-
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
haklısınız. ne yapmalıyım evli bir bayan olarak fikir verin lütfen. bundan sonra ne yapmalıyım?
Dayanamadım. Beni arar mısın musait oldugunda diye mesaj yazdım bir buçuk saattir cevap yazmıyor. Kızlar bu nedir söyler misiniz lütfen
Sizden nişan attığını saklaması, büyük bir hata olmasına rağmen hata olarak görmemişsiniz.
Bu nedenle ayrılmanıza neden olan 'ufak' hata dediğiniz nedir,, çok merak ediyorum!
Dayanamadım. Beni arar mısın musait oldugunda diye mesaj yazdım bir buçuk saattir cevap yazmıyor. Kızlar bu nedir söyler misiniz lütfen
Merak ediyorum, bir an olsun cevap vereceğini düşündün mü gerçekten? Aferin totosunu iyice kaldır.
Eğer yazmasaydim kafayı yiyecektim. Benden bu kadar. Her şeyini sildim. Bitti artık, bitti
Tabii canım kesinlikle mesaj atacak, arayacak da yeter ki kızımız kendini tutsun.Mesaj atmana bir şey demiyorum keşke demezsin, çünkü olayda kendini de suçlu buluyorsun. O yüzden keşke mesaj atmasaydım deme. Elinden geleni yaptın. Şimdi bekle bakalım biraz sen mesaj atmayınca eminim atacaktır.
Aslında bir yazmazdın, iki yazmazdın aradan zaman geçerdi baktı ki sen yazmıyorsun o kafayı yerdi... Bir daha gözünü seveyim yazma, arama sotaya yat bekle. Bir zaman sonra sana mesaj falan atar, ilk mesajlarında yelkenleri suya indirip kabul etme. İyice ipini çek. Kendine hakim ol biraz. Tabii taaa ilk başta dediğim gibi sana karşı sevgisinin olup olmadığını bu sürede göreceksin.
Geçmiş olsun. Benim 6 yıllık ilişkim saçma sapan bir şekilde bitti. Seni çok iyi anlıyorum. Ağlama nöbetlerinden ben de kurtulamıyorum. Sizinkisi evlenmeye karar verdikten sonra olmuş bizimkisi ise evlenmek istediğim için....
Mesaj atmana bir şey demiyorum keşke demezsin, çünkü olayda kendini de suçlu buluyorsun. O yüzden keşke mesaj atmasaydım deme. Elinden geleni yaptın. Şimdi bekle bakalım biraz sen mesaj atmayınca eminim atacaktır.