Böyle Bir Evlenme Teklifini Kim Yapar Düşünemiyorum

ya bence o gercek yumurta diil, ne biliim jole gibi duruyo dikkatli bakilinca. boyle muhallebi tarzi ama daha kati hali diyiim. yani ne biliim anlarsiniz iste:KK70:

Once yuzuk tavuga yedırılır damat adayı tarafından sonra o tavuk sevkatle bakılır sonra yumurtası alınıp pısırılır.Icınde yuzuk cıkana kadar sevgılıye yedırılır.Ne zaman yuzuk cıktı artık kız anlamısdır neden bu kadar cok yumurta yedıgını:KK70:

yüzüğü yutma ya da dişini kırma ihtimali varsengözlerimebaksanab kadehin içinden olanı tercih ederim:nazar: ben öyle denizin dibinde dalgıç durumunda, paraşütle atlarken hava da kıyılan nikahları da itici bulurum hiç hoşlanmam çok abuk gelirmirmirmirmir

fakat kabul etmek lazım ki orjinal bir fikir:kahve:

Yumurta sevmeyen biri olarak o yüzüğü ordan alıp hayatta parmağıma takmam.Birde psikolojik olarak yüzük sürekli kokuyormuş gibi gelir bana ayyy şuanda da gene psikolojk olarak yumurta kokusu geldi burnuma midem bulandı :KK19::KK19::KK50:

ya bence o gercek yumurta diil, ne biliim jole gibi duruyo dikkatli bakilinca. boyle muhallebi tarzi ama daha kati hali diyiim. yani ne biliim anlarsiniz iste:KK70:

hehee:KK60:yumurtaya takılmışsınız..bencede haklısın yinede su var sanki içinde..:)
bu arada neden çoğunluk yumurtaya yada kokusuna takıldıki bide şu yönünü düşünsenize partneriniz size sürpriz yapmak istemiş,standart olmak istememiş ne bileyim alcak çiçeği evlenme teklifi edecek diz çöküp bu standartlıktan çıkmış ve mutlu etmek istemiş:81:
kokar mokar tok tutar:KK60: darısı bu gibi sürprizlerle evlenmek isteyene..

bence çok abartılmış ben olsam böyle bir evlenme teklifini kabul etmem mesela havayi fişekler felan patlasın diz çöküp seni seviyorum benile evlenirmisin desin ...

X