- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
- Konu Sahibi EMiNEveAYDIN
onuda dedim. ozaman bnmd annemin babamın adını koyarım diye. senin babanın oğ lu var o koysun dedi. ki bnm ekek kareşim daha 9yaşına yeni girdi.. dün kv.mede söyledim. eltim babasının adını koydu bn kalkıp kendi babmın annemin adınıda koymayacağımki dedim. senin babanın oğlu var dedi. ne alakası var dedim. eşimede söyledim. kendi adı annesinin dayısının adıymış. annenin dayısının oğlu yokmuymuş oğlu yoksada kızı yokmuymuşda annen koymuş ismini sna dedim. hemen tamam sus ya filan diye konuyu kapatıyor.
şuan zaten çocuk istemiyorum. eltimde çocuk yokken kaynım aynı şim gibiydi. çocuk oldu eltim kaynımı parmağında oynatıyor. kv.m zaten onu övüyor. bunu söylediğimdede "ben eltinin yaptıklarını unutmadım ama senin ona kinin geçsin diye onu sana övüyordum" dedi.
eğer annesinin adını koyarsa dava açıp çocuğun ismini değiştiririm dedim. boişyere annenin ismi ortalıkta mahkemelik olmasın dedim.
bu kadın işini cok iyi biliyor herkesi parmagında oynatır bana kalırsa.
emrin olur deseydın erkek kardesım annemın ısımını koysun dıye.
illa ki koyulmak zorunda mı anlamadım ki? yani perihan nasıl bir isim ki koyulması devlet meselesi haline gelms?