk kez ben yazdım ne istiyosun benden niye çıkmıyosun hayatımdan diye
bu konuşmaların toplamı 1 sayfayı bulmaz
bunun adı aldatmaksa evet aldattım

İlk sayfada öyle anlatmadınız ama
tamam acık acık 10 günde bir görüşüyoruz demedinizde basbaya o havayı yarattınız

Bunu siz yazmışsınız küçük hanım

rüyalarınıza girme sebebi fazla enerji, ve heycan

hadi düşünelim

kocamızın fake hesabını yakalıyoruz eskı sevgılısıyle bir süredir konuştugunuda gecmişten okuyoruz

basbaya aldatıyorsunuz sizce ne yapıyorsunuz peki saksıda çicekmi büyütüyorsunuz

işte vicdan azabı duymamın sebebi de bu zaten..
bişey yapmadığımı kendim biliyorum ama eşim bunu bilse çok üzülürdü.

işte vicdan azabı duymamın sebebi de bu zaten..
bişey yapmadığımı kendim biliyorum ama eşim bunu bilse çok üzülürdü.

O yüzden rüyanıza giriyor işte
çok üzülürdü değil %99 boşanırsınız

İlk sayfada öyle anlatmadınız ama
tamam acık acık 10 günde bir görüşüyoruz demedinizde basbaya o havayı yarattınız

ben onun mesaj attığını söyledim, benim verdiğim cevaplar bu kadar.
bence bu olayı sizin nasıl görmek istediğinizle ilgili.
ayrıca benim ilk sayfada anlattığım şeyler 2 sene içinde gerçekleşen tüm olaylar.
1 ayda olmadı hiçbirisi.
daha geniş bi çerçeveden bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

madem kapat gitsin hesabı. senden, eşinden evliliğinden daha mı kıymetli. bugüne kadar açık tutman suç zaten. bir de yazışmışsın, adamın yazdıklarına karşılık vermişsin.
allasen kendini kandırma arkadaşım ya. şimdi sen kocanı aldatsan bana ne aldatmasan bana ne.
ama madm konu açmışsın, vicdan yapmışsın. söylüyorum al-dat-mış-sın. o 3 cümlelik konuşmalarını ve sahte face hesabını eşine söyle bakalım, tabii cesaret edersen. gör bakalım aldatmış mı oluyosun aldatmamış mı????

X