açmazsa mahvolursunuz, mesaja cevap vermeyince mahvolmayacak mısınız?
ben nişanlılık durumunu saklamasına takılmadım bu arada, ilişkinin ilk başlarında olmuş, yani sizi tanımadan, yürüyüp yürümeyeceğini bilmeden söylemek istememiştir belki, insanların yeni ilişkilerini ölçüp tartmak istemesi ve bazı şeyleri söylemeyi sonraya bırakması (ama bu insanları kandırmak anlamında değil, arada ince bir çizgi var) bana olabilir gibi geliyor. şimdi de çevirebilmek için "kaybetmek istemedim" diyor olabilir, başka ne diyecek ki? ilişkimizin başlarında bu ilişkiye güvenemedim, söyleyemedim mi???
siz nasıl dini anlamda değişmişsiniz, onun da önce bu kadar yoğun değildir duyguları söylememiştir, sonradan duyguları yoğunlaşmıştır, olabilir
bence siz bu adamın size yüz vermesine alışmışsınız
ne demek her surat yapışımda özür dilerdi
yani düşündükçe en basit gelen sözlerde bile ne kadar doğru demiş atalarımız
fazla naz aşık usandırır
bir kadın herşeyi sineye çekmemeli ama herşeye de kapris yapmamalı
yani umuyorum şu anki sıkıntınız sadece "ilgiyi kaybetmek" yani nasıl benden vazgeçti, beni sevmeye devam etsin gibi birşey değildir (henüz bunun farkında olmayabilirsiniz)
umarım karşınızdakine gerçekten değer veriyorsunuzdur
ben olsam, gerçekten hatalıysam
sesini duyana kadar arar, yüzyüze görüşmeyi teklif eder, kabul ederse paşa paşa özrümü diler, özrümü kabul etmezse bir daha üstelemezdim.
veya
sesini duyana kadar arar, yüzyüze görüşmeyi teklif eder, görüşmeyi kabul etmezse bir daha üstelemezdim.