Benim aslında başka birşey dikkatimi çekti ama yanlış anlamanızı da istemem.Arama kaydına bakicam demissiniz bir güvensizlik mi var karşı tarafa ?
İnsanların aynı fikirde olmayacağı bi konu elbette ama bu sinir stres neden bence bunu sorgulamaniz lazım.Ayrıl barislarla dolu bir ilişki mi bu ? Şimdi size ne bunlardan diyeceksiniz haklısınız ama sorunlara doğru yerde bakamayarak kendinizi uzmenizi istemem sadece .
merhaba hanımlar, öncelikle konuya din karıştırmadan yüzeysel anlatcam ve sizlerde dine girmeden yorum yaparsanız sevinirim..
bugün sevgilimle beraberdik sohbet muhabbet derken konu paraya birikime geldii..
faiz meselesi açıldı.. ve ben ilerde paramı faize çevirecegimi söyledim..
ailemin içinde de faizle parasını çevirenler var ben bunu dile getirdim vs..
bana faizin hırsızlık yapmaktan bi farkı olmadıgını söyledii..
bu lafının üstüne ben çok sinirlendim bağırdım çağırdım konu uzadıkça uzadı en son sana mı sorcam kendi para mı istediğim gibi değerlendirrim dedim..
o da bu lafıma çok sinirlendi..
kii benim hiç bi şekilde para muhabbeti yapmadıgım senin benim hesabımı yapmadıgımı bilir..
bu zamana kadar hesapları ben ondan daha çok ödemişimdir.. yeri geldi borç para bile verdim..
herneyse konu uzadı tartışma büyüdü.. ben senin düşüncene nasıl saygı duyuyosam sende benim düşünceme saygı duymak zorundasın dedim
ben bu meseleye saygı duymam ilerde evime haram para sokmam çocuklarımın bogazından geçirmem vs dedi
bende haramı düşünürsün eve gidersin içki içersin herşeyin tam mı sanki dedim
şimdi de dinime mi laf ediyosun evine git konuşmak istemiyorum dedi gittim evime
1 saat sonra aradım meşguldu telefonu. sonra msj attı annemle konuşuyodum diye bende tel kaydını silme bakcam yarın dedim. bidaha beni görebilirsen bakarsın diye cevap yazdı.
üstüne msj falan atmadım o da atmadı..
bu ne şimdi.. böyle bi meseleye saygı duymam demekle haklımı sizce ?
arama kaydına bakcam demekle yanlış yapmışsınız bence.
sanırım tartışmanızdan dolayı düşünerek söylemediğiniz belli.
eğer bir evde para konusu tartışılıyorsa o para senin bu para benim ne yapacağımı sana mı sorcam diye
orda bi güvensizlik vardır ve o ilişki pek sağlıklı değildir
Sanki burada kopmus. Ikinize de hakli diyemem ama biriniz bu konuda fikrini degistirmeden orta yolu bulacaginizi sanmiyorum. Hatta orta yolu bulmak icin biraz gec kalinmis gibi.
şimdi şöyle bir şey var bank asya Kuveyt türk gibi bankalar faizsiz çalıştıklarını yatırım ortaklığı adı altında beyan ediyorlar yani diyorlar ki anladığım kadarıyla sen bana paranı ver ben seni şu şu yatırımlara, şirketlere ortak edeyim o şirketler kazandıkça sana para vereyim yani bir nevi ticaret. diğer bankalar bunu dile vurmuyor da kardeşim kendi ceplerinden de vermiyorlar ya sana para gül mecalin uğuruna. onlarda yatırımlarda senin paranı kullanıyorlar kazançtan anlaştığın oranda payını veriyorlar aslında mantık aynı ama dile vuruş farklı. haa madem kendisi buna çok takılıyo sen de tamam ozaman bank asyaya ya da atıyorum Kuveyt türk e yatıriim paramı dersin alan memnun satan memnun olur. politik olun hanımlar biraz bizim kafamız erkeklerinkine göre daha politik düşünmeye yatkın bunu kullanalım.
ya mesele para değil aslında.. benim düşünceme saygı duymadığı için çıkıştım yoksa kesinlikle para muhabbeti geçmez aramızda..
arama kaydı meselesi de güvenimin kırıldığı büyüttüğüm küçük meselelerdi ama hala etkisi sürüyor işte bu yüzdendii..
sorunda burda işte.. ikimiz de o kadar inatçıyız ki fikirler değişmiyor.. her tartışmada bi kaç saate düzelirdik ama ilk defa bu kadar uzun sürdü sonu nolur hiç bilmiyorum
Naçizane önerim sessiz kalıp kendinize dönmeniz olur.Önce sorun ettiğiniz şeyleri düşünün sonra da kendi hatalarınizi kabullenin.Belli bir şey ki bu ilişkide başka temel problemler var karşılıklı olarak bunları nasıl notrleyebilirsiniz bu mümkün mu ? Bunu yapmak için enerjiniz var mi ? Karşı taraf sizin için ne kadar önemli ? Bazı şeyleri aşabilecek kadar
meselenin para olmadığı aşikar canım aslında ikiniz de sözünüzü birbirinize dinletmek istemişsiniz belli ki. ama sen dediğim gibi politik hareket et sanki onun istediği olmuş gibi olsun aaaaa bi baksın senin dediğin oluyor
Senin ne demek istedigini anladim ben, dini acidan tam anlamiyla gorevlerini yerine getirmediginden bahsetmissin ama bir erkegin inancina ve namusuna laf edilmez. Burada kayislar kopar ve fikirler de degismez.
hemde nasıl koptu o kayışlar.. o lafı söylediğim an kıpkırmızı oldu ilk defa böyle sinirli gördüm.. :18:
peki napmam gerekiyo ki benim şuan da..? o da benim düşünceme saygı duymuyor ve düşündüğüm şeye hırsızlık diyor yine de özür dilemesi gereken benmiyim bu durumda :44:
Aslina bakarsan , ikinizinde birbirinizden ozur dilemesi lazim ama nedense onun dileyecegini sanmiyorum. Belki once sen dilersen yumusayabilir , iliskine ne kadar deger verdigine bagli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?