- Konu Sahibi EMiNEveAYDIN
Daha hamile bile değilsin ki kayınvalideni arayıp böyle konuşman hiç doğru değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"dogmamis cocuga don biciyorlar" hay Allahim ya
EVET kv öle kötü biri değil. bazen o kırıcı sözleri, küçümseyici bakışı, annemi küçümsemesi ve eltimle olan sorunda beni dinlemeden etmeden kaynım-eltim ne dediyse onlara inanması beni çok üzdü.
beni öldürmeyecek eşim,yanlış anlaşılmasın sadece boşayacak. :) eğer ismini koymayıp sözünden dönerse kendini öldürecekmiş.
bu da zaten bozuk bir psikolji ama geçen sene aktütünden gelmiş birinin psikoljiside düzgün olamaz zaten. bni kırmaz asla. ama söz konusu kendi ailesi olunca söz söyletmez. evliliğimizin ilk haftasında abisi hakkında konuşuyordum. bana : sen sus, sakın bidaha abim hakkında konuşma, onlar için geekirse boşanırım bile senle ded. tabi konuşmadımmı çok konuştum.boşamadı tabiki. ama baktım hiç dinlemiyo bile ben konuşurken abisini annesini konuşmayı bıraktım
boşanma urumuna gelmedikmi sanki. sınavdan bigün öncesinde gece beni arayıp moralimi bozan kişide kv.m , beni eşime şikayet eden kişi kaynım, kaynımı haklı bulan kişi kv.m (bunların hepsi sınav geceme denk getirdiler)... ve sabaha kadar benim ağlamama sebp oldular. moralim sıfırdı. (ki ben sınava 1ay kala dövüşlü filmler bile izlemem motivasyonum düşmesin diye) kpss.m kötü geçti. 75.02 aldım. ama 75.44 alan atandı. bunun üzerine bunalıma girdiğimde sinir krizi geçirdiğimde kaynımlara söylendiğim için bana tokatları atıp savuranda eşim
Şimdi ben vicdan yapıyorum ama bunlar geldikçede aklıma geri kinleniyorum.
söyleyeceğimi söyledim. orda öyle zaten soğuk olmam ama arsızlığada vurup hiçbişe olmamış gibi davranamam. burda paylaşmamada iyi oldu. düne kadar daha iyiyim şimdi.
yaziyi okuyunca aklima aynen yazdiginiz geldi benden once davramissiniz) iyide ortada bir hamilelik veya dogmus bir bebek yok neyin tartismasi ????
daha şimdiden orda ne giysem bayramda ne giysem telaşı başladı bende zaten. eşimden daha çok ona süsleniyorum zaten. öncedende öyleydi. hep süslenir giderdm yanına. ama büyk oğlunun kız arkadaşından bahsderdi hep. bi görsen bebek gibi derdi.
gelen komşularına benim için "oğlum güzel olmasada olur yeterki ağırbaşlı olsun diyor. eminede oğlumun gönlüne göre tam. xxx oğlumda güzel düşkünü. onunda kız arkadaşını görsen manken resmen" derdi.
üzülürdüm. çünkü süsenip gidiyordum. bni beğensin istiyordum ama bana hiç iltifat etmeden hep onu överdi
EVET kv öle kötü biri değil. bazen o kırıcı sözleri, küçümseyici bakışı, annemi küçümsemesi ve eltimle olan sorunda beni dinlemeden etmeden kaynım-eltim ne dediyse onlara inanması beni çok üzdü.
beni öldürmeyecek eşim,yanlış anlaşılmasın sadece boşayacak. :) eğer ismini koymayıp sözünden dönerse kendini öldürecekmiş.
bu da zaten bozuk bir psikolji ama geçen sene aktütünden gelmiş birinin psikoljiside düzgün olamaz zaten. bni kırmaz asla. ama söz konusu kendi ailesi olunca söz söyletmez. evliliğimizin ilk haftasında abisi hakkında konuşuyordum. bana : sen sus, sakın bidaha abim hakkında konuşma, onlar için geekirse boşanırım bile senle ded. tabi konuşmadımmı çok konuştum.boşamadı tabiki. ama baktım hiç dinlemiyo bile ben konuşurken abisini annesini konuşmayı bıraktım
boşanma urumuna gelmedikmi sanki. sınavdan bigün öncesinde gece beni arayıp moralimi bozan kişide kv.m , beni eşime şikayet eden kişi kaynım, kaynımı haklı bulan kişi kv.m (bunların hepsi sınav geceme denk getirdiler)... ve sabaha kadar benim ağlamama sebp oldular. moralim sıfırdı. (ki ben sınava 1ay kala dövüşlü filmler bile izlemem motivasyonum düşmesin diye) kpss.m kötü geçti. 75.02 aldım. ama 75.44 alan atandı. bunun üzerine bunalıma girdiğimde sinir krizi geçirdiğimde kaynımlara söylendiğim için bana tokatları atıp savuranda eşim
Şimdi ben vicdan yapıyorum ama bunlar geldikçede aklıma geri kinleniyorum.
söyleyeceğimi söyledim. orda öyle zaten soğuk olmam ama arsızlığada vurup hiçbişe olmamış gibi davranamam. burda paylaşmamada iyi oldu. düne kadar daha iyiyim şimdi.
yukarda söyledim. onlar daha şimdiden hereyere her gittiği yerde "bizim adımızı koyacaklar. gelinim insan çıktı vlla benim adımı koyacaklar" demesini biliyor.
yarın birgün ben adını koymadıımdA bu insanlar benim hakkımda ne düşünecekler. hepsini geçtim. daha fazla kimseye demeden bilsin istedim. daha fazla heryerde kimseye söylemesizler istedim. beklentileri dahada artmasın. umutlanmasınlar diye söyledim.
yenidim daha ve 20yaşındaydım. istiyordumki kv.m beni beğensin. güzel gelinim var desin. oğlu anne emine güzel değilmi dediğinde "evet oğlum emine iyi" demesin. yalandanda olsa güzel desin. ben bunu istiyordum.
yenidim daha ve 20yaşındaydım. istiyordumki kv.m beni beğensin. güzel gelinim var desin. oğlu anne emine güzel değilmi dediğinde "evet oğlum emine iyi" demesin. yalandanda olsa güzel desin. ben bunu istiyordum.
canım ne çocuğu ayrıca, eşinle problemleriiz bence daha önemli...
biliyorum. ailesi yüzünden olan şeyler bunlar. yoksa bana asla kıyamayan bi insan. bana vurduğu için günlerce nasıl üzüldüğünü gördüm. bir an gerçekten bittiğini düşünmüş. onun sonrasında bida bi azarlama bile olmadı. zaten bidaha böyle bi surumda herşeyin tamamen biteceğinide biliyor artık hemde çok iyi. kaybetmeyi göze lmak kendi bileceği iş
24 yaşındayım bu arada
Sana ailesi yüzünden mi el kaldırdı?