böyle bir ilişkinin bittiğine hala inanamıyorum!!!

Arkadaşım engellemedi, mesaj
Kalbini kırmış olabilirsin ona güvenmediğini belli ederek, çok kırıcı bir durum bu, kendini onun yerine koysana. Bugün mü mesaj attın en son? Barışırsınız siz bence..

Hayır dört gün önce mesaj atmıştım. Inşallah arkadaşım ağzından bal damliyor

1- Gerçekten ayrılmayı düşünmediğin hiç bir zaman ayrılık sözünü dile getirme
2- Bir daha kesinlikle mesaj gönderme veya arama
3- Senin sevdiğin belli ama o seni ne kadar seviyor bundan emin olabilir misin? Bu güne kadar ki davranışlarını geç, sen hiç bir biçimde iletişim kurmadığında onun sana olan durumu seni ne kadar sevdiğine kıstas olacak.

Seven insan sevdiğinden ayrılmak istemez. Sessiz kaldığında, onun peşinden gitmediğinde eyvah ne oluyoruz ben onu kaybediyorum diye düşünür de peşine düşerse, al karşına adam akıllı konuş, bir daha sana yalan söylememesi gerektiğini anlat ve bağrına bas. Ama yok hayır sözde gurur yapar da seni aramazsa peşine düşüp egosunu şişirme ilişkiniz çıkmaza girer.Şu anki durumu da ayrılık olarak düşünme, eğer hisler karşılıklı ise zaten bir şekilde yanyana geleceksiniz.

Gururlu olayim diye bitirip sonra da uzuncaaaa bir ozur mesaji atmak tukurdugunu yalamak degil de nedir.
Hayir niye ozur mesaji attiniz demiyorum, niye ayrilmayi istemediginiz halde ayrilalim diyorsunuz.
1 hafta dusunelim dediginde haklisin benim de bu iliskiyi tartmaya ihtiyacim var deseydiniz, 1 hafta dusunur tasinir sorunlarinizi cozer veyahut bitirirdiniz.
Sizin blof yaparken dusunmediginiz sey, sevgilinizin de bir gururu olabilecegi olmus.

bunun için öyle cok dua ediyorum ki.. inşALLAH bir son bulur bu ayrılığımız. evet o bana dönerse konuşacağım. zaten demişti sen bana şunu şunu yapma de, ben yapmam diye

peki ya aramazsa ne yapmalıyım? kahroluyorum burada,eriyorum adeta

haklısınız. ne yapmalıyım evli bir bayan olarak fikir verin lütfen. bundan sonra ne yapmalıyım?

Tatlım böyle eriyip bitene kadar kendini yıpratana kadar ara konuş en azından ne düşündüğünü öğren
Belki sana ders veriyordur belki de gerçekten bitirmiştir en azından bunu öğrenirsen geri gelecek diye beklemezsin
Yıpratma kendini bu kadar yahu ne gerek var dünyanın sonu değil ya
Ara lütfen baktın bitirmiş daha da aramazsın sen de kafanda bitirirsin

İliskinin 2. Ayinda evlilik teklifi mi?
Cok cesaretli buldum sizi daha 3.ayinizda ailenizle tanistirmissiniz.
Yillardir suregelen bir iliskim olmasina ragmen okul bittikten sonra evlilige hala mesafeli yaklasiyorum ben , ki senelerdir tanimama ragmen.
Cok hizli yasamissiniz. Zamanla olmasi gereken seyleri cok cabuk tuketmissiniz.
Daha tam anlamiyla tanimadiginiz biri icin bu kadar helak olmaya gerek yok.

Hızlı koşan atın b..ku seyrek düşermiş.
Şimdi de 1 hafta oluyor ayrılalı,bir bekle bir soluklan, o da kafasını toplasın sende.Çokta seviyor olabilirsin,ama karşı tarafta bir ölçsün tartsın duygularını,bu ikiniz için de daha sağlıklı olacaktır.

Basit birşeyi bi kadar büyütmenizin alemi neydi ki.. çocuk onca yalvarmış. Biraz süründürmek istemenizi anlıyorum da tadında bırakmanız gerekirdi.. o zaman barışsaydınız o hatalıydı ve siz onu affetmiş olacaktınız ama şimdi siz kendinizi affettirmek zorunda kalacaksınız..

Biraz zaman tanıyın birbirinize.. biraz daha zaman geçince ararsınız. Mesajla olmaz..

Bende su an senin durumundayim.bir zamanlar boyle biz farkliyiz birbirimizsiz olamayiz baska biriyle mumkun degil olmaz.aramizda kimsenin anlayamadigi sadece ikimizin bildigi ozel bisey var sanirdim.meger o da anlamamis.bence seven insan birakmaz.baskasini aklinin ucundan gecirmez.senin icin cabalamiyorsa birak gitsin yoksa cok acı cekiyorsun.onun icin kafana estiginde terkettigi basit- herhangi biri haline geliyorsun kendimden biliyorum.böylesi ikimiz icin daha iyi demekki diye dusunuyorum.mükemmel sandigim hic bisey mukemmel degilmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…